Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021

Ἐμβόλιο Κορωνοϊοῦ: Δῶρο Θεοῦ ἤ «δῶρο» τῆς ἀντίχριστης ἐξουσίας στούς ἀνυποψίαστους πολίτες;


Του Δημητρίου Νικ. Δασκαλάκη, Δικηγόρου Αθηνών.

Όπως αναρτήθηκε στην Ιστοσελίδα της Ενωμένης Ρωμυοσύνης.

Σημείωση orthopraxia.gr: Εξαιρετικό! Ο Θεός να ευλογεί τον δικηγόρο που συνέταξε αυτό το φοβερό κείμενο.

«Πιστός δε ο Θεός, ος ουκ εάσει υμάς πειρασθήναι υπέρ ο δύνασθε, αλλά ποιήσει συν τω πειρασμώ και την έκβασιν του δύνασθαι υμάς υπενεγκείν». (Άγιος Απόστολος Παύλος, Α΄ Προς Κορινθίους Επιστολή, κεφάλαιο Ι΄, στίχος 13). Μετάφραση με σύντομο ερμηνευτικό σχολιασμό από τον Παναγιώτη Τρεμπέλα: «Μην ξεχνάτε ότι είναι άξιος πάσης εμπιστοσύνης ο Θεός, ο οποίος σύμφωνα με τις υποσχέσεις του, δεν θα σας αφήσει να πειρασθείτε παραπάνω από την δύναμή σας, αλλά μαζί με τον πειρασμό θα φέρει και το τέλος του πειρασμού, ώστε να μπορέσετε να υποφέρετε αυτόν».

Είναι αλήθεια ότι ορισμένοι άνθρωποι, με ταπεινό φρόνημα και με φόβο Θεού, είχαν προβλέψει εγκαίρως, ότι η διαχείριση της τρέχουσας υγειονομικής κρίσης θα ολοκληρωνόταν με τον μαζικό εμβολιασμό της ανθρωπότητας. Αυτό που δεν κατέστη εφικτό εξαρχής να προβλεφθεί, ήταν η νοσηρή φαντασία των υγειονομικών διαχειριστών της πανδημίας του κορωνοϊού που προσέδωσαν στην εμβολιαστική διαδικασία την κωδική ονομασία «Ελευθερία».

Βέβαια η συγκεκριμένη ονομασία της επιχείρησης του εμβολιασμού συνιστά ευθεία προσβολή της κοινής λογικής του κάθε ελεύθερου σκεπτόμενου ανθρώπου, που όσο και αν θέλει να αποφύγει κάθε ομοιότητα με την δυστοπική κοινωνία που περιγράφεται στο μυθιστόρημα «1984» του Τζωρτζ Όργουελ, δεν θα καταφέρει να μην ενδώσει στην διανοητική πρόκληση παραλληλίζοντας την κωδική ονομασία της εκστρατείας εμβολιασμού των Ελλήνων πολιτών κατά του κορωνοϊού, με την αδιάκοπη προπαγάνδα του Υπουργείου Αλήθειας της εφιαλτικής Οργουελικής κοινωνίας, η οποία συνοψίζεται στο τρίπτυχο: «ο πόλεμος είναι ειρήνη, η ελευθερία είναι σκλαβιά, η άγνοια είναι δύναμη».

Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, έχει ήδη προγραμματιστεί και αναμένεται να εκδηλωθεί με την πρωτοβουλία, ευθύνη και μέριμνα της κυβέρνησης, μια γιγαντιαία διαφημιστική εκστρατεία, η οποία θα θέσει ως στόχο τον συνεχή, αδιάκοπο και ανελέητο βομβαρδισμό των πολιτών με τηλεοπτικά μηνύματα και εικόνες, ώστε να καταστεί εφικτή η χειραγώγηση και η συμμόρφωση του Ελληνικού λαού και να καμφθούν οι εύλογες αμφιβολίες, επιφυλάξεις και δισταγμοί του, σχετικά με την αναγκαιότητα του εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου, ο Υπουργός Υγείας κ. Βασίλης Κικίλιας, ενέκρινε δαπάνη ύψους 18.500.000 ευρώ αναφορικά με τον σχεδιασμό, την οργάνωση της επικοινωνιακής στρατηγικής, του χρόνου και του τρόπου προβολής των διαφημιστικών μηνυμάτων στο σύνολο των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας και ειδικότερα από τους τηλεοπτικούς σταθμούς, τις εφημερίδες, από τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης με χρήση ηλεκτρονικών εφαρμογών και internet, από τον περιφερειακό τύπο, με σκοπό την δημιουργία «θετικής πεποίθησης» και «ενεργού συμμετοχής» των πολιτών στον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού covid-19.

Η Κυβέρνηση στην προσπάθειά της να υλοποιήσει τον διακηρυγμένο στόχο του εμβολιασμού της συντριπτικής πλειονότητας του Ελληνικού πληθυσμού, εμφανίζεται εξαιρετικά πιθανό να ζητήσει την συμπαράσταση και την συνδρομή γνωστών προσωπικοτήτων από τον χώρο της Τέχνης, της Επιστήμης, του Πολιτισμού, του Αθλητισμού ακόμη και της Εκκλησίας που θα σπεύσουν ασμένως να ανταποκριθούν στην πρόσκλησή της, θεωρώντας ότι συμβάλλουν στην νίκη κατά του «αόρατου εχθρού», ενώ την ίδια στιγμή θα μετατρέπονται σε άβουλα και πειθήνια όργανά της.

Οι διαχειριστές της υγειονομικής κρίσης θα επιχειρήσουν με δόλια προαίρεση να εκμεταλλευθούν την αναγνωρισιμότητα, την απήχηση και την επιρροή των γνωστών προσωπικοτήτων στις επιμέρους κοινωνικές ομάδες του πληθυσμού, προκειμένου να κατορθώσουν ευκολότερα να καταπείσουν τους πολίτες για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού τους και να κάμψουν τις αντιρρήσεις τους.

Στο σημείο αυτό πρέπει να τονιστεί με έμφαση, ότι η Κυβέρνηση εμπαίζει τους πολίτες και τον λαό όταν μιλά για εθελοντικό και προαιρετικό εμβολιασμό, αφού η κατασπατάληση εκατομμυρίων ευρώ για την οργάνωση και μεθόδευση της διαφημιστικής εκστρατείας υπέρ της αναγκαιότητας του εμβολιασμού, με την συμμετοχή και την υποστήριξη γνωστών προσωπικοτήτων, η διαρκής και ακατάπαυστη πλύση εγκεφάλου, διά της εκπομπής τηλεοπτικών μηνυμάτων με τα οποία θα προπαγανδίζεται ακούραστα η ωφέλεια του εμβολιασμού, η παράταση της διάρκειας του εγκλεισμού μας (lockdown), η οποία θα συνοδεύεται από επιπρόσθετα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης και τέλος η εξακολούθηση της υποχρεωτικής μασκοφορίας σε κάθε έκφανση της δημόσιας ζωής μας, πόρρω απέχει από την δημιουργία ενός κλίματος πολυφωνικής, αντικειμενικής και αμερόληπτης ενημέρωσης, ώστε οι πολίτες με την ελεύθερη και αβίαστη βούλησή τους, ψύχραιμα και νηφάλια, να αποτιμήσουν τα πιθανά οφέλη και τις αρνητικές επιπτώσεις του εμβολιασμού.

Επομένως καθίσταται σαφές, ότι η επιδίωξη της κυβέρνησης και της επιτροπής των λοιμωξιολόγων δεν είναι η αντικειμενική ενημέρωση του Ελληνικού λαού αλλά η άσκηση αφόρητης ψυχολογικής πίεσης και καταναγκασμού με σκοπό την χειραγώγηση και την πειθάρχηση των πολιτών, ώστε να δεχθούν μαζικά, παθητικά και σιωπηλά τον εμβολιασμό τους.

Εκφράζεται η γνώμη, ότι στην ενδεχόμενη παθητική στάση και έλλειψη ουσιαστικής αντίδρασης του ελληνικού λαού, προσιδιάζει και βρίσκει απόλυτη εφαρμογή το χωρίο από τον Προφήτη Ησαϊα στο οποίο αναφέρονται τα εξής: «ως πρόβατον επί σφαγή ήχθη και ως αμνός εναντίον του κείροντος αυτόν άφωνος, ούτως ουκ ανοίγει το στόμα» (Ησ. Κεφάλαιο ΝΓ, στίχος 7).

Ήδη το πανεπιστήμιο του Yale σε συνεργασία με την αμερικανική κυβέρνηση χρηματοδότησε μία μελέτη προκειμένου να προσδιορισθούν τα καταλληλότερα και πιο αποτελεσματικά διαφημιστικά μέσα, ώστε να πεισθούν οι Αμερικανοί πολίτες να εμβολιασθούν. Η μελέτη δοκιμάζει μια ποικιλία ψυχολογικών προσεγγίσεων, στην οποία γίνεται επίκληση των εννοιών της «Προσωπικής Ελευθερίας», του «Οικονομικού Οφέλους», του «Κοινωνικού Οφέλους» του «Ατομικού Συμφέροντος», της «Ντροπής» και της «Δειλίας». Αυτό που εντυπωσιάζει στην μελέτη είναι η προθυμία να χρησιμοποιηθεί η δημόσια διαπόμπευση για να προκαλέσουν την κοινωνική συμμόρφωση των πολιτών. Για παράδειγμα, σύμφωνα με ένα εύρημα της μελέτης, ζητείται από τον συμμετέχοντα να φανταστεί την ενοχή που θα νιώσει αν δεν εμβολιαστεί και διαδώσει την ασθένεια, με παραλλαγές κατά τις οποίες εναλλάσσεται η ενοχή με τον θυμό και την ντροπή. Σε άλλο επιχείρημα υποδηλώνεται ότι όποιος αρνείται να εμβολιασθεί, αυτό σημαίνει ότι δεν κατανοεί πώς γίνεται η μετάδοση των λοιμώξεων ή αγνοεί την επιστήμη. Ένα τελευταίο επιχείρημα αναφέρει ότι εκείνοι που επιλέξουν να μην εμβολιασθούν δεν είναι γενναίοι! (Βλέπετε σχετικώς: https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04460703?term=Vaccine&cond=Covid19&cntry=US&draw=2)

Είναι πολύ πιθανό τα ευρήματα της συγκεκριμένης μελέτης να καθορίσουν το περιεχόμενο των δηλώσεων των κυβερνητικών αξιωματούχων της πατρίδας μας και να αποτελέσουν το κρίσιμο εργαλείο και τον πολύτιμο οδηγό για την χάραξη της ελληνικής διαφημιστικής εκστρατείας υπέρ της αναγκαιότητας του εμβολιασμού με την ταυτόχρονη καλλιέργεια συναισθημάτων δειλίας, φόβου και ντροπής σε εκείνη την μερίδα των πολιτών που θα αρνηθούν να εμβολιαστούν, ώστε η κυβέρνηση με όπλο την επιτήδεια διαφημιστική προπαγάνδα, την διαρκή πλύση εγκεφάλου και την παραπληροφόρηση, να επιτύχει την μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή των Ελλήνων πολιτών στην εμβολιαστική διαδικασία.



Κατ’ αρχάς στο σημείο αυτό πρέπει να διευκρινισθεί ότι ο εμβολιασμός αποτελεί σημαντική κατάκτηση της ιατρικής επιστήμης και συνιστά καίρια προληπτική ιατρική πράξη που συμβάλλει στην προστασία των ανθρώπων από σοβαρά λοιμώδη νοσήματα. Το εν λόγω παρεμβατικό μέτρο αποτελεί το κυριότερο εργαλείο για την πρωτογενή πρόληψη των μεταδοτικών και θανατηφόρων ασθενειών και ταυτοχρόνως ένα αποτελεσματικό μέσο διαφύλαξης της δημόσιας υγείας.

Σήμερα, για να διενεργηθεί στην ιατρική πράξη οιουδήποτε είδους, διαγνωστική, προληπτική, ή θεραπευτική επέμβαση το ενδιαφερόμενο πρόσωπο, θα πρέπει να είναι ελεύθερο να συναινέσει στην επίμαχη ιατρική πράξη ή αντιθέτως να την αρνηθεί, εφόσον προηγηθεί η απαραίτητη ενημέρωσή του.

Συνακόλουθα ο εμβολιασμός δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς την συναίνεση του προσώπου η οποία είναι αλληλένδετη με την ελεύθερη βούλησή του. Σε αυτό το πλαίσιο γίνεται λόγος για την «ενημερωμένη συναίνεση του ασθενούς» ως θεμελιώδη αρχή του Δικαίου και της Ιατρικής Δεοντολογίας.

Μέχρι σήμερα, η Σύμβαση του ΟΒΙΕΔΟΥ -Σύμβαση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και την Βιοϊατρική- αποτελεί το μοναδικό νομικώς δεσμευτικό κείμενο του διεθνούς δικαίου σε σχέση με τις εφαρμογές της Βιολογίας και της Ιατρικής.

Ειδικότερα η Σύμβαση του ΟΒΙΕΔΟΥ κυρώθηκε από την Ελληνική Πολιτεία με τον Ν. 2619/1998 (ΦΕΚ Α’ 132), και έχει την ισχύ που ορίζει το άρθρο 28 παρ. 1 του Συντάγματος, δηλ. η Σύμβαση του Συμβουλίου της Ευρώπης για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της αξιοπρέπειας του ατόμου σε σχέση με τις εφαρμογές της βιολογίας και της ιατρικής: Σύμβαση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και τη Βιοϊατρική και συγκεκριμένα στο άρθρο 5 αυτής προβλέπεται ότι:

«Επέμβαση σε θέματα υγείας μπορεί να υπάρξει μόνον αφού το ενδιαφερόμενο πρόσωπο δώσει την ελεύθερη συναίνεσή του, κατόπιν προηγούμενης σχετικής ενημέρωσής του.»

Επιπροσθέτως, στην ίδια κατεύθυνση κινείται και η διάταξη του άρθρου 12 § 1 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) όπου ορίζεται ότι:

«Ο ιατρός δεν επιτρέπεται να προβεί στην εκτέλεση οποιασδήποτε ιατρικής πράξης χωρίς την προηγούμενη συναίνεση του ασθενή».
2. Προϋποθέσεις της έγκυρης συναίνεσης του ασθενούς είναι οι ακόλουθες:

α) Να παρέχεται μετά από πλήρη, σαφή και κατανοητή ενημέρωση, σύμφωνα με το προηγούμενο άρθρο.

β) Ο ασθενής να έχει ικανότητα για συναίνεση.

αα) Αν ο ασθενής είναι ανήλικος, η συναίνεση δίδεται από αυτούς που ασκούν τη γονική μέριμνα ή έχουν την επιμέλειά του. Λαμβάνεται, όμως, υπόψη και η γνώμη του, εφόσον ο ανήλικος, κατά την κρίση του ιατρού, έχει την ηλικιακή, πνευματική και συναισθηματική ωριμότητα να κατανοήσει την κατάσταση της υγείας του, το περιεχόμενο της ιατρικής πράξης και τις συνέπειες ή τα αποτελέσματα ή τους κινδύνους της πράξης αυτής. Στην περίπτωση της παραγράφου 3 του άρθρου 11 απαιτείται πάντοτε η συναίνεση των προσώπων που ασκούν τη γονική μέριμνα του ανηλίκου.

ββ) Αν ο ασθενής δεν διαθέτει ικανότητα συναίνεσης, η συναίνεση για την εκτέλεση ιατρικής πράξης δίδεται από τον δικαστικό συμπαραστάτη, εφόσον αυτός έχει ορισθεί. Αν δεν υπάρχει δικαστικός συμπαραστάτης, η συναίνεση δίδεται από τους οικείους του ασθενή. Σε κάθε περίπτωση, ο ιατρός πρέπει να προσπαθήσει να εξασφαλίσει την εκούσια συμμετοχή, σύμπραξη και συνεργασία του ασθενή, και ιδίως εκείνου του ασθενή που κατανοεί την κατάσταση της υγείας του, το περιεχόμενο της ιατρικής πράξης, τους κινδύνους, τις συνέπειες και τα αποτελέσματα της πράξης αυτής.

γ) Η συναίνεση να μην είναι αποτέλεσμα πλάνης, απάτης ή απειλής και να μην έρχεται σε σύγκρουση με τα χρηστά ήθη.

δ) Η συναίνεση να καλύπτει πλήρως την ιατρική πράξη και κατά το συγκεκριμένο περιεχόμενό της και κατά το χρόνο της εκτέλεσής της.

Από την παράθεση των παραπάνω νομικών διατάξεων προκύπτει ότι η αρχή της ελεύθερης συναίνεσης του ασθενούς ανάγεται σε κομβικό σημείο για την διενέργεια κάθε ιατρικής πράξης και επομένως και του εμβολιασμού.

Υπό τις διαγραφόμενες όμως συνθήκες της έντονης ψυχολογικής τρομοκρατίας, της διαρκούς τηλεοπτικής προπαγάνδας και παραπληροφόρησης, του εκφοβισμού των πολιτών με τον κοινωνικό στιγματισμό και αποκλεισμό τους, από την οικονομική και κοινωνική ζωή, στην περίπτωση που αρνηθούν να εμβολιασθούν, υπονομεύεται η προσπάθεια για την πλήρη, σαφή, κατανοητή και αντικειμενική ενημέρωση των πολιτών αναφορικά με τα οφέλη και τις παρενέργειες του εμβολιασμού, με συνέπεια η συναίνεση των πολιτών να πάσχει ακυρότητος, αφού δύναται να χαρακτηρισθεί ως προϊόν ψυχικού εξαναγκασμού, ελλιπούς πληροφόρησης και υποκρυπτόμενης απειλής.

Ένας εκ των «κορυφαίων» λοιμωξιολόγων της παρούσας υγειονομικής κρίσης και καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Νίκος Σύψας, στην τηλεοπτική εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» δήλωνε τα εξής: «πως ο εμβολιασμός δεν είναι υποχρεωτικός στην Ελλάδα, αλλά αυτό θα συμβεί στην πράξη, δηλαδή θα καταστεί η ζωή των Ελλήνων τόσο δύσκολη που στο τέλος θα εμβολιαστούν». (Βλέπετε σχετικώς: https://www.pronews.gr/ygeia/940617_nsypsas-den-mporoyme-na-apofygoyme-lockdown-akornteon-vinteo).

Επίσης ο κ. Μητσοτάκης, ευρισκόμενος στην συμπρωτεύουσα, σε συνέντευξή που παραχώρησε δήλωνε τα εξής: «Δεν πρόκειται να κυνηγάω με το εμβόλιο στο χέρι όσους δεν θέλουν να το κάνουν, ωστόσο θα πρέπει να γνωρίζουν ότι θα απομονωθούν, για παράδειγμα μπορεί μελλοντικά να θέλουν να ταξιδέψουν και να μην μπορούν.» (Βλέπετε σχετικώς: Πενταπόσταγμα)

Ο ομότιμος καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου κ. Νίκος Αλιβιζάτος, στην τηλεοπτική εκπομπή «Special report» του «ANTENNA» της 20-10-2020, απαντώντας σε ερωτήσεις της δημοσιογράφου κ. Σαράφογλου, υπό ποιες συνθήκες που συνάδουν με το Σύνταγμα υπαγορεύεται η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού δήλωσε τα εξής: «Πρωτίστως η επικινδυνότητα της μετάδοσης και φυσικά πόσο επικίνδυνος είναι ο ίδιος ο ιός για την υγεία των πολιτών. Βάζω την μετάδοση πρώτα γιατί ο τρίτος δεν σου φταίει σε τίποτα. Μπορεί να πει κάποιος ότι η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού αντίκειται προς τις φ ι λ ο σ ο φ ι κ έ ς απόψεις κάποιου υπό την έννοια ότι προσβάλλει την α υ τ ο ν ο μ ί α του. Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός είναι μια έκφραση π α τ ε ρ ν α λ ι σ μ ο ύ του κράτους. Δεν μπορεί το κράτος να παρέμβει από ένα σημείο και πέρα στις φιλοσοφικές μου πεποιθήσεις. Ας πάρουμε όμως την περίπτωση κάποιου που για φ ι λ ο σ ο φ ι κ ο ύ ς λόγους το αρνείται. Έχει δικαίωμα να το αρνηθεί από την στιγμή που θα αποφασίσει να κ ά τ σ ε ι στο σ π ί τ ι του ή να μείνει σε ένα ε ρ η μ ι κ ό νησί και να ακούει ενδεχομένως τα τ ρ α γ ο ύ δ ι α που αγαπάει. Από τη στιγμή που το ίδιο το άτομο θέλει να ζει στο κοινωνικό σύνολο, να πάρει το λεωφορείο, να πάει στη δουλειά του, να συγχρωτισθεί με άλλους ανθρώπους δ ε ν έχει το δ ι κ α ί ω μ α να α ρ ν η θ ε ί τον εμβολιασμό. Πρέπει το κράτος να του πει: αφού δεν εμβολιάζεσαι, δεν μπορείς να τα κάνεις όλα αυτά».

Μόλις που χρειάζεται να αναφερθεί, ότι από τις πιο πάνω δημόσιες τοποθετήσεις παράγεται ένα κλίμα εκφοβισμού, απειλής και ψυχικού εξαναγκασμού και επισείεται ως κύρωση ο κοινωνικός και οικονομικός αποκλεισμός των πολιτών, η οποία σαφώς αντίκειται στην θεμελιώδη αρχή του Δικαίου και της Ιατρικής Δεοντολογίας δηλ. της ελεύθερης συναίνεσης πριν από την εκτέλεση οποιασδήποτε ιατρικής πράξης.

Επομένως οι πολίτες (ή ορθότερα μια Επιτροπή Αγώνα για την Δημοκρατία, την Αλήθεια και για την Διαφάνεια) έχουν και διατηρούν το δικαίωμα να αρνηθούν την συμμετοχή τους στην διαδικασία του εμβολιασμού μέχρι τα πιο πάνω πρόσωπα προβούν σε δημόσια ανάκληση των δηλώσεων τους, εκ των οποίων προκύπτει πέρα από κάθε αμφιβολία, ότι ο εμβολιασμός των πολιτών δεν είναι αποτέλεσμα της ελεύθερης συναίνεσής τους, αλλά είναι προϊόν απειλής, φόβου, εκβιασμού και ψυχικού εξαναγκασμού.

Ακολούθως η ίδια Επιτροπή οφείλει να αξιώσει από την Κυβέρνηση, τον Πρωθυπουργό, τον Υπουργό Υγείας να αναλάβουν νομοθετική πρωτοβουλία με την οποία θα κατοχυρώνεται η αρχή του προαιρετικού εμβολιασμού και θα διασφαλίζονται τα ατομικά δικαιώματα των πολιτών που θα αρνηθούν εκ λόγων κοινωνικής συνείδησης να εμβολιασθούν.

Είναι ιδιαίτερα θλιβερό, κατά την έναρξη της τρίτης δεκαετίας του 21ου αιώνα, να εισάγονται δυσμενείς διακρίσεις επί τη βάσει φιλοσοφικών, πολιτικών κοινωνικών ή και προσωπικών πεποιθήσεων που τραυματίζουν ανεπανόρθωτα την κοινωνική συνοχή, προκαλούν μεταξύ του λαού, αντιπαλότητες και διαμάχες, ξυπνούν μνήμες από σκοτεινές και ταραγμένες εποχές του πολιτικού βίου της χώρας μας και προσβάλλουν τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα.

Σε μια παραπαίουσα κοινωνία, οι ελεύθερα σκεπτόμενοι πολίτες που εξακολουθούν να αντιστέκονται στην τηλεοπτική χειραγώγησή τους, οφείλουν να συνειδητοποιήσουν ότι κατά την διαχείριση της τρέχουσας υγειονομικής κρίσης εισάγονται πέντε κρίσιμα και ουσιώδη στοιχεία τα οποία δεν είχαν παρατηρηθεί ποτέ ξανά στο παρελθόν. Α) Για πρώτη φορά εφαρμόζεται πρόγραμμα μαζικού εμβολιασμού της ανθρωπότητας Β) Για πρώτη φορά παράγεται ανθρώπινο εμβόλιο με την τεχνολογία mRNA η οποία δεν έχει δοκιμασθεί ποτέ στο παρελθόν Γ) Για πρώτη φορά οι κυβερνήσεις όλου του κόσμου μιλούν συντονισμένα για τον «αόρατο εχθρό» και επιβάλλουν σε παγκόσμιο επίπεδο πολιτικές εγκλεισμού (lockdown) και μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης των πολιτών, με ταυτόχρονη συρρίκνωση των ατομικών ελευθεριών Δ) Για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα από την εμφάνιση του κορωνοϊού, οργανώνεται και υλοποιείται από τις φαρμακευτικές εταιρείες, ύστερα από την πλουσιοπάροχη χρηματοδότηση των κυβερνήσεων, μαζική παραγωγή εμβολίων, πριν ακόμη ληφθεί έγκριση από τους αρμόδιους ελεγκτικούς οργανισμούς και Ε) Για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας οι κυβερνήσεις των κρατών οργανώνουν διαφημιστικές εκστρατείες, κατασπαταλώντας εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου οι πολίτες να «πεισθούν» για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού τους.

Οι πολλές «πρωτιές» της πανδημίας του κορωνοϊού, τουλάχιστον για τους κοινωνικά γρηγορούντες και ευαισθητοποιημένους πολίτες εγείρουν πολύ σοβαρά ερωτηματικά και απορίες που εμβάλλουν σε υπόνοιες για τους πραγματικούς σκοπούς και τις προθέσεις εκείνων που με φανατισμό και με άκριτο ζήλο προπαγανδίζουν τον μαζικό εμβολιασμό της ανθρωπότητας.

Αν όντως ο κίνδυνος μετάδοσης του κορωνοϊού είναι ιδιαίτερα υψηλός αδιακρίτως για όλες τις ηλικιακές ομάδες και το ποσοστό θνητότητας επί των προσβεβλημένων ανθρώπων είναι επίσης εξίσου ανησυχητικό, αν δηλαδή ο κορωνοϊός συνιστά πραγματικά μια τεράστια και διαρκή απειλή για την δημόσια υγεία, για ποιον λόγο, οι πολίτες πρέπει να βομβαρδισθούν με χιλιάδες τηλεοπτικά μηνύματα και να υποβληθούν σε αφόρητη ψυχολογική πίεση και εξαναγκασμό, ώστε να πεισθούν για την ωφέλεια του εμβολιασμού, δεδομένου ότι σε συνθήκες πραγματικής πανδημίας το εμβόλιο εκλαμβάνεται αυθορμήτως ως μέσο θεραπείας, χωρίς κανείς να διανοείται ότι υπάρχει ανάγκη διαφήμισής του. Η διαφήμιση ενός προϊόντος συνεπάγεται τον πειθαναγκασμό και την χειραγώγηση των πολιτών που είναι όμως εντελώς απαράδεκτη σε συνθήκες υγειονομικής κρίσης.

Όταν υφίσταται πραγματική απειλή της δημόσιας υγείας δεν είναι ανάγκη να πεισθούν οι πολίτες, απλά κατανοούν, νιώθουν και αντιλαμβάνονται τον κίνδυνο και παίρνουν τα ενδεδειγμένα μέτρα προστασίας της υγείας τους. Αντιστοίχως, όταν κάποιος βρίσκεται στην ύπαιθρο, κατά την διάρκεια μιας χειμερινής νύχτας, δεν τον υποχρεώνεις να φορέσει το παλτό του, νιώθει το κρύο, αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο του κρυολογήματος και αποφασίζει ελεύθερα να το φορέσει ή όχι.

Μόνο τα μικρά παιδιά που δεν αντιλαμβάνονται τον κίνδυνο έχουν ανάγκη από κατεύθυνση. Η κυβέρνηση μεταξύ άλλων, προσβάλλει την νοημοσύνη των πολιτών, όταν αυθαίρετα και υποτιμητικά τους αντιμετωπίζει ως μικρά παιδιά που δεν «ξέρουν το καλό τους». Ας πληροφορηθεί η κυβέρνηση ότι οι πολίτες είναι συνειδητοποιημένοι, έχουν γνώση, άποψη και κριτική σκέψη, δεν εμπαίζονται και είναι σε θέση να προφυλάξουν την υγεία τους από κάθε πραγματική ή εικονική απειλή.
Η κωδική ονομασία «Ελευθερία» για την επιχείρηση εμβολιασμού του πληθυσμού, έναντι της πανδημίας του κορωνοϊού, ο οποίος εμφανίζει πολύ χαμηλό ποσοστό θνητότητας για τις ηλικίες κάτω των 70 ετών σε συνδυασμό με την πολυδάπανη διαφημιστική εκστρατεία «πειθούς», δεν μπορούν να εξηγηθούν λογικά, αν δεν υφίσταται ήδη ως απώτερη επιδίωξη, να μετατραπεί το εμβόλιο σε σύμβολο της επερχόμενης υγειονομικής τυραννίας, η οποία θα επιχειρήσει να ασκήσει κυριαρχική και ελεγκτική βιοεξουσία στις ψυχές και στα σώματα των πολιτών στο όνομα της ιατρικής επιστήμης.
Ήρθε όμως η ώρα της σιωπηλής πλειονότητας του Ελληνικού λαού.
Οι Έλληνες πολίτες βρίσκοντας τα απαραίτητα ψυχικά αποθέματα και με πνευματική καθαρότητα οφείλουν να θέσουν στην κυβέρνηση και στην επιτροπή των λοιμοξιολόγων τα εξής ερωτήματα και να λάβουν αξιόπιστες και επιστημονικά τεκμηριωμένες απαντήσεις.
1) Είναι το εμβόλιο ασφαλές και αποτελεσματικό; Ποια επιστημονικά ευρήματα υπάρχουν και σε ποια ιατρικά περιοδικά εγνωσμένου κύρους έχουν δημοσιευθεί κλινικές μελέτες που δικαιολογούν και υποστηρίζουν την ασφάλεια και αποτελεσματικότητά του;

Αξίζει να τονιστεί με έμφαση, ότι τα δελτία τύπου των φαρμακευτικών εταιρειών σχετικά με την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια των παραγόμενων εμβολίων, χωρίς όμως να συνοδεύονται από τις αντίστοιχες έγκυρες και τεκμηριωμένες ιατρικές αποδείξεις, οι οποίες κατά την συνήθη επιστημονική δεοντολογία και πρακτική, θα πρέπει να καταχωρίζονται σε έγκριτα ιατρικά περιοδικά παγκοσμίου κύρους, ώστε να αξιολογηθούν από ανεξάρτητους επιστήμονες και εμπειρογνώμονες του κλάδου υγείας, δεν συνιστούν πειστικές και επαρκείς αποδείξεις.
2) Εμποδίζουν τα εμβόλια την μετάδοση του κορωνοϊού και την εξάπλωση της Covid-19; Σχετικές μελέτες ανεξάρτητων επιστημόνων έχουν δημοσιευθεί σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά;
Ο Καθηγητής Πολιτικής της Υγείας στο London School of Economics (LSE) κ. Ηλίας Μόσιαλος τόνισε ότι κανείς δεν γνωρίζει αν ο εμβολιασμός αποτρέπει την διασπορά του κορωνοϊού. Έχει δηλώσει συγκεκριμένα τα εξής: «Τα εμβόλια προστατεύουν εμάς, δεν γνωρίζουμε αν εμποδίζουν την διασπορά της νόσου». Και συνεχίζει με την αμίμητη δήλωση: «Ενώ έχουμε προστατευτεί, μπορεί να μεταδίδουμε τον κορωνοϊό στους διπλανούς μας, οι οποίοι είναι στις ευπαθείς ομάδες». (Βλέπετε σχετικώς: https://www.pronews.gr/
Επομένως από την δημόσια τοποθέτηση του κ. Μόσιαλου προκύπτει μια παραδοχή και εγείρεται ένα ερώτημα: Παραδοχή: Ο εμβολιασμός, όπως δέχεται ο κ. Μόσιαλος προστατεύει τους εμβολιασθέντες, ως εκ τούτου εκλείπει ο λόγος επιβολής μέτρων κοινωνικής απομόνωσης σε αυτούς που θα αρνηθούν τον εμβολιασμό, αφού δεν θα συνιστούν απειλή για εκείνους που έχουν κάνει το εμβόλιο. Ερώτημα: Πώς εξηγείται επιστημονικά, αυτός που εμβολιάζεται να συνιστά ταυτόχρονα πηγή κινδύνου διασποράς της νόσου;
Ο Αλμπέρτ Μπουρλά, διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, ερωτηθείς από τον παρουσιαστή «παρόλο που θα έχω την προστασία με το εμβόλιο, θα μπορώ να μεταδίδω τον ιό σε άλλους ανθρώπους;», απάντησε ως εξής: «Θεωρώ ότι αυτό είναι κάτι που πρέπει να ερευνηθεί. Δεν είμαστε σίγουροι για αυτό, τη δεδομένη στιγμή, με τα όσα γνωρίζουμε.» (Βλέπετε σχετικώς: https://www.real.gr/)
3) Πόσο διαρκεί η ανοσία του εμβολιασμού; Θα απαιτείται κατ΄ έτος μαζικός εμβολιασμός; Υπάρχουν σχετικές μελέτες ανεξάρτητων επιστημόνων δημοσιευμένες σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά;
Η καθηγήτρια επιδημιολογίας, της Ιατρικής Σχολής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών κ. Αθηνά Λινού, σε τηλεοπτική της συνέντευξη στον «ΑΝΤΕΝΝΑ» και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», δήλωσε ότι μέχρι και τους τρεις μήνες που έχουν παρακολουθηθεί οι εθελοντές υπάρχουν αντισώματα από το εμβόλιο.
Συνεπώς όχι μόνο δεν μπορεί να αποκλεισθεί αλλά υφίσταται σοβαρή πιθανότητα να επιβάλλεται περισσότερο από μια φορά τον χρόνο μαζικός εμβολιασμός. Όσοι εκ των πολιτών πιστεύουν ότι θα εμβολιαστούν μια φορά και μετά θα ξεμπερδέψουν, οφείλουν να αναθεωρήσουν άμεσα την στάση τους και να αντικρύσουν κατάματα το ζοφερό μέλλον το οποίο θα απαιτεί τον επαναλαμβανόμενο εμβολιασμό τους. (Βλέπετε σχετικώς: https://youtu.be/39kKfT7Bxvk?t=109)
4) Έχουν μελετηθεί οι παρενέργειες του εμβολιασμού στην ανθρώπινη υγεία σε βάθος χρόνου, τουλάχιστον πενταετίας; Οι επιστήμονες θα παρακολουθούν τους εμβολιασθέντες και μετά τον εμβολιασμό τους;

Πάλι η καθηγήτρια επιδημιολογίας, της Ιατρικής Σχολής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών κ. Αθηνά Λινού, σε τηλεοπτική της συνέντευξη αυτή την φορά στο «MEGA» και στην εκπομπή «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA» δήλωσε χαρακτηριστικά τα εξής: «Οι παρενέργειες συνήθως επικεντρώνονται την πρώτη βδομάδα ή τους πρώτους δύο μήνες. Τώρα μακροχρόνια μπορεί να υπάρξει κάτι, δεν είμαστε θεοί να ξέρουμε τι θα γίνει μετά από 20-30 χρόνια αλλά σκεφτείτε την πιθανότητα να χάσεις τη ζωή σου τώρα σε σχέση να έχεις ένα ήπιο νόσημα…». (Βλέπετε σχετικώς: https://www.pronews.gr/ygeia/948967_alinoy-gia-parenergeies-emvolioy-mrna-makrohronia-isos-na-yparxei-kati-vinteo)
5) Αλλοιώνει ή παρεμβαίνει στο ανθρώπινο DNA, το εμβόλιο του κορωνοϊού; Υπάρχουν αδιάψευστα και αντικειμενικά επιστημονικά δεδομένα που αποκλείουν την εφιαλτική πιθανότητα παρέμβασης στο DNA;

H γαλλική εφημερίδα Francesoir δημοσίευσε στις 3 Δεκεμβρίου την επιστολή του Καθηγητή Λοιμωξιολογίας Christian Perronne με τίτλο «Eμβόλιο mRNA»: «Ηχηρή έκκληση από τον καθηγητή Perronne» όπου αναπαράγει την ανοιχτή επιστολή του που δημοσίευσε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook και για την οποία μίλησε και στο Sud Radio.

Στην επιστολή του ο καταξιωμένος και θαρραλέος καθηγητής αναφέρει μεταξύ άλλων και τα εξής: «Ποιο είναι λοιπόν το όφελος ενός γενικευμένου εμβολίου για μια ασθένεια της οποίας η θνησιμότητα είναι κοντά στο 0,05%; Όχι. Αυτός ο μαζικός εμβολιασμός δεν είναι απαραίτητος. Επιπλέον, οι κίνδυνοι εμβολιασμού μπορεί να είναι μεγαλύτεροι από τα οφέλη.

Πιο ανησυχητικό είναι ότι πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας, λένε ότι είναι έτοιμες να ξεκινήσουν τον εμβολιασμό τις επόμενες εβδομάδες, ενώ η ανάπτυξη και η αξιολόγηση αυτών των προϊόντων έχουν επιταχυνθεί και κανένα αποτέλεσμα της επικινδυνότητας αυτών των εμβολίων δεν δημοσιεύθηκε ως σήμερα.

Το χειρότερο είναι ότι τα πρώτα «εμβόλια» που προσφέρονται δεν είναι εμβόλια, αλλά προϊόντα γονιδιακής θεραπείας. Θα εγχύσουμε νουκλεϊκά οξέα που θα προκαλέσουν την παραγωγή στοιχείων του ιού από τα δικά μας κύτταρα. Δεν γνωρίζουμε απολύτως τις συνέπειες αυτής της ένεσης, επειδή είναι μια πρεμιέρα στον άνθρωπο. Τι γίνεται αν τα κύτταρα ορισμένων «εμβολιασμένων» παραγάγουν πάρα πολλά ιικά στοιχεία, προκαλώντας ανεξέλεγκτες αντιδράσεις στο σώμα μας;

Οι πρώτες γονιδιακές θεραπείες θα είναι RNA, αλλά υπάρχουν projects με DNA. Κανονικά, στα κύτταρά μας, το μήνυμα αποστέλλεται από το DNA στο RNA, αλλά το αντίστροφο είναι δυνατό σε ορισμένες περιστάσεις, ειδικά επειδή τα ανθρώπινα κύτταρά μας από την πρωτόλεια εποχή εμπεριέχουν τους λεγόμενους «ενδογενείς» ρετροϊούς ενσωματωμένους στο DNA των χρωμοσωμάτων μας.

Έτσι, ένα RNA ξένο στο σώμα μας και χορηγούμενο με ένεση θα μπορούσε να κωδικοποιήσει το DNA, όπως και το ξένο, το οποίο στη συνέχεια μπορεί να ενσωματωθεί στα χρωμοσώματά μας.

Υπάρχει επομένως πραγματικά ένας κίνδυνος να μετασχηματιστούν οριστικά τα γονίδια μας». (Βλέπετε σχετικώς: (https://www.pentapostagma.gr/ygeia/6978141_gallos-loimoxiologos-embolio-toy-koronoioy-alloionei-dna)

Ένας άλλος επίσης καταξιωμένος ιατρός μικροβιολόγος, ο Sucharit Bhakdi, ο οποίος είναι ένας από τους δύο συγγραφείς του βιβλίου «Koρωνοϊός: Λάθος συναγερμός. Γεγονότα και Αριθμοί» απαντώντας σε ερώτηση της δημοσιογράφου αν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού είναι απαραίτητο δήλωσε: «Πιστεύω ότι είναι απόλυτα επικίνδυνο και σας προειδοποιώ πως αν συνεχίσετε σε αυτή την γραμμή θα καταστραφείτε και είναι τόσο αχρείαστο». (Βλέπετε σχετικώς: https://youtu.be/RZDr3CsfolA?t=8 και google
6) Υφίσταται κίνδυνος επικίνδυνης μετάλλαξης του κορωνοϊού εξαιτίας του ταυτόχρονου μαζικού εμβολιασμού της ανθρωπότητας;

Πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψιν από τους διαχειριστές της υγειονομικής κρίσης η πιθανότητα όσοι εμβολιασθούν να προκαλέσουν δυσμενέστερη μετάλλαξη του ιού, έναντι του οποίου ανοσοποιούνται και να μεταδώσουν ακουσίως τον μεταλλαγμένο ιό στον πληθυσμό.
Στο πλαίσιο του πολέμου με τον «αόρατο εχθρό» κρίνεται πολύ πιθανό, ο ιός αντιλαμβανόμενος τον τεράστιο κίνδυνο που συνιστά για την ύπαρξή του, ο ταυτόχρονος μαζικός εμβολιασμός της ανθρωπότητας που απειλεί να τον εξαφανίσει, θα θελήσει να αμυνθεί «μέχρις εσχάτων» παραμένοντας ζωντανός με την μετάλλαξή του και την παραγωγή νέων στελεχών που ξεφεύγουν από τα αντισώματα που γεννούν τα εμβόλια με απρόβλεπτες συνέπειες για την δημόσια υγεία.

Η παγκόσμια αφανής πολιτικοοικονομική ελίτ που διαχειρίζεται εκ του παρασκηνίου τις τύχες της ανθρωπότητας, διακατέχεται αυτή την στιγμή από μια μεγάλη νευρικότητα. Η αγωνία της επικεντρώνεται στην θετική ή αρνητική έκβαση του παγκόσμιου κοινωνικού πειράματος που καλείται: μαζικός εμβολιασμός της ανθρωπότητας.

Το εμβόλιο, εκτός από σύμβολο της επερχόμενης υγειονομικής τυραννίας που αναφέραμε παραπάνω, είναι ταυτόχρονα και συμβόλαιο εκχώρησης της προσωπικής μας ελευθερίας σε μια αδυσώπητη, ολοκληρωτική παγκόσμια διακυβέρνηση η οποία ασκώντας βιοεξουσία στο όνομα της ιατρικής επιστήμης, θα επιδιώξει να αποκτήσει τον πλήρη έλεγχο των ψυχών και των σωμάτων μας.

Αν θέλουμε να πάρουμε πίσω τις ζωές μας, τις ατομικές μας ελευθερίες, τα δικαιώματά μας, την εργασία μας, την ευημερία μας, θα πρέπει να αντισταθούμε ατομικά και συλλογικά αρνούμενοι με κάθε τίμημα να εμβολιαστούμε στο όνομα της προσωπικής ελευθερίας και αντιστεκόμενοι μέχρι τέλους σε κάθε απόπειρα αθέμιτης και ανεπίτρεπτης βιοϊατρικής παρέμβασης στο ανθρώπινο σώμα μας. Δεν πρέπει να εκχωρήσουμε το δικαίωμα ελέγχου του σώματός μας. Θα είναι τραγικό λάθος. Θα σηματοδοτήσει το τέλος της ελεύθερης ανθρώπινης ύπαρξης και την έναρξη του μετανθρωπισμού. Ο μαζικός εμβολιασμός της ανθρωπότητας θα σημάνει την υποδούλωσή της σε μια παγκόσμια αντίχριστη ελίτ και θα οριστικοποιήσει το τέλος του ελεύθερου δημιουργικού ανθρωπίνου πνεύματος. Τα πράγματα δεν θα είναι ποτέ ξανά τα ίδια. Η επάνοδος στην κανονικότητα, δια του εμβολιασμού, θα σηματοδοτήσει την χειρότερη σκλαβιά που γνώρισε ποτέ το ανθρώπινο είδος.

Μόνο η προσωπική ευαισθητοποίηση και η κοινωνική εγρήγορση του κάθε Έλληνα και της καθεμίας Ελληνίδας μπορεί να ακυρώσει τον πρωτοφανή στα χρονικά της Ιστορίας μαζικό εμβολιασμό της ανθρωπότητας.

Αν ο κάθε Έλληνας και η καθεμία Ελληνίδα ξεχωριστά αποτινάξει τον φόβο της κρατικής προπαγάνδας και ορθώσουν το ανάστημά τους λέγοντας «ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΜΑΙ» η προσωπική αντίρρηση και διαφωνία θα αποτελέσει την συλλογική έκφραση και βούληση ολόκληρου του Ελληνικού λαού.

Και δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι η ανατροπή της ζωής μας έχει προκληθεί εξαιτίας ενός ιού, του οποίου η διάμεση θνητότητα στον γενικό πληθυσμό ανέρχεται στο 0,20% και για τα άτομα ηλικίας κάτω των 70 ετών, στο 0,05%. Δεν είναι καθόλου υπερβολή να διατυπώσουμε την γνώμη ότι είμαστε για γέλια και για κλάματα. Όμως η αντίσταση του Ελληνικού λαού στην επέλαση της υγειονομικής τυραννίας προσφέρει μια σπάνια ευκαιρία εθνικής ομοψυχίας από την οποία θα γεννηθεί η προοπτική για ένα μέλλον που δεν θα φαντάζει απόκοσμο και καταθλιπτικό αλλά θα σκορπίζει την ειρήνη, την χαρά και την ελπίδα.



Έφθασε πλέον η ώρα της προσωπικής ευθύνης.







https://orthopraxia.gr/δώρο-θεού-ή-δώρο-της-αντίχριστης/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible