Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Σάββατο 25 Απριλίου 2020

Ἄς μήν κρυβόμαστε πίσω ἀπό τό δάχτυλό μας, τή Θεία Εὐχαριστία θέλησαν νά "πλήξουν" μέ τά στάλινοφασιστικά μέτρα πού ἔλαβαν γιά τούς ναούς.




Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, τη Θεία Ευχαριστία θέλησαν να "πλήξουν" με τα στάλινοφασιστικά μέτρα που έλαβαν για τους ναούς.

Λυκούργος Νάνης, ιατρός

Η στέρηση από το λαό του Θεού, του ζωοπαρόχου Μυστηρίου των Μυστηρίων και Θαύματος των Θαυμάτων, συνιστά ένα από τα πλέον ιδιαζόντως ειδεχθή πνευματικά εγκλήματα και ανήκουστη Ύβρι σε βάρος του εν Τριάδι προσκυνητού Θεού και της Αγιωτάτης του Εκκλησίας!
Οι άνθρωποι που έλαβαν, τη δαιμονικής εμπνεύσεως αυτή απόφαση, αλλά και όσοι την ανέχθηκαν αδιαμαρτύρητα, επιπροσθέτως και όσοι την υλοποίησαν, προχωρώντας ακόμη και σε διώξεις ευλαβών ιερέων και ευσεβών πιστών, των οποίων ο οργανικός πόθος να ενωθούν με το Χριστό, να γίνουν "σύσσωμοι και σύναιμοι Χριστού", υπερνίκησε κάθε γήινο και ενδοκοσμικό φόβο και σκοπιμότητα, φέρουν βαρύτατο το κρίμα επί της κεφαλής τους.
Γιατί, ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας και ας μην το ομολόγησαν καθαρά, τη Θεία Ευχαριστία θέλησαν να "πλήξουν" με τα στάλινοφασιστικά μέτρα που έλαβαν για τους ναούς.
Έτσι, όμως, αντιστάθηκαν στο θέλημα του Χριστού, που επιθυμεί να γεύονται οι πιστοί σε Αυτόν ΔΙΑΡΚΩΣ ΚΑΙ ΆΝΕΥ ΔΙΑΚΟΠΗΣ, των μυστικών και ζωοποιών δωρημάτων της Θείας και Πνευματικής τραπέζης για να μην πεθαίνουν πνευματικά αλλά να προγεύονται απο τώρα τη σωτηρία τους, ζώντας εν Χριστώ και για το Χριστό.
Πολύ φοβούμαι, ότι το Έθνος μας, σύντομα θα "γευθεί" τις συνέπειες της αφροσύνης των κυβερνώντων αλλά και των καταπροδωσάντων την ιερή αποστολή τους, εκκλησιαστικών αξιωματούχων...
http://aktines.blogspot.com/2020/04/blog-post_748.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible