Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019

« ΠΟΝΑΩ τήν Ἑλλάδα γιατί ἡ Ἑλλάδα θά ΠΟΝΕΣΕΙ, ἀλλά θά βγεῖ ΝΙΚΗΤΡΙΑ στούς ΠΟΝΟΥΣ»

Φωτο: μνήμη τιμής του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ στην Συρία με ανάρτηση Aεροπανό

ΦΟΒΕΡΑ και ΠΑΡΑΔΟΞΑ ακούγονται.
Να ξεκινήσουμε με αυτό . Μια αναγνώστρια μας έστειλε το παρακάτω περιεκτικό μήνυμα:
« Ο Άγιος Πορφύριος έλεγε, ότι η ιεραποστολή θα γίνει μέσα από τους υπολογιστές, και γίνεται εδώ και χρόνια! Αν αυτοί οι γέροντες έρχονταν στις πλατείες και μιλούσαν κανείς δεν θα τους έδινε σημασία. Όλοι θα τους έλεγαν τρελούς. Τότε μιλούσαν στις πλατείες, τώρα διαβάζουν όλοι στο ίντερνετ. Πώς θα μπορούσε αλλιώς ο Θεός να επικοινωνήσει μαζί μας; Μα με τον τρόπο που έχουμε μάθει να επικοινωνούμε... Όποιος έχει μάτια ας δεί κι όποιος έχει καρδιά ας νιώσει. Οι γέροντες και οι γερόντισσες που μιλούν , για όποιον έχει ασχοληθεί με τις προφητείες από βιβλία και την αποκάλυψη θα δεί ότι έχουν το ίδιο πνεύμα. Ταπεινό φρόνημα και πίστη θέλει κι ο καθένας ανάλογα το δοχείο του θα καταλάβει.»

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Έτσι και εμείς αδελφοί επικοινωνούμε από ψυχής και ανταλλάσσουμε απόψεις, αξιολογούμε και διακρίνουμε τι είναι ψεύτικο , τι χρήσιμο , τι αληθινό . Εναπόκειται τελικά στην κρίση του καθενός . Αν βγει κάποιο πνευματικό όφελος όλοι μας κερδίζουμε. 
Βρεθήκαμε τις προάλλες σε κάποιο σπουδαίο πολιτιστικό κέντρο των Αθηνών και σε μια αίθουσα του συναντήσαμε μια χαρούμενη οικογένεια προσφύγων που έβγαζαν selfish.
Τους ρωτήσαμε αν ήταν από την Συρία και αυτοί ευγενικά μας απήντησαν ότι είναι πρόσφυγες από την Λαχώρη του Πακιστάν.
Μας είπαν ότι ταλαιπωρήθηκαν λίγο, αλλά τώρα είναι πολύ καλά εδώ στην Ελλάδα μέχρι να μετακινηθούν στην Γερμανία , όπως τους υποσχέθηκαν…
Το τελευταίο μας έκανε εντύπωση, αλλά δεν τους ρωτήσαμε περαιτέρω για να μπορέσουν να στείλουν με τα κινητά τους τις όμορφες στιγμές selfish στους συγγενείς τους, ώστε να τολμήσουν να έρθουν και αυτοί εδώ, όπως μας είπαν.
Είναι ωραίο πράγμα να βλέπεις χαμόγελα την στιγμή που τον Έλληνα τον έκαναν να μην χαμογελάει καθόλου, ακόμα και τα μικρά παιδιά του ( άραγε πώς να είσαι χαμογελαστός, όταν ζεις μέσα στην πνευματική σκλαβιά που μας υπέβαλλαν σκοτεινά, αλλά γνωστά κέντρα και οι αμαρτίες μας;)
Στο γνωστό αυτό πολιτιστικό κέντρο βρεθήκαμε για να συγκεντρώσουμε μια βιβλιογραφία χρήσιμη σε ένα ηλικιωμένο μοναχό που εγκατέλειψε την θέση του ως πρέσβυς σε ισχυρή χώρα του εξωτερικού και αφιερώθηκε στα ΘΕΙΑ εδώ και πολλές δεκαετίες.
Ήταν λοιπόν μια καλή ευκαιρία να τον ρωτήσουμε μετά αν γνωρίζει από την διπλωματική του εμπειρία κάτι σχετικό με την προσφυγική πλημμυρίδα που δέχεται το τελευταίο διάστημα η Πατρίδα μας.
Ακούστηκαν λοιπόν πράγματα και θάματα.
- Μην τους βλέπεις να χαμογελάνε αυτοί οι δυστυχείς συνάνθρωποι μας , σε λίγο δεν θα χαμογελούν γιατί θα καταλάβουν ποιοι λόγοι βρίσκονται πίσω από αυτή την μετακίνηση τους.
- Το προσφυγικό έχει πολλές διαστάσεις .
- Εκείνο που πρέπει άμεσα να ανησυχεί περισσότερο τους Έλληνες είναι οι πυρήνες των τζιχαντιστών – τρομοκρατών που έρχονται με τους πρόσφυγες .
- Σημείωσε αυτό που θα σου πω..
- Πριν μας κτυπήσει η τουρκία ( αυτό είναι δεδομένο) οι πυρήνες αυτοί θα κάνουν τον ψόφιο κοριό , μόλις υπάρξει εμπλοκή με τους απέναντι θα αποσταθεροποιήσουν με τρόμο και φόβο το φρόνημα του Ελληνικού Λαού τουλάχιστον τα πρώτα 24ωρα γιατί μετά τα πράγματα θα αλλάξουν.
- Ξαναγυρίζω στους πρόσφυγες που κατακλύζουν την Ελλάδα και όπως βλέπεις η συντριπτική πλειοψηφία είναι άρρενες που δεν ξεπερνούν τα 28 έτη.
- Εδώ τους επιδοτούν σε όλα και όταν βρίσκονται στην χώρα νομίζουν ότι βρίσκονται στον παράδεισο σε σχέση με αυτό που βίωναν στις πατρίδες τους.
- Το ταξίδι τους από τις μακρινές πατρίδες τους ξεκινάει με διαφήμιση και υποσχέσεις ότι θα γίνουν Ευρωπαίοι πολίτες με συνοπτικές διαδικασίες και θα έχουν σίγουρη δουλειά και μέλλον.
- Σε πρώτη φάση όλοι αυτοί εγκλωβίστηκαν στην Τουρκία, εκεί δεν υπήρχε επιδότηση αλλά δούλευαν με το ελαχιστότατο μεροκάματο στις τουρκικές βιοτεχνίες κυρίως χαλιών και ρούχων στην Προύσα και την Νικομήδεια και έβγαιναν στα ρεπό τους σεργιάνι στην ΠΟΛΗ.
- Αυτούς όλους ο Ερντογάν τους ονόμασε δήθεν Σύριους και τους εξαπολύει σήμερα στην Ευρώπη ( βλ. Ελλάδα) γιατί λέει δεν του δίνει η ΕΕ χρήματα για να τους ζήσει.
- Ο δεύτερος εγκλωβισμός αυτών γίνεται αναγκαστικά στην Ελλάδα, διότι η Ευρώπη έκλεισε προς το παρόν τα σύνορα της πλην Ελλάδος.
- Γιατί προς το παρόν;
- Είναι και αυτό μέρος ενός σχεδιασμού που μας αφορά.
- Όσοι περισσότεροι έλθουν στην Ελλάδα τόσο πιο ευάλωτη θα είναι η χώρα σε συνθήκες αποσταθεροποίησης και ήδη οι κρατούντες το γνωρίζουν , ουσιαστικά « έχουν πάθει πλάκα» αν και δεν θέλουν να το παραδεχτούν , γιατί αυτό δεν διαχειρίζεται όσα κονδύλια και αν τους δώσουν, αλλά και αυτός ο αριθμός των προσφύγων από όλες τις τριτοκοσμικές χώρες είναι αδύνατο να ενσωματωθεί στον κρατικό ιστό , δεν σου λέω στον Εθνικό ιστό.
- Οι πρόσφυγες –μετανάστες με το δέλεαρ μιας άνετης ζωής χρησιμοποιούνται ως στρατηγικά εργαλεία αποσταθεροποίησης χωρών.
- Πολλοί θέλουν την Ελλάδα που είναι ο ΦΑΡΟΣ της Παγκόσμιας Ορθοδοξίας και του Πολιτισμού κομματάκια και τους Έλληνες εξόριστους και φοβισμένους.
- Άκου τώρα αυτό που θα σου πω ..
- Όταν οι Τούρκοι μας κτυπήσουν και θα ζήσουμε πιθανή αποσταθεροποίηση του εσωτερικού μας θα κοπούν αυτομάτως τα επιδόματα και οι ανέσεις στους εισαγόμενους πρόσφυγες.
- Τότε τι θα γίνει;
- Δεν χρειάζεται να στο πω …
- Στο αδιέξοδο αυτό θα επέμβει η Γερμανία και θα ανοίξει ανθρωπιστικό διάδρομο μέσω των Βαλκανίων για να εισαγάγει επιλεκτικά τις νεότερες ηλικίες των προσφύγων κυρίως αρρένων.
- Και ξέρεις γιατί ;
- Γιατί η Γερμανία θα χρειάζεται επειγόντως στρατεύσιμους ( μισθοφόρους ) για να αντιμετωπίσει την Ρωσική επέλαση στην Βόρεια και Κεντρική Ευρώπη μέσω Βαλτικών χωρών και της Ουκρανίας που θα επακολουθήσει μετά τα Ελληνοτουρκικά ( είναι δεδομένη πια η σύγκρουση ΝΑΤΟ- Ρωσίας, εκεί πάει μόνο του το πράγμα, αλλά περιμένουν πρώτα να δουν τι θα κάνουν με τον Ερντογάν )
- Έτσι αυτό που υποσχέθηκαν στους πρόσφυγες, όταν ξεκινούσαν από τις μακρινές πατρίδες τους θα πραγματοποιηθεί δηλ. θα τους βρουν μόνιμη δουλειά , ως μισθοφόρους προς ανάλωση.
- Τι να πει κανείς …
- Οι νεοποχίτες δεν χαρίζονται σε κανένα , όπως δεν χαρίστηκαν και στην Ελλάδα.
- Η Ελλάδα που θα δεχτεί την τουρκική μήνι και θα είναι ολομόναχη στις νέες γεωπολιτικές ισορροπίες θα πεινάει και θα μείνει με τα λίγα γυναικόπαιδα των προσφύγων που θα μείνουν εδώ με την υπόσχεση ότι θα πάνε και αυτά στην Ευρώπη, αλλά ποτέ δεν θα πάνε.
- Κάποιοι άλλοι πρόσφυγες με τα γεγονότα πιο σώφρονες θα επιστρέψουν στις πατρίδες τους με ότι μέσο βρουν.
- Αυτά που σου είπα δεν είναι ούτε από εσωτερική πληροφόρηση, ούτε από την εμπειρία μου, αλλά πίστεψε με είναι πληροφόρηση από τον ΠΟΝΟ της προσευχής.
- ΠΟΝΑΩ την Ελλάδα γιατί η Ελλάδα θα ΠΟΝΕΣΕΙ αλλά θα βγει ΝΙΚΗΤΡΙΑ στους ΠΟΝΟΥΣ.
Αυτά θέλαμε να καταθέσουμε αδελφοί στην αγάπη σας που μας ειπώθηκαν πριν λίγα 24ωρα
Πάντα κανείς δεν ήθελε να ακούει θλιβερά πράγματα.
Λέει ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ στον Προφήτη Ησαΐα.
- Πάρε ένα πλίνθο και γράψε αυτά που θα σου πω για να τα έχεις μαρτυρία ότι σου τα είπα και δεν τα άκουσαν οι άνθρωποι.
- Κανείς δεν θέλει να ακούει προφητείες αλλά αρέσει να του λένε ευχάριστα πράγματα.
- Οι άνθρωποι αυτοί έλεγαν και λέγουν στους προφήτας· “μη αναγγέλλετε εις ημάς το θέλημα του Θεού”. Και στους βλέποντας τα προφητικά οράματα έλεγον· “μη λαλείτε εις ημάς την αλήθειαν, αλλά είπατε και αναγγείλατε εις ημάς λόγια κολακευτικά και παραπλανητικά!
- Απομακρύνατέ μας έξω από τον δρόμον αυτόν του Κυρίου· βγάλτε από μπροστά μας τον δρόμον αυτόν, απομακρύνατε από ημάς τον άγιον Θεόν του Ισραήλ” από τον Προφήτη Ησαΐα.

Τι είπε αδελφοί τρείς φορές ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ο Ρώσος στο άλλο ΑΓΙΟ μας τον Γέροντα Ιάκωβο τον εν Ευβοία;
- Γέροντα πρέπει να γίνει πόλεμος για την αμαρτία.
Τι έλεγε ο μεγάλος Γέροντας ο Ιωσήφ ο Ησυχαστής που πρόκειται σύντομα να αγιοκαταταχθεί.
« Τον κόσμον, μόνον ο πόλεμος θα τον διορθώσει, όπου ήδη θα έλθη η και έρχεται μετά καλπασμού.
Η δυστυχία θα φέρει πολλούς εις συναίσθησιν, οι δε αμετανόητοι, αναπολόγητοι.
Αγίος Ιωσήφ ο Ησυχαστής»
Τι έλεγε ο έτερος μεγάλος ΑΓΙΟΣ της Ορθοδοξίας ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ;
- Θα περάσουμε μπόρες- μπόρες
- Μετά την μπόρα την δαιμονική θα έρθει λιακάδα θεική παιδιά μου.
Οι προφητείες που λύσσαξαν να τις πολεμούν γιατί τώρα ήδη πραγματοποιούνται , δεν δίνονται έτσι άσκοπα και προς εντυπωσιασμό ή προς εκμετάλλευση, αλλά προς μετάνοια – συναίσθηση και εμψύχωση, ότι ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΘΕΟΣ ημών και δεν θα αφήσει το πλάσμα του στα αδιέξοδα που του δημιούργησαν και σκοπεύουν να του δημιουργήσουν.


ΣΤΩΜΕΝ καλώς
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2019/11/blog-post_17.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible