Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2021

Μητροπολίτης Κυθήρων: Αἵρεση τό νά λειτουργοῦν ἱερεῖς μέ μάσκα μέσα στόν ναό

“Χείμαρρος” ο Μητροπολίτης Κυθήρων: «Αίρεση να λειτουργούν με μάσκα»!

Την Κυριακή 24 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη του Δικτύου Ελληνισμού με θέμα: «Εκκλησία και η παρούσα κρίση στην Ελλάδα και διεθνώς», στην οποία συμμετείχε ο Μητροπολίτης Κυθήρων Σεραφείμ για να συζητήσει για όλα τα κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την παρούσα Ελληνική κρίση από Εκκλησιολογικής άποψης.

Μίλησε για τον φόβο στον λαό και τόνισε πως λοιμωξιολόγοι που επηρεάζουν κλήρο και λαό προσπαθούν να τους πείσουν πως ο χώρος της εκκλησίας μπορεί να είναι εστία μολύνσεων. “Το θεωρώ βαρυτάτη απιστία” υπογράμμισε. Καταδίκασε τον Μητροπολίτη Νιγηρίας που είπε πως είναι “Θρησκευτικά αναλφάβητοι όσοι υποστηρίζουν το απρόσβλητο του ιού κατά τη Θεία Ευχαριστία”. Σύμφωνα με τον Μητροπολίτη Κυθήρων όποιοι υποστηρίζουν κάτι τέτοιο είναι “θεολογικά αστοιχείωτοι”. 

Χαρακτήρισε επίσης πολύ θλιβερά “το να κάνει ο κληρικός τον χωροφύλακα” καλώντας τους πιστούς που δεν φορούν μάσκες να βγουν από τον ναό. Επίσης είπε πως ήταν “βαρύ” από πλευράς Αρχιεπισκόπου όταν εκείνος είπε πως αν οι ειδικοί πουν πως είναι απαραίτητη η μάσκα στον ναό θα την φορέσουν υποχρεωτικά, την στιγμή που οι πολιτικοί είπαν “συνιστούμε”. “Δεν μπορούμε να λέμε πως η μάσκα θα μας προστατεύσει μέσα στην Εκκλησία” είπε ενώ πρόσθεσε πως “Οι ειδικοί δεν έπρεπε να έχουν λόγο στους εκκλησιαστικούς χώρους. Να πουν την γνώμη τους στην Ιερά Σύνοδο μόνο κι εκείνη να αποφασίσει” σχολίασε. 

Δεν δίστασε να χαρακτηρίσει "αίρεση" το να λειτουργούν με μάσκα μέσα στον ναό. 

Υποστήριξε πως η έξαρση του ιού στην Θεσσαλονίκη έγινε γιατί για πρώτη φορά φέτος δεν πραγματοποιήθηκε η λιτάνευση των λειψάνων του Αγίου Δημητρίου στην πόλη. 
Για τα εμβόλια είπε πως “θα πρέπει να είναι καθαρά και να μην έχουν καμία υποψία από πάσης πλευράς. Αλλά τώρα υπάρχουν πολλές ενστάσεις με παρενέργειες και θανάτους”. 


Ολόκληρη η τηλεδιάσκεψη του Δικτύου Ελληνισμού με θέμα: «Εκκλησία και η παρούσα κρίση στην Ελλάδα και διεθνώς» ΕΔΩhttp://koukfamily.blogspot.com/2021/01/blog-post_395.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible

ΕΤΙΚΕΤΕΣ - ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ