Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Τετάρτη 22 Απριλίου 2020

Ἔρευνα: Τά ἐμφυτεύσιμα μικροτσίπ RFID προκαλοῦν καρκινικούς ὄγκους


Περίληψη Έρευνας
Αυτό το άρθρο (επιστημονικό paper) συμπυκνώνει τη βιβλιογραφία που δημοσιεύθηκε σε περιοδικά ογκολογίας και τοξικολογίας μεταξύ 1990 και 2006 και εξετάζει τις επιπτώσεις των εμφυτευμένων μικροτσίπ ραδιοσυχνοτήτων (Radio Frequency Identification) στα τρωκτικά και τους σκύλους του εργαστηρίου. Έντεκα άρθρα εξετάστηκαν συνολικά, με οκτώ ποντίκια και αρουραίους που ερευνούσαν και τρία σκυλιά. Σε όλα εκτός από τρία άρθρα, οι ερευνητές παρατήρησαν ότι κακοήθη σαρκώματα και άλλοι καρκίνοι σχηματίστηκαν γύρω ή δίπλα στα εμφυτευμένα μικροτσίπ. Οι όγκοι αναπτύχθηκαν τόσο σε πειραματόζωα όσο και σε ζώα ελέγχου, και σε δύο κατοικίδια ζώα. Σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις, οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα μικροτσίπ είχαν προκαλέσει τουςκαρκίνους. Εξετάζονται οι πιθανές εξηγήσεις για τους όγκους και παρουσιάζεται ένα σύνολο συστάσεων για τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής, τους ανθρώπους και τους γιατρούς τους, τους κτηνιάτρους, τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων και τους ερευνητές ογκολογίας υπό το φως αυτών των ευρημάτων. 

Συμπεράσματα Έρευνας 
Το εύρος της έρευνας που εξετάστηκε σε αυτήν την έκθεση δείχνει μια σαφή αιτιώδη σχέση μεταξύ των εμφυτευμάτων μικροτσίπ και του καρκίνου σε ποντίκια και αρουραίους. Φαίνεται επίσης ότι τα μικροτσίπ μπορεί να προκαλέσουν καρκίνο σε σκύλους, όπως ήδη το έχουν κάνει σε τουλάχιστον μία περίπτωση και πιθανότατα σε δύο. Αυτά τα ευρήματα αποτελούν κόκκινη σημαία για τη συνεχιζόμενη χρήση μικροτσίπ τόσο σε ζώα όσο και σε ανθρώπους. Όπως ανέφερε το Associated Press, αυτή την ανησυχία μοιράζονται ορισμένοι από τους πιο σεβαστούς ερευνητές του καρκίνου σε εθνικό επίπεδο. «Δεν υπάρχει κανένας τρόπος στον κόσμο, έχοντας διαβάσει αυτές τις πληροφορίες, ότι θα εμφυτεύσω ένα από αυτά τα τσιπ στο σώμα μου ή σε κάποιο από τα μέλη της οικογένειάς μου», δήλωσε ο Δρ Robert Benezra, επικεφαλής του Προγράμματος Γενετικής του Καρκίνου Βιολογίας στο Κέντρο Καρκίνου Memorial Sloan-Kettering στη Νέα Υόρκη. Πρόσθεσε, «Δεδομένων των προκαταρκτικών δεδομένων για τα ζώα, μου φαίνεται ότι υπάρχει σίγουρα λόγος ανησυχίας». Ο Δρ George Demetri, διευθυντής του Κέντρου Σαρκώματος και Ογκολογίας Οστών στο Ινστιτούτο Καρκίνου Dana-Farber στη Βοστώνη, συμφώνησε. Παρόλο που τα περιστατικά όγκου ήταν «σχετικά μικρά», κατά την άποψή του, η έρευνα κατέδειξε «σίγουρα πραγματικούς κινδύνους» στα εμφυτεύματα RFID, προσθέτοντας ότι οι όγκοι μπορεί να είναι «απίστευτα επιθετικοί και μπορούν να σκοτώσουν τους ανθρώπους σε τρεις έως έξι μήνες».Ο Δρ. Chand Khanna, κτηνιατρικός ογκολόγος στο Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου, δήλωσε ότι τα στοιχεία «υποδηλώνουν κάποιο λόγο ανησυχίας για τους σχηματισμούς όγκων». Όλοι οι ειδικοί του καρκίνου συμφώνησαν ότι τα ευρήματα της μελέτης σε ζώα πρέπει να αποκαλυφθούν σε οποιονδήποτε εξετάζει ένα εμφύτευμα τσιπ. Με βάση αυτά τα ευρήματα, οι γιατροί, οι ασθενείς, οι κτηνίατροι και οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων μπορεί να επιθυμούν να εξετάσουν προσεκτικά εάν τα οφέλη των εμφυτευμάτων αξίζουν τους πιθανούς κινδύνους για την υγεία που φαίνεται να δημιουργούν τέτοια εμφυτεύματα. Σύμφωνα με τη γνώμη του ερευνητή, η εμφύτευση μικροτσίπ σε κατοικίδια ή ανθρώπους πρέπει να σταματήσει αμέσως.
Ακολουθεί η έρευνα σε όλη την έκτασή της:


https://enromiosini.gr/arthrografia/έρευνα-τα-εμφυτεύσιμα-μικροτσιπ-rfid-προ/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible