Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

Πάτερ, οἱ Σλάβοι λένε ὅτι ἡ Ἑλληνική Μακεδονία εἶναι δική τους καί τήν σλαβικήν γλώσσαν τήν λένε Μακεδονική, εἶναι ἀλήθεια αὐτό ἤ ὄχι;

Αποτέλεσμα εικόνας για Ελληνική Μακεδονία

 Απάντησις:

Άκουσε παιδί μου, όταν υπήρχε ο Μέγας Αλέξανδρος δεν υπήρχαν Σλάβοι, δεν υπήρχεν Βουλγαρικόν και Σερβικόν κράτος, ούτε Αλβανικόν, ούτε Τουρκικόν. Δεν υπήρχαν Γερμανοί, Άγγλοι, Γάλλοι, Ρώσοι, ούτε άλλοι Ευρωπαϊκοί λαοί.
Οι λαοί που υπήρχαν τότε στην Ευρώπη ήταν ομάδες κρυμμένες μέσα στα απέραντα δάση της Ευρώπης και έτρωγαν βελανίδια και κρύβονταν σε σπηλιές.
 
Την εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου υπήρχεν η Ελλάδα αποτελούμενη από πολλά Ελληνικά βασίλεια όπως ήταν η Σπάρτη, η Αθήνα, η Θεσσαλία, η Ήπειρος, η Θράκη , η Μακεδονία, η Ιωνία, η Κρήτη και τα νησιά. 
 
Αυτά όλα είχαν ξεχωριστούς βασιλιάδες και σύνορα, αλλά είχαν την ίδια γλώσσα και την ίδια θρησκεία. Για να δείτε ότι το ένα βασίλειο δεν θεωρούσε ξένο το άλλο, το διαπιστώνωμε που όλα τα ελληνικά βασίλεια κτύπησαν την Τροία.
 
Οι Μακεδόνες και αυτοί ομιλούσαν την ελληνικήν γλώσσαν και είχαν την ίδια θρησκείαν με τα άλλα Ελληνικά βασίλεια. 
 
Την εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου τα κράτη που υπήρχαν ήταν η Αίγυπτος ,η Περσία, το Ισραήλ ,η Αραβία, η Αιθιοπία, η Ινδία, οι Καρδούχοι, η Κολχίδα, η Λιβύη, οι Ισπανοί ,η δε Ιταλία κατοικείτο από Έλληνες και Λατίνους.
 
Όποιοι αμφιβάλλουν ότι οι Μακεδόνες μιλούσαν την Ελληνικήν γλώσσαν, να πάρουν τις γνήσιες επιστολές του Αποστόλου Παύλου που έστειλεν προς Θεσσαλονικείς να τις διαβάσουν και θα δούνε ότι είναι εις την ελληνικήν γλώσσαν γραμμένες. 
 
Άρα οι Μακεδόνες, ήταν Έλληνες, αλλιώς δεν θα τους έγραφεν με ελληνικήν γραφήν. 
 
Παρόλα που η Ελλάδα ήταν υπό ρωμαϊκήν κατοχήν, μιλούσαν και έγραφαν ελληνικά ,μα πιο παλιά στα χρόνια του Αλεξάνδρου ήταν πιο γνήσιοι Έλληνες οι Μακεδόνες.
 
Εκτός από αυτά ο Προφήτης Δανιήλ, ο πιο αψευδής άνθρωπος ,σ’ αυτόν ο Θεός έδειξεν ότι θα έρθει ο Χριστός στον κόσμον. Λέει στο κεφάλαιον Δέκα (Ι΄) της Παλαιάς Διαθήκης:
 
«Όταν εγώ έφυγα ήρχετο ο Άγγελος Άρχων των Ελλήνων». Αποκαλεί τον Μέγα Αλέξανδρον Άρχων των Ελλήνων και όχι Άρχων των Μακεδόνων.
 
Αν η Μακεδονία ήταν ξεχωριστόν κράτος, θα έλεγεν ο Δανιήλ: έρχεται ο Άρχων των Μακεδόνων, δεν είναι όμως έτσι γραμμένο στην Παλαιάν Διαθήκη.
 
Επίσης στο όγδοον κεφάλαιον (Η΄) της Παλαιάς Διαθήκης ,21 στίχος λέει:
 
«ο Τράγος των αιγών Βασιλεύς των Ελλήνων».
 
Και σ’ αυτό το κεφάλαιον δεν τον αποκαλεί Βασιλιά των Μακεδόνων, αλλά των Ελλήνων. Ούτε τον λέει Βασιλέα των Περσών, ούτε Βασιλέα των Αιγυπτίων, διότι και αυτά τα κράτη το κατέκτησεν.
 
Η Παλαιά Διαθήκη είναι γραμμένη σε όλες τις γλώσσες του κόσμου και στις σλαβικές.
 
Μπορούν όσοι έχουν αμφιβολία να πάρουν να διαβάσουν, για να μη γίνουν γελοίοι στα μάτια των άλλων κρατών.
 
Θα διαπιστώσουν και μόνοι τους ότι η Μακεδονία και τα εδάφη που έχουν αυτοί είναι Ελληνικά. Και αυτοί είναι ξενόφερτοι στα μέρη αυτά που τους έφεραν Έλληνες Βυζαντινοί αυτοκράτορες και για το καλό που κάναμε βρήκαμε και τον μπελιά μας, με τις επιτακτικές των βλέψεις.
 
Η καλοσύνη των Ελλήνων φταίει, διότι τους άφησαν να αποθρασύνονται. 
 
Οι Τούρκοι, οι Βούλγαροι, οι Αλβανοί, οι Σκοπιανοί και οι νότιοι Ιταλοί κάθονται επάνω σε ελληνικά εδάφη, γι΄ αυτό μισούνε τους Έλληνες. 
 
Εάν σκάψουνε τα εδάφη τους, ελληνικά μνημεία θα βρούνε και ελληνικές επιγραφές. Και τα άλλα έθνη που μισούνε τους Έλληνες ,προέρχεται επειδή όπου πάνε και ό,τι βρίσκουν είναι ελληνικόν.
 
Εκτός αυτό όλοι γνωρίζουν ότι ο πυρήνας του Χριστιανισμού και οι αντιπρόσωποι της Καινής Διαθήκης, είναι η Ελλάδα με τους Έλληνές της.
 
Και επειδή αυτοί είναι δαιμονολάτρες τους βάζει ο Σατανάς να μισούν την Ελλάδα.

Από το βιβλίο: Ιερέως Φωτίου Νικολαΐδη
«Ερωτήσεις και Απαντήσεις 
Απορίες και Διευκρινίσεις σε θέματα: 
Θρησκευτικά, πολιτικά, οικονομικά, περιβαλλοντολογικά, στρατιωτικά, διαπλανητικά και ηθικά που είναι χρήσιμα για κάθε άνθρωπο»
ΚΑΣΤΟΡΙΑ 1998
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible