Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΩΓΗΪΝΟΙ (UFO- A.T.I.A). ΤΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΚΕΣ ΑΠΑΤΕΣ(Π. ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ).




Ἀπό τό:   http://www.kivotoshelp.gr/Pages/apories1.htm        
UFO  ΚΑΙ  ΑΣΤΡΟ  ΤΗΣ  ΒΗΘΛΕΕΜ...
Λένε μερικοί ότι το άστρο της Βηθλεέμ ανήκε στα λεγόμενα  Α.Τ.Ι.Α. ( Αγνώστου Ταυτότητος Ιπτάμενα Αντικείμενα  ή  UFO. ). Εχω διαβάσει και σχετικά άρθρα σε κάποια περιοδικά πού με έχουν βάλει σε αμφιβολίες αν πράγματι ήταν άστρο του Χριστού ή κάτι άλλο.     Θανάσης Ζ. --  Βέροια.
 Αγαπητέ φίλε Θανάση. 
Ευχαριστούμε κατ΄αρχάς πού επικοινωνήσατε μαζί μας. Σύμφωνα με την αρχαία Παράδοση της Ορθοδόξου Εκκλησίας, και σε συνάρτηση πάντα με τά κείμενα των  Ευαγγελίων πού είναι και οι μόνες γραπτές για εκείνο το φαινόμενο ιστορικές πηγές ( άς αφήσουμε  τις μετέπειτα  θεωρίες και εικασίες ανθρώπων πού δεν έζησαν τα γεγονότα ), το άστρο της Γεννήσεως του Χριστού είχε μία νοήμονα συμπεριφορά, συνοδείας και επισημάνσεως.Τό άστρο της Βηθλεέμ απασχόλησε όχι μόνο τους θεολόγους αλλά και πολλούς σοφούς αστρονόμους.



 Μερικοί είπαν ότι ήταν κομήτης, και μάλιστα ο γνωστός κομήτης του Χάλλεϋ, υπόθεση πού δεν ευσταθεί γιατί οι Μάγοι ήσαν αστρονόμοι, ξέρανε ασφαλώς να ξεχωρίζουν τους κομήτες, σαν ένα κοινό, περιοδικό φαινόμενο πού δεν είχε καμία ιδιαίτερη, ιερή σημασία. Τό άστρο αυτό ήταν σημαδιακό θα λέγαμε, πού έφερνε κάποιον οιωνό, κάποιο μήνυμα, γι΄αυτό και όταν φθάνουν οι Μάγοι στα Ιεροσόλυμα το πρώτο πού κάνουν είναι να ρωτήσουν, « πού εστιν ο τεχθείς βασιλεύς των Ιουδαίων » ψάχνοντας για συγκεκριμένο πρόσωπο.
Ειπώθηκε ακόμη ότι ήταν σύμπλεγμα ή και σύνοδος αστέρων, λανθασμένα βέβαια γιατί η Αγία Γραφή μιλάει για ένα αστέρα, «είδομεν  γάρ αυτού τον αστέρα» (Ματθ.β2) .
Το άστρο αυτό το βλέπουν μόνο οι Μάγοι, φαίνεται και την ημέρα, κρύβεται στην διάρκεια συνομιλίας Ηρώδη-Μάγων, και εμφανίζεται πάλι μετά, καθοδηγώντας τους. Φθάνει και στέκεται επάνω από το σπήλαιο, σαν λογικό πρόσωπο, και μετά εξαφανίζεται όταν τελειώνει η αποστολή του... Δικαίως λοιπόν ο ¨Αγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος θεωρεί τον αστέρα ως « δύναμι θείαν ή απεσταλμένο άγγελο με μορφή ουρανίου φαινομένου »
Μη ξεχνάμε ότι παρόμοια περιστατικά σημειώνονται στούς Εβραίους, όπου για 40 χρόνια  στήλη πύρινη τούς φώτιζε κάθε βράδυ, στην πορεία τους στην έρημο, καθώς επίσης καί στον ουρανό της Ιερουσαλήμ, 40 ημέρες πρίν έλθη ο Αντίοχος ο Επιφανής και την καταστρέψει, (με εμφάνιση ιππέων με χρυσές στολές να τρέχουν και να συγκρούονται με τρομαχτικό θόρυβο στον αέρα (Βασλ.Β΄ε2)
Τά  U.F.O. πού αναφέρετε, εμφανίζονται για πρώτη φορά το 1948 με μορφή ιπταμένων δίσκων, τρέχουν με ιλιγγιώδεις ταχύτητες, και γίνονται άφαντα μπροστά στα μάτια αυτοπτών μαρτύρων, ( αν υποθέσουμε ότι πράγματι τα είδαν και ότι δεν έπεσαν θύματα αντικατοπρισμού ή άλλων φυσικών μετεώρων). 
Η παρουσία των φαινομένων αυτών, κατά την γνώμη πολλών Αγιορειτών πατέρων αλλά και άλλων πνευματικών προσώπων, είναι ότι όλα αυτά  είναι μετασχηματισμοί δαιμόνων και ανήκουν στα προαναγγελλόμενα σημεία πού είπε ο Χριστός, όταν ρωτήθηκε για την συντελεία του κόσμου, « φόβητρα  και σημεία απ΄ουρανού μεγάλα έσται ».                       ( Λουκάς κα΄11). 
Ο Απόστολος Παύλος αναφέρει χαρακτηριστικά ότι οι δαίμονες μπορούν να πάρουν την μορφή ακόμη και « αγγέλων φωτός». 
Δεν θα σας κουράσουμε με ατέλειωτες αναφορές παρόμοιων φαινομένων από τον χώρο της Ορθοδοξίας, θα σταθούμε μόνο σε μία σύγχρονη περιγραφή τού γνωστού Ρουμάνου ασκητού, Γέροντος Κλεόπα  Ηλίε, όταν καταδιωκόμενος από την Κρατική Ασφάλεια του Τσαουσέσκου, έζησε για κάποιο διάστημα στα βουνά Στηνισιοάρα ( 1952-1954). Διηγείται λοιπόν:
Ό γνωστός Ρουμάνος ασκητής π. Ηλίας Κλεόπα
« Μια νύκτα, μετά τα μεσάνυκτα ήμουν στην σπηλιά και είχα τελειώσει την ακολουθία του Μεσονυκτικού. Εφθασα στο τέλος του όρθρου, όταν ξαφνικά άκουσα: Μπούφ, μπούφ, μπούφ…
Ενόμιζα ότι έτρεμε όλη η γή. Βγήκα έξω να ιδώ τι είναι αυτό πού ακούγεται, αλλά, όταν άνοιξα την πόρτα της σπηλιάς μου, είδα έξω ένα δυνατό φώς και μέσα σ΄αυτό ένα χάλκινο τάνκς με πολλούς τροχούς. 
Από αυτό κατέβηκε ένας ψηλός άνθρωπος με μεγάλα μάτια, με μαύρο αγριωπό πρόσωπο και μ΄ ερώτησε κοφτά :
« Τι ζητάς εσύ εδώ; ».
Τότε θυμήθηκα τί λέγουν οι ¨Αγιοι Πατέρες μας.¨Ότι, αν έχεις τά ¨Αγια Μυστήρια, έχεις τον Χριστό ολοζώντανο! 
Είχα τήν Αγία Κοινωνία, φυλαγμένη σε θήκη, στην κουφάλα ενός ελάτου, μέσα στην σπηλιά μου.   
 Όταν είδα αυτή την δαιμονική σκηνή ( και το τάνκς μέσα στα έλατα ), μπήκα γρήγορα μέσα, πήρα στα χέρια μου τά Αγια Δώρα, και μόνο μ΄αυτά είπα: 
«Κύριε Ιησού Χριστέ, μή μέ εγκαταλείπης!».
Νά ιδείς εσύ τι προσευχή γίνεται, όταν βλέπεις τόν δράκοντα στην πόρτα σου! 
Όταν εκύτταξα πάλι έξω, είδα ότι απεμακρύνοντο με την δύναμι του Χριστού. Δίπλα στην σπηλιά μου ήταν μια βαθειά χαράδρα όπου έπεσε μέσα σ΄αυτή, το ακάθαρτο εκείνο πνεύμα. 
Αλλά πώς έπεσε; 
Φθάνοντας στο χείλος της χαράδρας, έκανε τρείς κύκλους γύρω από τον εαυτό του μαζί με το τάνκς, και μετά έπεσε μέσα με φοβερό κρότο. Αυτός ο κρότος ακουγόταν στα αυτιά μου μέχρι και την άλλη νύκτα, δηλαδή επί 24 ώρες». 
Φυσικά, δεν βρέθηκε κανένα τάνκς...
Μια άλλη φορά, διηγείται πάλι ο Ρουμάνος ασκητής, άκουσε πάλι θόρυβο. Βγαίνοντας έξω, είδε να γίνεται ένας αληθινός πόλεμος. 
Εβλεπε τάνκς να έρχονται προς το μέρος του, και στρατιώτες αρματωμένους να τρέχουν προσπαθώντας να τον συλλάβουν. Προσευχήθηκε στον Χριστό και η δαιμονική φαντασία εξαφανίσθηκε!
( από το βιβλίο « Η ζωή και οι αγώνες του Γέροντος Κλεόπα Ηλίε ».εκδόσεις « Ορθόδ. Κυψέλη». Θεσ/κη).
Για το θέμα των U.F.O., των εξωγήϊνων, και της ζωής σε άλλους πλανήτες ο γνωστός ασκητής π.Πορφύριος, ο άνθρωπος του Θεού, πού μπορούσε από μία φωτογραφία προσώπου να σού πεί τα πάντα γι΄αυτό, ή να σού υποδείξει από φωτογραφία, σε ποιο βάθος μπορούσες να βρείς νερό ή πετρέλαιο, όταν ρωτήθηκε σχετικά, είχε πεί: 
« Αυτά  όλα να ξέρεις, είναι πράγματα φανταστικά, δαιμονικά. Ζωή σε άλλον πλανήτη δεν υπάρχει... »      
ΠΗΓΗ:    http://www.kivotoshelp.gr/Pages/apories1.htm           
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Π. ΠΟΡΦΥΡΙΟΥ:
  http://clubs.pathfinder.gr/logo.php?club=PORFYRIOS       
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 

1)EΠΑΦΕΣ ΜΕ “ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ” Ή ΜΕ ΠΝΕΥΜΑΤΑ; (UFO, ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΓΙΟΥΡΙ ΓΚΕΛΛΕΡ)



2)UFO- A.T.I.A. Εξήγηση των φαινομένων UFO- ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΥ 

SERAPHIM ROSE.

3)Λευκή Αδελφότητα, Κοίλη Γη, Έλ, Ελοχίμ, Νεφελίμ, Διεθνείς Συνωμοσιες, UFO.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible