Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Τρίτη 21 Ιουλίου 2020

Ὁ ἅγιος Πατήρ ἡμῶν Ἰωάννης Καλαΐδης - Θαῦμα μετά τήν κοίμησή του !

Την Λαμπροτρίτη του 2010 πήγα αρκετά πρωί στην Θεσσαλονίκη, για να εξυπηρετήσω κάποιο συγγενικό μου πρόσωπο, το οποίο έπρεπε να πάει, πολύ νωρίς τις πρωινές ώρες, στην εργασία του. Στην επιστροφή, εξαιτίας της αϋπνίας και της κόπωσης που είχα και από τις προηγούμενες ημέρες, για δευτερόλεπτα έκλεισα τα μάτια μου και το αυτοκίνητο έπεσε, με το πλαϊνό μέρος του, επάνω στο προστατευτικό τοιχίο που υπήρχε ! Η σύγκρουση ήταν σφοδρή γιατί έτρεχα με ταχύτητα 110 χλμ. την ώρα!
Όμως αντί να βγει από την πορεία του, συνέχισε να χτυπάει στο προστατευτικό τοιχίο παράλληλα και συνήλθα από τα δυνατά τραντάγματα! Με δυσκολία έφερα το αυτοκίνητο στο δεξιό μέρος του δρόμου και σταμάτησα. Δεν είχα πάθει απολύτως τίποτα και είδα έκπληκτος ότι ούτε το αμάξωμα του αυτοκινήτου είχε πάθει ζημιά! Αυτό συνέβη γιατί οι τροχοί χτυπούσαν απολύτως παράλληλα με το κάτω μέρος του τοιχίου, το οποίο ήταν εξογκωμένο! Αν χτυπούσα έστω και με γωνία 10 μοιρών, το αυτοκίνητο θα είχε ανατραπεί! Οι μοναδικές ζημιές ήταν να καταστραφούν τα δυο λάστιχα και οι ζάντες τους. 
Ήταν η ημέρα της εορτής των νεοφανών αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης! Ο π. Ιωάννης μου είχε δώσει, για να τα έχω στο αυτοκίνητο, ένα εικονάκι των τριών Αγίων και ένα σταυρουδάκι, που τα είχε ευλογήσει πριν από αρκετά χρόνια στα άγια λείψανά τους, για να με προστατεύουν όταν οδηγώ! Μάλιστα κάποτε που του τα έδειξα ενώ ήμασταν στο αυτοκίνητο, μου είπε: "Αυτά παιδί μου είναι μεγάλα φυλακτήρια"! Την ώρα του ατυχήματος άκουγα στο κασετόφωνο τα αναγνώσματα των Ευαγγελίων της Μεγάλης Πέμπτης του 2001, από τον π. Ιωάννη! Κάποτε μου είχε πει ότι έχουμε υποχρέωση προς τον Θεό και τους αγίους να ομολογούμε τα θαύματα που βιώνουμε στη ζωή μας! Ας είναι δοξασμένο το όνομα του Κυρίου μας και των Αγίων Του, εις τους αιώνας των αιώνων! Αμήν!

Μιλτιάδης Τσεσμετζής - Εκπαιδευτικός, Σέρρες
https://apantaortodoxias.blogspot.com/2020/06/blog-post_604.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible