Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

Τέτοια θρησκεία δέν τήν θέλω!...

Πήγε μια δικιά μας, Ορθόδοξη - αλλά χλιαρή στη πίστη - στο νοσοκομείο, για να κάνει την πέμπτη της έκτρωση! Επειδή δεν υπήρχε άλλο κρεβάτι, την πήγαν σε ένα δίκλινο δωμάτιο, στο οποίο μέσα νοσηλευόταν μια Εβραία, που θα γεννούσε, το 5ο της παιδί! 
Όταν η δικιά μας, έκανε την έκτρωση, την πήγανε στο δίκλινο δωμάτιο και όταν συνήλθε από την νάρκωση, έριξε μια ματιά στο κρεβάτι της Εβραίας. Εκείνη κοιμόταν. Όταν ήρθε η νοσοκόμα, την ρώτησε με τρόπο, για την γυναίκα εκείνη και η νοσοκόμα της αποκάλυψε, ότι είναι Εβραία. 
Η δικιά μας διανυκτέρευσε στο νοσοκομείο και την άλλη μέρα το πρωί, θέλησε να κάνει μάθημα, της Εβραίας, περί της Ορθοδοξίας, ότι είναι η μόνη αληθινή θρησκεία στον κόσμο. 
Η Εβραία δεν μιλούσε καθόλου, μόνο άκουγε, αλλά είχε εν τω μεταξύ ενημερωθεί, ότι η γυναίκα που θα φέρνανε στο δωμάτιο, είχε κάνει έκτρωση. Όταν ''τελείωσε'' η δικιά μας το μάθημα, της λέει η Εβραία: 
- Εγώ δεν πρόκειται ποτέ, μα ποτέ, να πιστέψω σε έναν Θεό τέτοιο, που δεν έχει την δύναμη να φτιάξει ανθρώπους, αλλά θηρία! Μια φόνισσα μάνα, που έχει στείλει 5 παιδιά στον τάφο! Τέτοια θρησκεία δεν την θέλω!... 
Κόκκαλο η δικιά μας!
Οι ''χλιαροί'' στην πίστη, δεν πράττουν Χριστιανικά ή πράττουν με το δικό τους βολικό τρόπο. Γι' αυτό όταν κάποιος θελήσει να κατηγορήσει τον Χριστό και την Ορθοδοξία, θα πάρει για παράδειγμα τους γλυκανάλατους και χλιαρούς Χριστιανούς. Δεν θα κατηγορήσει κάποιον που βλασφημάει και δεν πιστεύει. Αυτόν δεν θα τον φέρει για παράδειγμα. Θα κατηγορήσει αυτόν που λέει ότι πιστεύει, αλλά οι πράξεις του, δεν είναι ανάλογες. Έτσι γίνεται η αιτία, να κατηγορείται η Ορθοδοξία, ότι δεν είναι η αληθινή θρησκεία και να στοχοποιείται η Εκκλησία. 
- Να εκείνος που πάει στην Εκκλησία, έκανε την τάδε κομπίνα, ο επίτροπος της Εκκλησίας, έκανε την τάδε λαδιά κ.τ.λ....
Έτσι γίνεται εμπόδιο, να πιστέψουν εκείνοι που θέλουν να έρθουν στην Εκκλησία. Γι' αυτό μεγαλύτεροι αντίχριστοι είναι εκείνοι που λέγονται Χριστιανοί και δεν είναι, παρά εκείνοι που δεν είναι καθόλου... 
Ο Θεός ''προτιμάει'' και ανέχεται περισσότερο τους άπιστους ανθρώπους, παρά τους χλιαρούς. Οι χλιαροί άνθρωποι είναι χειρότεροι από τον Ρωμαίο στρατιώτη που λόγχισε τον Χριστό, προκειμένου να διαπιστώσει εάν πέθανε. Διότι ο μεν στρατιώτης λόγχισε τον Χριστό, οι δε χλιαροί άνθρωποι, Τον λογχίζουν και στρίβουν το κοντάρι, μέσα στο σώμα του Χριστού...


Δημήτριος Παναγόπουλος ο Ιεροκήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible