Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021

ΠΑΡΑΒΟΛΗ Νέος ἄντρας καί τρεῖς γίγαντες


ΠΑΡΑΒΟΛΗ Νέος άντρας και τρεις γίγαντες

Κάποτε ένας νεαρός άνδρας άκουσε για ένα μυστηριώδες θαυμάσιο χορτάρι που σήκωνε τους νεκρούς και ήρθε με μια ερώτηση σε έναν γέρο που ζούσε σε ένα δάσος και γνώριζε πού μεγαλώνει.

Αφού άκουσε τον νεαρό, ο γέροντας του είπε:

- Ναι, ξέρω πού μεγαλώνει αυτό το χορτάρι, αλλά φυλάσσεται από τρεις φαύλους γίγαντες: ο πρώτος είναι ψηλός, πολύ ευκίνητος, ο δεύτερος είναι τεράστιος ως βουνό, αλλά αργός και ο τρίτος φθάνει στα σύννεφα, αλλά είναι ο βραδύτερος σε όλα. Γνωρίστε ότι είναι οι δολοφόνοι σας. Πρέπει να τους πολεμήσετε και να τους νικήσετε, αλλιώς θα σας σκοτώσουν, καθώς και πολλές γενναίες ψυχές που κάποτε μπήκαν σε μάχη μαζί τους. Εάν καταστρέψετε για πρώτη φορά το ταχύτερο και το πιο ατρόμητο, θα είναι ευκολότερο για σας να αντιμετωπίσετε τους υπόλοιπους.

"Πώς μπορώ να τους νικήσω;" Ο νεαρός ρώτησε.

"Μόνο περιφρόνηση στο θάνατο", απάντησε σταθερά ο γέρος.

«Δεν φοβάμαι τον θάνατο», είπε ο γενναίος άνδρας.

"Τότε ακούστε με προσεκτικά", είπε ο γέροντας, κοιτάζοντας ευθεία στα μάτια τον νεαρό άνδρα. - Υπάρχει μόνο μία θεραπεία ενάντια στους τρομερούς γίγαντες, αλλά είναι διαθέσιμη μόνο σε μια γενναία καρδιά. Έτσι, θυμηθείτε: μπορείτε να σκοτώσετε τον πρώτο γίγαντα με περιφρόνηση για τα σχέδιά του, το δεύτερο με περιφρόνηση για τις προθέσεις του και τον τρίτο με περιφρόνηση για τις παραπλανητικές του τρομακτικές λέξεις.

"Κατανόησα την έννοια των οδηγιών σας και σας ευχαριστώ!" - αναφώνησε ο νεαρός, και γεμάτος θάρρος, πήγε να πάρει το υπέροχο γρασίδι. Η επιτυχία τον συνόδεψε μαζί του και αναβίωσε όλους τους ανθρώπους που σκοτώθηκαν από τρεις κακούς γίγαντες.

"Ο τελευταίος εχθρός θα καταστραφεί - ο θάνατος ..." ( ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ 15:26 ).http://apantaortodoxias.blogspot.com/2021/04/blog-post_143.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible

ΕΤΙΚΕΤΕΣ - ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ