Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

«Δεῖξε μου τόν φίλο σου…» (Ἀρσένιος μοναχὸς, Σκήτη Αγίου Παντελεήμονος Ι.Μ. Κουτλουμουσίου -Ἅγιον Ὄρος)


«ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ…»

Ἀρσένιος μοναχὸς, Σκήτη Αγίου Παντελεήμονος Ι.Μ. Κουτλουμουσίου -Ἅγιον Ὄρος

Ο σοφός λαός λέει «δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι». Έτσι και ο Σεβασμιώτατος Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος, μας έδειξε ποιος είναι ο φίλος του. 

Είναι ο «ιεραπόστολος» Πάιατ. Αυτός λοιπόν, κατήχησε άριστα τον Σεβασμιώτατο και τώρα μας σερβίρει το πνεύμα του θλιβερού φίλου του. Και τι δεν μας μεταφέρει ο Σεβασμιώτατος από τον «χαρισματούχο» φίλο του. Μας λέει πως δεν πρέπει να ανησυχούμε για την Πατρίδα μας, που κυριεύεται αμαχητί. Αυτοί, μας λέει ο Σεβασμιώτατος, θα ωφελήσουν πολύ την Πατρίδα μας με την παρουσία τους. Θα μας αυξήσουν τον πληθυσμό, θα πάρουν για νύφες και γαμπρούς τα παιδιά μας!! Όμως αγαπητοί μου, συγχωρέστε με που δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο γράφοντας την φοβερή πτώση, διαστροφή και προδοσία του Σεβασμιωτάτου, διότι αυτά τα λόγια μου προκαλούν πνευματική αηδία. Εάν κάποιος από εσάς θέλει να διαβάσει το άρθρο του, μπορεί να το αναζητήσει στην έγκριτη και αποκαλυπτική εφημερίδα του Ορθοδόξου Τύπου, στο φύλλο 10/01/2020, σελίδα οκτώ(8). Έτσι λοιπόν, κήρυξ συμφερόντων ο Αλεξανδρουπόλεως, χωρίς καμία ντροπή και συστολή! Και ο Δεσπότης, αυτό του αρέσει και αυτό επέλεξε να κάνει. Όμως δεν υπάρχει αρμόδια αρχή στην Εκκλησία της Ελλάδος; Δεν υπάρχει Ι. Σύνοδος να τον καθαιρέσει και να τον στείλει στην τάξη των μετανοούντων μοναχών; Αλλά τι λέω ο φτωχός; Αυτός ο «ιεραπόστολος» του Πάιατ, έχει φροντίσει να φιμώσει προ καιρού τους περισσοτέρους Ιεράρχες της Ελλάδος. Όσο για τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, δεν χρειαζόταν το φίμωτρο του Πάιατ. Ο Μακαριώτατος, έχει φιμώσει ο ίδιος τον εαυτό του μια για πάντα, ήδη από την αρχή της εκλογής του ως Αρχιεπισκόπου. Άλλωστε, όλοι μας γνωρίζουμε την ένοχη και προδοτική σιωπή του και η θύμηση όλων αυτών μας προκαλεί μεγάλη θλίψη, γι’ αυτό και δεν τα αναφέρουμε.
Σεβασμιώτατε κ. Άνθιμε, επιτέλους σταματήστε να μας εμπαίζετε και αναλογιστείτε σε ποια χώρα βρίσκεστε και ζείτε. Ο πιστός λαός της Ελλάδος, σας έχει εννοήσει καλά ποιος είστε και για ποιους δουλεύετε. Εσείς ο ίδιος μας αποδείξατε περίτρανα, πως δεν δουλεύετε για τον Χριστό και την Πατρίδα μας. «Στῶμεν καλῶς» Σεβασμιώτατε πριν να είναι πλέον αργά. Ο πνευματικός νόμος είναι αμείλικτος και όταν έρθει η ώρα λειτουργεί αυτομάτως. χωρίς κανένα εμπόδιο. Διά τούτο Σεβασμιώτατε γρηγορείτε, αποτινάξτε από την ψυχή σας το αντίχριστο πνεύμα του Πάιατ. Και αντ’ αυτού εγκολπωθείτε το φιλόΧριστο και πατριωτικό πνεύμα των προκατόχων σας και των Αγίων της Εκκλησίας μας. Αμήν.
Ἀρσένιος μοναχὸς
Σκήτη Ἁγίου Παντελεήμονος (Ἱ. Μ. Κουτλουμουσίου)
Ἅγιον Ὄρος


http://aktines.blogspot.com/2020/01/blog-post_42

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible