Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Ἀντιδράσεις ἀστυνομικῶν γιά τό δελτίο τύπου τῆς ΕΛΑΣ πού ἔκανε λόγο γιά 90.000 διαδηλωτές στή Θεσσαλονίκη

Αντιδράσεις αστυνομικών για το δελτίο τύπου της ΕΛΑΣ που έκανε λόγο για 90.000 διαδηλωτές στη Θεσσαλονίκη
Το ασυνήθιστο δελτίο προκαλεί την έντονη δυσαρέσκεια των συνδικαλιστών αστυνομικών - «Ο αριθμός των συμμετεχόντων ήταν πολλαπλάσιος από τις 90.000» αναφέρει ο αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ

Αντιδράσεις  και διαμαρτυρίες από τους αστυνομικούς της Θεσσαλονίκης για το πρωτοφανές δελτίο τύπου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης που ενημέρωνε για τον αριθμό των ατόμων που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία και τα πούλμαν που μετέφεραν τους διαδηλωτές. 
Οι συντάκτες του εν λόγω δελτίου όπως φαίνεται έκαναν... έκπτωση στον υπολογισμό του πλήθους αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι ανερχόταν στις 90.000 ενώ 284, ανέφεραν, ότι ήταν τα πούλμαν που ανέβασαν τον κόσμο στη Θεσσαλονίκη. Την ίδια ώρα που οι διοργανωτές έκαναν λόγο για 500.000 συγκεντρωμένους και περίπου 1.300 πούλμαν. 
Ένα ασυνήθιστο δελτίο τύπου που προκαλεί πολλά ερωτηματικά και  την έντονη δυσαρέσκεια των  συνδικαλιστών αστυνομικών που τονίζουν ότι η Αστυνομία δεν συνηθίζει να εκδίδει δελτία τύπου για κινητοποιήσεις και συγκεντρώσεις ενώ αναφερόμενοι στον συνολικό αριθμό των συμμετεχόντων κάνουν λόγο για μέγεθος που  θυμίζει το συλλαλητήριο του 1992. 
«Εμείς οι Έλληνες αστυνομικοί και ειδικά οι εκλεγμένοι στο συνδικαλιστικό κίνημα είμαστε ενταγμένοι μέσα στην κοινωνία και ακούμε καλύτερα και τις φωνές του κόσμου, αλλά προβάλλουμε και τις απόψεις των αστυνομικών. Θέλω να τονίσω πως είμαστε άνθρωποι εργαζόμενοι με κοινά προβλήματα και ανησυχίες και όχι ρομπότ. Παραβρέθηκα στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, ως πολίτης της Θεσσαλονίκης και Μακεδόνας και είναι κοινή διαπίστωση πως ο αριθμός των συμμετεχόντων ήταν πολλαπλάσιος από τις 90.000 που δόθηκε από υπηρεσιακούς παράγοντες» τονίζει στο protothema.gr ο αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) Θεόφιλος Παπαδάκης επισημαίνοντας πως «Αξίζει να σημειωθεί πως σε ανάλογες και αντίστοιχες περιπτώσεις δεν υπήρχε η αναγραφή αριθμού πολιτών που διαμαρτύρονται και δεν εκδίδονταν δελτία τύπου. Θυμάμαι ακόμα και στο Συλλαλητήριο του 1992, που τότε είχα μεταβεί ως μαθητής Γ' τάξης Γυμνασίου και από εικόνες του 1992 που βλέπω τώρα, δεν υπήρχε μεγάλη διαφορά στο πλήθος του κόσμου από το Συλλαλητήριο που έγινε την Κυριακή. Και αυτό είναι κάτι που επιβεβαιώνεται και από τις συνομιλίες μου με αρκετούς συναδέλφους που βρίσκονταν σε υπηρεσία. Ο όγκος ήταν τεράστιος για τα δεδομένα του 2018».

protothema, Δημήτρης Πώποτας, Aρια Καλύβα24/01/2018

http://aktines.blogspot.gr/2018/01/90000.html?m=1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible