Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

ΟΙ "ILLUMINATI" ( "ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ" ) ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ "ΔΙΔΥΜΟΙ ΠΥΡΓΟΙ"- ΟΙ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ

  Το τάγμα των Illuminaten ιδρύθηκε την 1η Μαΐου του 1776 από τον Dr. Adam
Weishaupt, καθηγητή του καθολικού δικαίου της εκκλησίας στο πανεπιστήμιο Ingolstadt. Ο
Weishaupt, από τη γέννησή του Εβραίος που αργότερα μεταπήδησε στον καθολικισμό, τα χάλασε με το τάγμα των Ιησουϊτών στο οποίο ανήκε σαν παπάς και συνέστησε τη δική του
οργάνωση.
Το όνομα Illuminaten σημαίνει ότι τα μέλη του τάγματος είναι οι μοναδικοί “φωτισμένοι” άνθρωποι και ξέρουν "γιατί αληθινά γίνεται λόγος". Ο Weishaupt και οι οπαδοί του φανταζόταν
τον εαυτό τους για την αφρόκρεμα της αφρόκρεμας της νοημοσύνης, για τους μοναδικούς ανθρώπους με την ικανότητα της γνώσης, της κατανόησης και της αντίληψης που είναι αναγκαία όταν θέλει κανείς να κυβερνήσει τον κόσμο και να του φέρει την “Ειρήνη”. Ο κηρυγμένος στόχος του ήταν η ίδρυση ενός "Novus Ordo Seclorum", μιας καινούργιας παγκόσμιας τάξης, αντίστοιχα μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης.


Ο Adam Weishaupt γεννήθηκε στις 6 Φεβρουαρίου 1748. Η εκπαίδευση του από τους Ιησουΐτες είχε εξεγείρει μέσα του μία έντονη αποστροφή εναντίον αυτού του Τάγματος. Όταν τα χάλασε με αυτό, εμβάθυνε στα ανατρεπτικά και αντιχριστιανικά δόγματα των Γάλλων φιλοσόφων και άλλων συγγραφέων που απευθυνόταν στο αίσθημα υπερτέρησής του.
Στις 16 Ιουλίου 1782 στο Κογκρέσο του Withelmsbad (τελειωτικά) επισφραγίσθηκε η συμμαχία μεταξύ των Illuminaten και των Μασόνων. Μ’ αυτό το σύμφωνο ενώθηκαν οι βασικές μυστικές κοινότητες των προηγούμενων χρόνων. Η καινούργια συμμαχία είχε «σ' όλο τον κόσμο όχι λιγότερα από τρία εκατομμύρια μέλη». Κανένας ιστορικός δεν έχει καταχωρήσει επάξια τους πραγματικούς αντικτύπους αυτής της συσπείρωσης στην παγκόσμια Ιστορία.
Το 1829 Αμερικανοί Ιλλουμινάτοι χρηματοδότησαν στη Νέα Υόρκη μια σειρά διαλέξεων της Αγγλίδας Ιλλουμινίστριας Frances "Fanny" Wright. Αυτή κοινολόγησε ολόκληρο το πρόγραμμα του Weishaupt στην βοηθητική ομάδα της των Illuminaten, συμπεριλαμβανομένου του κομμουνισμού - που δημιουργήθηκε μυστικά κάτω από το όνομα «ίδιες ευκαιρίες- ίδια δίκαια» -αθεϊσμός, χειραφετισμός των γυναικών και ελευθερία στον έρωτα. Οι παρόντες πληροφορήθηκαν ότι είναι πρόθεση των Illuminaten να οργανώσουν μηδενιστικές και αθεϊστικές ομάδες με όλες τις άλλες ανατρεπτικές οργανώσεις σ’ ένα διεθνή σύνδεσμο που πρόκειται να ονομασθεί Κομμουνισμός. Αυτή η καινούργια καταστρεπτική δύναμη θα χρησιμοποιόταν από τους Illuminaten για την «απάλειψη πολέμων και επαναστάσεων». Ο Clinton Roosevelt, (ένας άμεσος πρόγονος του Franklin Delano Roosevelt), ο Charles Dana και ο Horace Greeley αποτέλεσαν ένα κομιτάτο που επρόκειτο να μαζέψει εισφορές γιά την
καινούργια δημιουργία. Το 1830 πέθανε ο Weishaupt, 82 ετών.
Το 1834 ο Giuseppe Mazzini, ο Ιταλός αρχηγός των επαναστατών διορίσθηκε από τους Illuminaten σαν προϊστάμενος του παγκόσμιου τους προγράμματος επανάστασης. Αυτή τη θέση κράτησε μέχρι το θάνατο του το 1872.
Η επόμενη σπουδαία προσωπικότητα που πάτησε στην αμερικανική σκηνή σαν αρχηγός της σατανικής συνωμοσίας ήταν ο Albert Pike. O Mazzini τον διόρισε σαν προϊστάμενο της επιχείρησης στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Ο Pike γεννήθηκε στις 29 Δεκεμβρίου 1809 στο Boston. Μολονότι οι γονείς του καταγόταν από φτωχές οικογένειες κατόρθωσε να σπουδάσει στο Harvard. Αργότερα πήγε κοντά στους γονείς του στο Newbury, και δίδασκε σ' ένα δημοτικό σχολείο, Ο Albert Pike ήταν μία μεγαλοφυΐα του κακού. Είχε πολλά ταλέντα που χρησιμοποιούσε αποκλειστικά καταστρεπτικά. Εξαιρετικά διαβασμένος κατείχε δεκαέξι αρχαίες γλώσσες με λόγο και γραφή. Πρέσβευε δημόσια τη λατρεία του σατανά και επαγγελλόταν μαύρη τέχνη και όλους τους τρόπους της μαγείας.
Σαν πρώτοι Ιλλουμινάτοι ο Pike και ο Mazzini δούλευαν μαζί. Ο Pike ανέλαβε τις θεοσοφικές απόψεις των επιχειρήσεων τους, ο Mazzini την πολιτική.
Τα θεολογικό δόγμα του Albert Pike αποτέθηκε στις «οδηγίες» που εκδόθηκαν από αυτόν στις 4 Ιουλίου 1889 για τα 23 υψηλότερα συμβούλια του κόσμου:
Τα παρακάτω πρέπει να πούμε στο πλήθος: «Λατρεύουμε ένα Θεό, αλλά ο Θεός μας λατρεύεται χωρίς πρόληψη».
Σε σας (όμως), στους κυρίαρχους μεγάλους γενικούς καθοδηγητές λέμε αυτό που πρέπει να επαναληφθεί στους αδελφούς του 32ου, 31ου και 30ου βαθμού. Η μασονική θρησκεία θα έπρεπε να συντηρείται από όλους εμάς που είμαστε μυημένοι των υψηλών βαθμών στην καθαρότητα του Εωσφορικού δόγματος.
Σε ένα αξιοσημείωτο γράμμα στις 15 Αυγούστου 1871 που μέχρι προ ολίγου ήταν έκθεμα της βιβλιοθήκης του Βρετανικού Μουσείου, ο Pike εξιστόρησε στο Mazzini τις λεπτομέρειες του Εωσφορικού σχεδίου για τρεις παγκόσμιους πολέμους.
Περίπου τον ίδιο καιρό ένας πεφωτισμένος διανοούμενος με το όνομα Mordechai Marx Levy παραλλαγμένο Karl Marx προσχώρησε σε μία κλαδική οργάνωση της Συνωμοσίας των Illuminaten, ο «Σύνδεσμος των Δικαίων». Το 1847 πήρε την εντολή να γράψει ένα έργο που αργότερα έγινε γνωστό με τον τίτλο "Κομμουνιστικό Μανιφέστο". Κατά βάθος πραγματοποιείται μ’ αυτό μία πολιτική κατάθεση του συνολικού σχεδιασμού για το μέλλον. Ο Marx έπαιξε ένα
τόσο υφιστάμενο ρόλο που το όνομά του για είκοσι χρόνια δε φαινόταν στο Μανιφέστο. Ήταν απλώς και μόνο ένα πιόνι στη σκακιέρα που έπαιζαν οι πραγματικές δυνάμεις παρασκηνιακά.
Απροκατάληπτοι ιστορικοί τώρα για άλλη μια φορά έχουν διαπιστώσει ότι το Κομμουνιστικό Μανιφέστο δεν περιέχει τίποτα «καινούργιο» ή «πρωταρχικό». Δεν είναι τίποτα άλλο από μία αναμασημένη λογοκλοπία των συγγραμμάτων του Adam Weishaupt και του μαθητή του Clinton Roosevelt…
…Με δυο λόγια η διοίκηση του Franklin D. Roosevelt προσπάθησε να φορτώσει στο αμερικανικό έθνος την τελευταία φάση του σχεδίου των Illuminaten, του Clinton Roosevelt, της καταστροφής του πολιτεύματος της κυβέρνησης, με την πρόφαση να οικοδομήσουν μία "καινούργια κοινωνική τάξη" ή, όπως το ονόμαζαν ειρωνικά ένα "New Deal".
Αμέσως τύπωσαν το σύμβολο των Illuminaten στα αμερικανικά χαρτονομίσματα (του ενός δολλαρίου) με το οποίο υλοποίησαν δημόσια ότι έχουν κατορθώσει το
στόχο της Συνωμοσίας- το «Novus Ordo Seclorum» ή New Deal.
Αυτό το σύμβολο πάρθηκε από τον Weishaupt όταν συνέστησε το Τάγμα των Illuminaten την 1η Μαΐου 1776. Το συμβάν αυτό υποδεικνύεται από τα ρωμαϊκά ψηφία MDCCLXXXVI στη βάση της πυραμίδας, και όχι ο χρόνος της ανεξαρτησίας όπως υπέθεταν οι αμύητοι.
Συμπληρωματικά πρέπει κανείς να ξέρει ότι το σύμβολο αυτό μόνο μετά την ένωση των Illuminaten με τους μασόνους στο Κογκρέσο του 1782 στο Withelmsbad έγινε σημαντικό για τους τελευταίους.
Προσέξτε την επιγραφή του συμβόλου: «ANNUIT COEPTIS» σημαίνει «το εγχείρημα μας (Συνωμοσία) στέφεται από επιτυχία». Κάτω από την πυραμίδα είναι τα λόγια «NOVUS ORDO SECLORUM». Εξηγούν τη φύση του εγχειρήματος, τη Δημιουργία μιας «Νέας Παγκόσμιας Τάξης» ή του New Deal.
Καταστροφή, υλισμός, εξαπάτηση - αυτοί είναι οι τρεις στόχοι του Albert Pike.
Φαίνεται ότι αυτοί κυβερνούν τον σημερινό κόσμο (Occult Theocracy, σελ. 581).
Στο βιβλίο του Tragedy and Hope ο καθηγητής Carroll Quigley υπερηφανεύεται ανοιχτά ότι ήταν για πολλά χρόνια ένα πρώτος Εσωτεριστής και διαθέτει πληροφορίες από πρώτο χέρι πως η Συνωμοσία αναπτύχθηκε σε όλο τον κόσμο.
Αυτά από τον Garry Allen και το βιβλίο του «Οι Εσωτεριστές», έκδοση Στερέωμα.
Οι ακόλουθες αποκαλύψεις προέρχονται από το αξιοπρόσεκτο και λεπτομερειακό βιβλίο του William T. Still,
ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ:
ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ
Ο Still ήταν ένας επιφυλακτικός πρώην συντάκτης και εκδότης εφημερίδων όταν άρχισε, λόγω ενός ενδιαφέροντος από τον πατέρα του (ένα ανώτερο υπάλληλο της
Πολεμικής Αεροπορίας των Η.Π.Α.) να ερευνά σοβαρά αυτό το βιβλίο. Για
εκείνους που είναι απληροφόρητοι της σπουδαιότητας των δύο ατόμων που
τα ονόματά τους εισάγονται παρακάτω, οι Mazzini και Pike αντίστοιχα ήταν
τα άτομα με τη μεγαλύτερη επίδραση στον καιρό τους, στην Ευρωπαϊκή και
παγκόσμια Μασονία.
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ:
Αν και είχαν ενώσει τελικά την Ιταλία, οι Mazzini (ιδρυτής Μαφίας) και
Pike (συνιδρυτής της Ku Klux Klan) συνειδητοποίησαν ότι η ενοποίηση όλης της Ευρώπης κάτω από το έμβλημα των Ιλλουμινάτι θα ήταν εξαιρετικά δύσκολη, εάν μη αδύνατος. Ο εθνικισμός τρέχει έντονα στο ανθρώπινο πνεύμα και είναι πολύ δύσκολο να σβησθεί, ειδικά σε μια ήπειρο που διαιρείται με τις εχθροπραξίες για πολλούς αιώνες.
Γι’ αυτό, έθεσαν σε λειτουργία το μέγιστο σχέδιό τους, ένα σχέδιο τόσο αχανές στους ορίζοντές του, που μόνο ένας μελετητής εξοικειωμένος με τη μεγάλη δύναμη που χειρίζονται οι μυστικές κοινωνίες θα μπορούσε να αρχίσει να το πιστεύει.
Το 1871, Mazzini εξέδωσε μια επιστολή στην οποία περίγραψε το τελικό τριμερές σχέδιο των Illuminati: το μεγάλο σχέδιό τους για να απαλλάξουν όχι μόνο την Ευρώπη, αλλά ολόκληρο τον κόσμο από τον Χριστιανισμό, και να τον φέρουν κάτω από τη "φωτισμένη" δικτατορία του Εωσφορισμού. Αυτή η αξιοπρόσεκτη επιστολή ήταν για πολλά έτη σε έκθεση στη βιβλιοθήκη του Βρετανικού Μουσείου στο Λονδίνο.
Ο Mazzini πρότεινε μια σειρά παγκόσμιων πολέμων. Αυτοί οι πόλεμοι ήταν για να
μπλεχτούν όλα τα έθνη σε μια σύγκρουση τόσο αιματηρή και χαοτική, ώστε τελικά κάθε έθνος θα παράδινε την εθνική κυριαρχία του σε μια διεθνή κυβέρνηση, όπως την Ένωση των Εθνών (League of Nations), ή (τη δεύτερη προσπάθεια) τα τωρινά Ηνωμένα Έθνη προκειμένου να αποτραπεί η επόμενη παγκόσμια αιματοχυσία. Ένας Μασόνος μελετητής έγραψε το 1987:
Η αληθινή γέννηση της Παγκόσμιας “Δημοκρατίας” από τον προγενέθλιο εθνικό
περιορισμό της είναι ακόμα τώρα υπό εξέλιξη. Ένας πόλεμο-ξεσχισμένος κόσμος, που αιμορραγεί, είναι στη μέση των διεργασιακών πόνων, που προηγούνται της δοκιμασίας της γέννησης. Διεργασιακοί-πόνοι στη γέννηση μιας Νέας Εποχής!
Εντούτοις, ξέροντας ότι η εθνική κυριαρχία θα πέθαινε βεβαίως (μόνο) με σκληρό τρόπο, τρεις από αυτούς τους παγκόσμιους πολέμους προτάθηκαν από τους Mazzini και Pike στο αρχικό σχέδιό τους:
 Ο πρώτος αυτών των παγκόσμιων πολέμων, ήλπισαν, θα ανέτρεπε την Τσαρική
κυβέρνηση της Ρωσίας και θα καθιέρωνε μια δικτατορία “πεφωτισμένων” - ένα νέο επίπεδο στο παιχνίδι του ελέγχου των πληθυσμών. Αυτό θα έδινε στους Ιλλουμινάτι μια ασφαλή βάση από την οποία να λειτουργήσουν, με έναν μεγάλο πληθυσμό και απέραντους φυσικούς πόρους, για να τροφοδοτήσουν με καύσιμα τη νέα μηχανή του Εωσφορισμού.
 Ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος θα επέτρεπε στη νέα (Σοβιετική) Ρωσία να καταλάβει την Ευρώπη ή, όπως τελικά έγινε, τη μισή από αυτή.
 Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος θα ήταν στη Μέση Ανατολή μεταξύ των
Μουσουλμάνων και των Εβραίων, και θα επέφερε τον βιβλικό Αρμαγεδώνα.
Βεβαίως προς το τέλος του τρίτου παγκοσμίου πολέμου, τα κουρασμένα από τις μάχες έθνη θα ήταν έτοιμα να δεχτούν οποιαδήποτε πρόταση, εφ’ όσον υποσχόταν την ειρήνη, που να ενώνει τον κόσμο ολόκληρο κάτω από το μοιραίο έμβλημα της νέας παγκόσμιας τάξης του Lucifer. Ο Pike (1809-1891) έγραψε στο Mazzini για τις συνέπειες του τρίτου παγκοσμίου πολέμου το 1871:
Θα προκαλέσει έναν τρομερό κοινωνικό κατακλυσμό... και την πιο αιματηρή αναταραχή.
Κατόπιν παντού, οι πολίτες, που υποχρεώνονται να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους ενάντια στην παγκόσμια μειονότητα των επαναστατών, θα εξολοθρεύσουν εκείνους τους καταστροφείς του πολιτισμού, και το πλήθος, που θα έχει απογοητευτεί από το Χριστιανισμό... θα είναι χωρίς μια πυξίδα, ανήσυχα ψάχνοντας για ένα ιδανικό, αλλά χωρίς γνώση πού να δοθεί η λατρεία
του, θα λάβει το αληθινό φως μέσω της καθολικής διακήρυξης του καθαρού δόγματος του Lucifer, που παρουσιάζεται τελικά στη δημοσιότητα. Μια διακήρυξη που θα προκύψει από τη γενική αντιδραστική μετακίνηση που θα ακολουθήσει την καταστροφή του Χριστιανισμού και του αθεϊσμού, που κατανικούνται και εξολοθρεύονται συγχρόνως.
Οι Mazzini και Pike μπορεί να είχαν προγραμματίσει τρεις παγκόσμιους πολέμους το 1871, αλλά οι συντάκτες του Κομμουνιστικού Μανιφέστου, Marx και Engels, και οι δύο μίλησαν για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο είκοσι τρία έτη ενωρίτερα. Ο Karl Marx έγραψε το 1848 ότι ο «Σλαβικός συρφετός» αναφερόμενος στο ρωσικό λαό, καθώς επίσης και τους Τσέχους, και Κροάτες, ήταν «οπισθοδρομικές» φυλές, η μόνη λειτουργία των οποίων στην παγκόσμια ιστορία του μέλλοντος επρόκειτο να είναι «τροφή για τα κανόνια»!
Ο Marx είπε:
Ο ερχόμενος παγκόσμιος πόλεμος θα αναγκάσει όχι μόνο τις αντιδραστικές κατηγορίες και τις δυναστείες, αλλά ολόκληρους τους αντιδραστικούς λαούς, να εξαφανιστούν από το πρόσωπο της γης. Και αυτό θα είναι πρόοδος.
Σαν να επαναλάμβανε εν μέρει τα γραφόμενα του Marx, ο άλλος συντάκτης Friedrich Engels έγραψε στο ίδιο έτος:
Ο επόμενος παγκόσμιος πόλεμος θα κάνει ολόκληρους τους αντιδραστικούς λαούς να εξαφανιστούν από το πρόσωπο της γης. Αυτό, επίσης, είναι πρόοδος. Προφανώς, αυτό δεν μπορεί να εκπληρωθεί χωρίς τη συντριβή του λεπτού εθνικού λουλουδιού. Αλλά χωρίς βία και χωρίς ασπλαχνία τίποτα δεν μπορεί να κατορθωθεί στην Ιστορία.
Πώς μπορεί αυτό να παρερμηνευθεί; Τι «επόμενος παγκόσμιος πόλεμος»; Ως αυτό το σημείο στην ιστορία, δεν είχε ποτέ υπάρξει ένας «παγκόσμιος πόλεμος»!
Σημείωση (ΛΜΔ): Δεν τους βγήκαν όπως ακριβώς ήθελαν οι Ιλλουμινάτι τα πράγματα στη Ρωσία, αφού ο πιο έμπιστός τους (μασόνος) Τρότσκι καταδιώχθηκε και δολοφονήθηκε, και το σοβιετικό καθεστώς ήταν ένας μεγάλος οικονομικά (εκτός από πνευματικά) άρρωστος, που χρειαζόταν διαρκώς τις ενέσεις κεφαλαίων της Αμερικής.
Ο Gary Allen παραθέτει, για παράδειγμα, από τον καθηγητή Sutton: «Η Chase National Bank και η Equitable Trust Company ήταν τα φτερωτά άλογα στη Σοβιετική Πιστωτική επιχείρηση». Η Rockefellers Chase National Bank συμμετείχε επίσης στην πώληση των Μπολσεβίκικων ομολόγων στις ΗΠΑ, το 1928. Πατριωτικές οργανώσεις κατηγόρησαν αυτήν την τράπεζα ως μία «Διεθνή Κλεπταποδόχο». Η Chase ήταν ένα «στίγμα ντροπής νια την Αμερική... η οποία δεν δίσταζε μπροστά σε τίποτα προκειμένου να κάνει μία μπάζα λίγων δολαρίων». Το μέλος του Κογκρέσου Louis McFadeen, πρόεδρος της House Banking Committee, εξηγεί σε μία ομιλία του στο Κογκρέσο:
«Η Σοβιετική κυβέρνηση διατηρείται από την Επιτροπή της Federal-Reserve και της Federal Reserve-Bank, με την υποστήριξη της Chase Bank και της Guaranty Trust Copmany στη New York City, με τα φόντα του Δημόσιου Ταμείου των Ηνωμένων Πολιτειών... ».
Δεν ήταν οι Rockfellers οι μόνοι φανεροί ενδιαφερόμενοι για την χρηματοδότηση της Κομμουνιστικής πλευράς των Εσωτεριστών - Συνωμοτών. Σύμφωνα με τον καθηγητή Sutton
«... υπάρχει μια έκθεση στις δραστηριότητες του State Department, η οποία ονομάζει την Kuhn-Loeb & Co. ως τον πρώτο χρηματοδότη του πεντάχρονου πλάνου.
Ο Καθηγητής Sutton αποδεικνύει πειστικότατα στο τρίτομο ιστορικό έργο του για τη Σοβιετική τεχνολογική ανάπτυξη, ότι η Σοβιετική Ένωση -με όλη τη σημασία της λέξης-κατασκευάσθηκε από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Sutton παραθέτει μία έκθεση του Averell Harriman στο State Department, από τον Ιούνιο του 1944, στο οποίο εξηγεί:
Ο Stalin εκφράζει δεόντως την εκτίμηση του νια την βοήθεια που του χορηγήθηκε από τις Ηνωμένες Πολιτείες για την Σοβιετική βιομηχανία, πριν και κατά τη διάρκεια του πολέμου.
Λέει ότι περίπου τα δύο τρίτα όλων των μεγάλων βιομηχανικών επιχειρήσεων στη Σοβιετική Ένωση κατασκευάσθηκαν με τη βοήθεια των Ηνωμένων Πολιτειών, ή μέσω της τεχνικής αρωγής τους». …Στο μεταξύ όμως η Αμερική ξοδεύει 75 δισεκατομμύρια δολάρια στην άμυνα για να προστατευθεί από έναν εχθρό, τον οποίο υποστηρίζουν οι Εσωτεριστές κεφαλαιοκράτες...
Αλλά ούτε στους παγκόσμιους πολέμους εξέλειπε ο “Σλαβικός συρφετός” (!) ούτε ο
Χριστιανισμός έπαθε τίποτα διωκόμενος, αλλά μάλλον ισχυροποιήθηκε, δοξάσθηκε με νέες στρατιές μαρτύρων, και καθαρίστηκε από τα παρασιτικά προσκολλημένα σ’ αυτόν πρόσωπα.
Έδειξαν όμως οι αποκρυφιστές (Ιλλουμινάτι, Μασόνοι κλπ) τον κακό τους εαυτό,
προσπαθώντας να πετύχουν το ακατόρθωτο, να νικήσουν την Εκκλησία του Χριστού.
Η «τροφή των κανονιών» είναι χαρακτηριστική Μασονική φράση, που δείχνει την
ανόητη υπεροψία, που είναι έντονη ακόμη και μεταξύ των τάξεων του Μασονισμού, όπως μας λέει, σε video, Μασόνος 90ού βαθμού!
Ο Εωσφόρος γνωρίζει από τις προφητείες της Εκκλησίας ότι θα γίνει 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος, και γνωρίζει βέβαια ότι θα γίνει αναλαμπή της Ορθοδοξίας μετά από αυτόν, αλλά στους δικούς του αφήνει μόνο ψεύτικη αισιοδοξία, διότι είναι δύσκολο να τους πει ότι θα γίνουν κι αυτοί «τροφή στα κανόνια»!
15-28/7/2009, Αγίων Κηρύκου και Ιουλίττης
Λεόντιος Μοναχός Διονυσιάτης
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/

Ευχαριστούμε τον φίλο Γιώργο που μας έστειλε αυτή την αποκαλυπτική πληροφορία.
Οι "ILLUMINATI" είναι ένα απο τα σκληρότερα πλοκάμια της "Νέας Εποχής".Ποτέ δεν έκρυψαν τη σχέση τους με τον αποκρυφισμό και τον σατανισμό.Ειδικά τα τελευταία χρόνια τα επιτελεία της νεο-ταξικής προπαγάνδας μαζί με όλες τις άλλες αιρέσεις,καταστροφικές λατρείες, οικολογικόμορφα "κινήματα" ,αποκρυφιστικές οργανώσεις, σαϊεντολογικές θρησκείες και πλήθος άλλων συνθετικών του ιστού της αποστασίας,"πλασσάρουν"με δραματοποιημένο και εξωραϊσμένο τρόπο πότε την ...κοσμοθεωρία των "ILLUMINATI" ,πότε τις σατανιστικές κακοδοξίες της "KABBALAH".
Για όσους έχουν ανοιχτά τα μάτια και τα αυτιά ,το "παιχνίδι" που παίζεται έχει διπλό σκοπό:
Αφ΄ενός να τρομάξει τον κόσμο με τη δήθεν κοσμική ισχύ και εξουσία που έχουν οι σατανιστές ,αφ΄ετέρου να εντυπωσιάσει με τεχνάσματα ,κυρίως τους νέους ώστε να γίνουν πειθήνια όργανα του "ισχυρού" της γής ο οποίος φυσικά δεν ειναι άλλος απο τον διάβολο.
Όλη αυτή η δαιμονοφιλολογία και η τηλεοπτική πλύση εγκεφάλου προκαλεί ενός είδους εξοικείωση θα λέγαμε με οτιδήποτε φρικτό και απεχθές ώστε ο "χλιαρός" στην πίστη να αποδεχτεί και να υποδεχτεί ανευ όρων και αντίστασης όλα τα δόγματα και τις μεθοδεύσεις της αντίχριστης παναίρεσης.
Μας γράφει λοιπόν ο φίλος Γιώργος :
Προκειται για ενα παιχνιδι με καρτες του 1995 οπου μιλαει για την επιθεση στους διδυμους πυργους,στο πενταγωνο,τις επιδημιες την μειωση του πληθυσμου κ.τ.λ

Μπορειτε να δειτε το βιντεο στα αγγλικα .Κάνετε "κλικ" στην πιο κάτω διεύθυνση
http://www.youtube.com/watch?v=eiwF_aEp4YI
video
http://www.imdleo.gr/diaf/2009/07/Illuminati_c_game.pdf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible

ΕΤΙΚΕΤΕΣ - ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ