Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Καθ. Γεώργιος Παῦλος: Ἡ συμφωνία τῶν Πρεσπῶν θέτει τίς βάσεις γιά νά ὑποχωρήσει ὅλος ὁ Ἑλληνισμός κάτω ἀπό τόν Ὄλυμπο.


ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΑ.
Ομιλεί ο κ. Γεώργιος Π. Παύλος, Καθηγητής Φυσικής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (Δ.Π.Θ.) και Διδάκτωρ Φιλοσοφίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.)
Ήταν όντως μία έκπληξη και για μένα αυτή η απήχηση μιας πολύ σύντομης τοποθέτησής μου για το θέμα της Μακεδονίας στο Σύνταγμα. Πριν απαντήσω στο ερώτημά σας θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου για το LiveMedia που δίνει την δυνατότητα σε ανθρώπους, σε μια στιγμή επιβαλλόμενης αφωνίας, να μιλήσουν και να εκφράσουν ως πολίτες την άποψή τους καταρχάς.
Νομίζω ότι ο Ελληνικός λαός αυτήν την στιγμή καταλαβαίνει ότι γίνεται κάτι πάρα πολύ ύπουλο εναντίον του. Τα μέσα ενημέρωσης σιωπούν. Δεν δίνουν την δυνατότητα να εκφραστεί αυτό από ανθρώπους που γνωρίζουνε, επιστήμονες ή όποιοι άλλοι. Αλλά η ψυχή του λαού μας το καταλαβαίνει αυτό το πράγμα και γι’ αυτό συρρέει στα Συλλαλητήρια με τόσο αγάπη και αποφασιστικότητα.
Εγώ προσωπικά αισθάνομαι ότι η συνθήκη των Πρεσπών είναι ό,τι πιο ύπουλο έχει υπάρξει στους τελευταίους δύο αιώνες στην ιστορία του Ελληνικού Κράτους. Είναι μία συνθήκη που μας ξαναπάει πίσω στην εποχή του ’21, δηλαδήΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ, κάτω από την Λαμία. Διότι όταν ξέρει κανείς ιστορία καταλαβαίνει ότι η συνθήκη αυτή λέει ένα πράγμα, ότι η Μακεδονία δεν έχει σχέση με την αρχαία Ελλάδα και με τον αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό.
Αν διαβάσουμε προσεκτικά την συνθήκη, λένε οι σκοπιανοί ότι κοιτάξτε, εμείς δεν σας παίρνουμε τίποτα από τον αρχαίο Ελληνικό σας πολιτισμό. Άρα διαχωρίζεται η Μακεδονία από την αρχαία Ελλάδα. Αυτό είναι ένα ψέμα το οποίο ξέρουμε ιστορικά και επιστημονικά πώς το προωθούν μεγάλα διπλωματικά κέντρα, διεθνή, για να δημιουργήσουν προϋποθέσεις οι Έλληνες να περιοριστούν κάτω από τον ΌλυμποΆρα οι Έλληνες που ζουν στην Μακεδονία δεν είναι Μακεδόνες, είναι κατακτητές της Μακεδονίας. Άρα θα πρέπει να φύγουν.

Μπαίνουν οι βάσεις λοιπόν. Όλος ο Ελληνισμός της Μακεδονίας -το ίδιο θα γίνει και για την Θράκη, για την Ήπειρο, είναι το ίδιο πράγμα. Οι βάσεις που θέτει η συμφωνία των Πρεσπών είναι να αποχωρίσει όλος ο Ελληνισμός από την Ήπειρο, από την Μακεδονία, από την Θράκη. Γιατί αυτά τα τοπικά ονόματα -Μακεδονία παραδείγματος χάριν που σήμερα είναι το καυτό μας πρόβλημα- δεν έχουν σχέση με τον Ελληνισμό, είναι κάτι άλλο, κάτι ξένο. Οι Έλληνες κατέκτησαν την Μακεδονία, την κατέχουν, είναι κατακτητές. Το ίδιο για την Θράκη.
Οπότε, αυτό το παιχνίδι της συνθήκης των Πρεσπών, που θέλει να λέει και το Υπουργείο Εξωτερικών δυστυχώς -και ετοιμάζω μία εκτενή απάντηση- και η κυβέρνηση Τσίπρα, είναι ό,τι πιο ύπουλο, ό,τι πιο μισελληνικό, διότι ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΑΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ. Η Μακεδονία δεν έχει σχέση με τον Ελληνισμό, άρα κρατήστε εσείς την Ελλάδα σας, αλλά εμείς κρατάμε την Μακεδονία αφού ποτέ η Μακεδονία δεν ήταν Ελλάδα.
Αυτά όλα τα δέχεται και τα αποδέχεται η Ελληνική πλευρά, η Ελληνική Βουλή. Γι’ αυτό ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΝΘΗΚΗ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΥΤΟ, διότι παραποιείται η αλήθεια και όλος ο Ελληνισμός καλείται να περιοριστεί στην Στερεά Ελλάδα και στην Πελοπόννησο.
Αυτό είναι το μεγάλο έγκλημα αυτής της συνθήκης το οποίο δεν πρέπει με τίποτα να το αποδεχτούμε, ακόμη και αν [στην] Ελληνική Βουλή [το] καταφέρουν με τις εξαγορές βουλευτών. Εδώ είναι τεράστια η ευθύνη των πολιτικών κομμάτων, του πολιτικού κόσμου. Ότι αυτήν την στιγμή μία μειοψηφία, μία ελάχιστη μειοψηφία… Διότι η κυβέρνηση αυτή του Τσίπρα αυτήν την στιγμή δεν απηχεί ούτε το 5% της Ελληνικής κοινωνίας. Γι’ αυτό και δεν γίνεται δημοψήφισμα, διότι θα φανεί η συντριπτική μειοψηφία της κυβέρνησης Τσίπρα.
ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ. Αυτή την στιγμή, οι βουλευτές οι οποίοι θα ψηφίσουν μία τέτοια συνθήκη είναι ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ και νομίζω εμείς ως λαός πλέον καταλαβαίνουμε ότι ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ.
Ακόμη και αν ψηφιστεί θα δουλέψουμε πλέον να ακυρωθούν τα πάντα.
Αν τα κόμματα, η ΝΔ, οποιοδήποτε άλλο κόμμα σιωπήσει και δεν βάλει εξαρχής, από μηδενικό σημείο, την συζήτηση για την Μακεδονία, σημαίνει ότι όλοι έχουν προδώσει και σημαίνει ότι ο Ελληνικός λαός πλέον θα πρέπει να προστατεύσει την ιστορία του και τον εαυτόν του.
Έχουμε μία ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ όπως είχαμε την γενοκτονία του Πόντου, όπως είχαμε την γενοκτονία της Ιωνίας, της Καππαδοκίας.
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, που παλιά ήταν οι Τούρκοι, ήταν οι Γερμανοί, ήταν οι οποιοιδήποτε άλλοι. Τώρα είναι η Ελληνική Βουλή.
***
Απομαγνητοφώνηση Φαίη για το ΑΒΕΡΩΦ.
Σημείωση: Ευχαριστώ την κυρία Χριστίνα Σαλεμή που μου απέστειλε το συγκεκριμένο βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible