Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

1)UFO καί ΟΗΕ. Ὁ ΟΗΕ (τό ὄργανο τῶν Παγκοσμιοποιητῶν) προωθεῖ τήν ἀπάτη τῶν ufo- ἐξωγήινων (ἀποκρυφισμοῦ), 2)Τί εἶναι τά UFO;

1)UFO  καί ΟΗΕ
ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

Καί όμως είναι αλήθεια. Ο ΟΗΕ όρισε ειδικό αστροφυσικό αρμόδιο για την υποδοχή εξωγήινων!


Εισαγωγικό σχόλιο απο το "Ο.Π"

Ο κύριος Μπαρακίτης στην ανοικτή επιστολή του προς τον πρωθυπουργό, την οποία λάβαμε και δημοσιεύσαμε μόλις χθές (βλέπε εδώ), αναφερόμενος στην ομιλία του κ. Παπανδρέου  κατά την πρόσφατη σύνοδο του ΟΗΕ, και  της οποίας κεντρικό ζήτημα ήταν να τεθούν οι στόχοι για την επόμενη χιλιετία, ορθώς παρατήρησε ότι αυτή και μόνο η παράλογη "στόχευση" σε βάθος χιλίων χρόνων έχει εκ των πραγμάτων "αποκρυφιστικές προεκτάσεις".
Δεν γνωρίζουμε αν ο κ. Μπαρακίτης  είχε ενημερωθεί για την τελευταία απόφαση του ΟΗΕ να  ορίσει   ως  επιτετραμένο επι της υποδοχής  εξωγήινων  την Μαλαισιανής καταγωγής αστροφυσικό κ. Μαζλάν Οτμάν.
Αυτός  λοιπόν ο οργανισμός  , ο οποίος κατά τον κ. Παπανδρέου είναι  ο  πλεόν κατάλληλος για να νομιμοποιήσει την "Παγκόσμια Κυβέρνηση", προχώρησε ένα "βήμα" πιο κάτω  νομιμοποιώντας την  αποκρυφιστικής προέλευσης  "ουφολογία" ορίζοντας και ειδικό επί της υποδοχής.
Αυτό που προξενεί εντύπωση είναι ότι η "Νέα Εποχή"  δεν χρησιμοποιεί  πλέον ούτε προσχήματα , ούτε μεταμφιέσεις αλλά απροσχημάτιστα και με θράσος  ανακοινώνει  απλώς  τις αποφάσεις της.

Ο ΟΗΕ τοποθέτησε ‘πρέσβη’ για την υποδοχή των εξωγήινων

Μα είναι δυνατόν να φτάσουν στην γη οι φίλοι μας οι εξωγήινοι και εμείς να μην στρώσουμε τα κόκκινα χαλιά. Και ποιος θα τους υποδεχθεί όμως. Η κυρία Μαζλά Οτμάν.

Όταν και εφόσον οι εξωγήινοι θελήσουν ....να επισκεφθούν τη Γη, το βέβαιο είναι πως θα µάθουν τι εστί ανθρώπινη φιλοξενία. Αυτό τουλάχιστον φαίνεται ότι απασχολεί τα Ηνωµένα Έθνη που διόρισαν επί της υποδοχής στον πλανήτη µας τη µαλαισιανή αστροφυσικό Μαζλάν Οτµάν (Mazlan Othman).
Μπορεί να µοιάζει µε σενάριο επιστηµονικής ταινίας, ωστόσο στις µέρες µας η ανθρώπινη αντίδραση στην ανακάλυψη εξωγήινης ζωής είναι ένα θέµα που απασχολεί πολύ τους επιστήµονες. Για τον λόγο αυτό, τα Ηνωµένα Εθνη τοποθέτησαν επί της υποδοχής των εξωγήινων την Οτµάν που ήδη διευθύνει το - άγνωστο για πολλούς - Γραφείο των Ηνωµένων Εθνών για τις Εξωγήινες Υποθέσεις.
Η 58χρονη επιστήµονας πρόκειται να παρουσιάσει τον νέο ρόλο της την επόµενη εβδοµάδα σε ένα επιστηµονικό συνέδριο στο Μπάκιγχαµ, στη Βρετανία. Η Οτµάν, σε πρόσφατη οµιλία της προς συναδέλφους της αστροφυσικούς, είχε επισηµάνει την ανάγκη ετοιµότητας σε περίπτωση επίσκεψης εξωγήινων όντων.

Την άποψή της αυτή, εκτός των άλλων, είχε στηρίξει σε πρόσφατη ανακοίνωση της ΝΑSΑ, σύµφωνα µε την οποία το διαστηµικό αστεροσκοπείο Κepler ανακάλυψε περισσότερους από 700 πλανήτες στους οποίους ίσως υπάρχει εξωγήινη ζωή, συµπεριλαµβανοµένων περίπου 140 στο ίδιο µέγεθος µε τη Γη. «Η συνεχής αναζήτηση για εξωγήινη επικοινωνία στηρίζει την ελπίδα ότι κάποια στιγµή ο άνθρωπος θα λάβει σήµατα από εξωγήινους» είχε παρατηρήσει. «Και όταν θα λάβουµε τέτοια σήµατα θα πρέπει να έχουµε µια συντονισµένη απάντηση, λαµβάνοντας υπόψη όλες τις παραµέτρους του θέµατος. Ο ΟΗΕ είναι ένας έτοιµος µηχανισµός».
Η Οτµάν ήταν διευθύντρια της εθνικής διαστηµικής εταιρείας της Μαλαισίας και επέβλεψε την πτήση του πρώτου αστροναύτη της χώρας της. Στις νέες αρµοδιότητές της, η πλέον σηµαντική είναι κυρίως να προστατεύσει τους εξωγήινους από την ανθρωπότητα παρά το αντίθετο. «Η Οτµάν είναι η καταλληλότερη για αυτήν τη θέση» δήλωσε στους «Sunday Τimes» ο καθηγητής Ρίτσαρντ Κρόουθερ από τη Βρετανική Διαστηµική Εταιρεία.
Υποστηρίζει ωστόσο πως οποιαδήποτε ανθρώπινη επαφή µε εξωγήινα όντα είναι πιο πιθανό να γίνει µε ραδιοσήµατα ή µε σήµατα φωτός από κάποιον µακρινό πλανήτη.
Και πως αν συναντήσουµε εξωγήινους, το πιθανότερο είναι να πρόκειται για µικρόβια παρά για νοήµονα όντα.
Πηγή (Το είδα ΕΔΩ)
 www.filoumenos.com

Τι είναι τα UFO
Πίσω από το "ανεξήγητο" ή "συναρπαστικό" ή "ενδιαφέρον" ή "εντυπωσιακό" ή "αστείο" φαινόμενο των UFO, κρύβεται μια σκοτεινή συνωμοσία κατά της ανθρωπότητας...
Βεβαίως, ας τονισθεί, πως οι διάφορες κατά καιρούς «θεάσεις» εξωγήινων, δεν είναι καθόλου εξωγήινοι. Είναι, είτε παραληρήματα ψυχοπαθών, είτε σκάφη του στρατού (π.χ. Για τα Stealth, πριν γίνει γνωστή η ύπαρξη τους, υπήρχαν πολλές καταγγελίες ανύποπτων πολιτών που νόμιζαν πως είδαν UFO!), είτε οράματα μεταφυσικού περιεχομένου (π.χ. δαίμονες κτλ). Σε άλλες περιπτώσεις είναι αντικατοπτρισμοί της Αφροδίτης, ή σφαιρικοί κεραυνοί, ή δορυφόροι που λάμπουν στη νύχτα. Είναι λοιπόν σημαντικό να γνωρίζουμε ότι τα αντικείμενα αυτά (στα Ελληνικά τα λέμε: ΑΤΙΑ = Άγνωστης Προέλευσης Ιπτάμενα Αντικείμενα), έχουν πολλές διαφορετικές προελεύσεις. Όμως εμείς θα σταθούμε ιδιαίτερα σε εκείνα τα ΑΤΙΑ (ή UFO) που έχουν ΠΡΑΓΜΑΤΙ εξωγήινη προέλευση...
Το βιβλίο του Dr. Jacques Vallee σχετικά με τα UFO, «Το αόρατο Κολλέγιο» [Jacques Vallee, The Invisible College, E.P. Dutton, Inc., New York, 1975], αποκαλύπτει τι σκέφτονται τώρα γι’ αυτά αξιόπιστοι επιστήμονες ερευνητές. Πιστεύει ότι τώρα είμαστε «πολύ κοντά» στο να κατανοήσουμε τι είναι. Σημειώνει ότι η ιδέα της «εξωγήινης» νοήμονος ζωής έχει μέσα σε λίγα χρόνια γίνει πολύ της μόδας, ανάμεσα σε επιστήμονες όπως επίσης και μάντεις, ως αποτέλεσμα «μεγάλης δίψας για επαφή με ανώτερους νόες που θα προσφέρουν καθοδήγηση για το φτωχό, ταλαιπωρημένο, ταραχώδη πλανήτη μας» (σελ. 195). Ενδεικτικά βλέπει ότι η ιδέα επισκεπτών από το εξώτερο διάστημα έχει γίνει ο μεγάλος μύθος ή «ζωτικό ψεύδος» των καιρών μας. «Έχει γίνει πολύ σημαντικό για μεγάλους αριθμούς ανθρώπων να περιμένουν επισκέπτες από το εξώτερο διάστημα» (σελ. 207, η έμφαση στο πρωτότυπο).
Όμως βρίσκει αφελές το να πιστέψει σ’ αυτόν το μύθο: «Αυτή η εξήγηση είναι πολύ κουτή για να ερμηνεύσει την ανομοιότητα της αναφερόμενης συμπεριφοράς των επιβατών και της διακρινόμενης αλληλεπίδρασής τους με τα ανθρώπινα όντα» (σελ. 27). Ο Δρ. Hynek έχει σημειώσει ότι με σκοπό να εξηγήσουμε τις ποικίλες επενέργειες που παράγουν τα UFO, πρέπει να υποθέσουμε ότι αυτά είναι «ένα φαινόμενο που έχει υλικές συνέπειες αλλά έχει επίσης τα χαρακτηριστικά του ψυχικού κόσμου» [J. Allen Hynek και Jacques Vallee, The Edge of Reality: A Progress report on Undentified Flying Objects, Henry Regnery Co., Chicago 1975, σελ. 259].
Ο Δρ. Vallee πιστεύει ότι «είναι δομημένα τόσο ως υλικά σκάφη (ένα γεγονός που για καιρό φαινόταν αναμφισβήτητο) όσο και ως ψυχικά επινοήματα, των οποίων οι ακριβείς ιδιότητες μένουν να καθοριστούν» (The Invisible College, σελ. 202, έμφαση στο πρωτότυπο). Πραγματικά, τη θεωρία ότι τα UFO δεν είναι καθόλου υλικά σκάφη, αλλά κάποιο είδος «παραφυσικού» ή ψυχικού φαινομένου, έχει εισηγηθεί ένας αριθμός ερευνητών στην αρχή της δεκαετίας του 1950, αλλά η γνώμη αυτή «πνίγηκε» μετά, από τη μια μεριά από τους οπαδούς λατρειών και την επιμονή τους στην «εξωγήινη» προέλευση των UFO, κι από την άλλη από τις επίσημες κυβερνητικές εξηγήσεις, που ανταποκρίνονταν στην ευρέως εξαπλωμένη λαϊκή γνώμη ότι το όλο φαινόμενο ήταν φανταστικό [John A. Keel, UFOs: Operation Trojan Horse, G. P. Putnam΄s Sons, New York, σελ. 38-41]. Μόνο αργότερο άρχισαν σοβαροί ερευνητές να συμφωνούν ότι τα UFO, παρ’ ότι είχαν συγκεκριμένα «υλικά» χαρακτηριστικά, δεν μπορούν όλα να ερμηνευθούν ως «διαστημόπλοια» κάποιου, αλλά είναι καθαρά κάτι που ανήκει στον παραφυσικό ή αποκρυφιστικό χώρο.
Γιατί, αλήθεια, υπάρχουν τόσες πολλές «προσεδαφίσεις» UFO ακριβώς στη μέση του δρόμου; Γιατί τόσο φανταστικά «προοδευμένα» σκάφη χρειάζονται τόσο συχνά «επισκευές»; Γιατί οι επιβάτες χρειάζεται να μαζεύουν τόσο συχνά πέτρες και ξύλα (ξανά και ξανά επί 25 χρόνια!) και να «εξετάζουν» τόσους πολλούς ανθρώπους - αν είναι στ’ αλήθεια αναγνωριστικά σκάφη από άλλο πλανήτη, όπως ισχυρίζονται συνήθως τα «ανθρωποειδή»; Ο Δρ Vallee ρωτάει σωστά: πότε η ιδέα «επισκεπτών από το εξώτερο διάστημα» δεν μπορεί να «εξυπηρετεί ακριβώς ένα ρόλο αντιπερισπασμού που καλύπτει την αληθινή, απείρως πολυπλοκότερη φύση της τεχνολογίας που προκαλεί τις θεάσεις» (The Invisible College, σελ. 28).
Πιστεύει ότι «δεν έχουμε να κάνουμε με διαδοχικά κύματα επισκέψεων από το διάστημα. Έχουμε να κάνουμε με ένα σύστημα ελέγχου» (σελ. 195). «Αυτό που λαμβάνει χώρα μέσω των στενών επαφών με UFO είναι ο έλεγχος των ανθρώπινων δοξασιών» (σελ. 3). «Με κάθε νέο κύμα UFO, ο κοινωνικός αντίκτυπος γίνεται μεγαλύτερος. Περισσότεροι νέοι άνθρωποι γοητεύονται με το διάστημα, με τα ψυχικά φαινόμενα, με νέα σύνορα στη συνειδητότητα. Περισσότερα βιβλία και άρθρα εμφανίζονται, αλλάζοντας τον πολιτισμό μας» (σελ. 197-8). Σε ένα άλλο βιβλίο σημειώνει ότι «είναι δυνατό να κάνεις μεγάλες μερίδες οποιουδήποτε πληθυσμού να πιστέψει στην ύπαρξη υπερφυσικών φυλών, στο ενδεχόμενο ιπτάμενων συσκευών, στο πλήθος των κατοικημένων κόσμων, εκθέτοντάς τους σε λίγες προσεκτικά σχεδιασμένες σκηνές, οι λεπτομέρειες των οποίων προσαρμόζονται στον πολιτισμό και τις προλήψεις ενός συγκεκριμένου χρόνου και χώρου» [Vallee, Passport to Magonia, Henry Regnery Co, Chicago, 1969, σελ. 150-1].
Μια σημαντική ένδειξη του νοήματος αυτών των «σχεδιασμένων σκηνών» μπορεί να φανερωθεί από ένα σχόλιο που κάνουν συχνά προσεκτικοί παρατηρητές των φαινομένων UFO, ειδικά των περιπτώσεων ΣΕ-3 (=Στενών Επαφών 3ου τύπου) και των «επικοινωνούντων», ότι είναι βαθειά «παράλογες» ή περιέχουν τόση μωρία, όση λογική (Vallee, The Invisible College, σελ. 196). Ατομικές «στενές επαφές» έχουν ανόητες λεπτομέρειες, όπως οι τέσσερις τηγανίτες που έδωσε ένας επιβάτης UFO σε έναν εκτροφέα κοτόπουλων στο Wisconsin το 1961. Πιο ενδεικτικά, οι ίδιοι οι επιβάτες είναι παράξενα ξεκάρφωτοι, χωρίς καθαρό σκοπό ή νόημα. Ένας ψυχίατρος της Pennsylvania έχει υποθέσει ότι η ανοησία που είναι παρούσα σε όλες σχεδόν τις στενές επαφές με UFO είναι στην πραγματικότητα μια υπνωτιστική τεχνική. «Όταν το άτομο είναι ενοχλημένο από το παράλογο ή το αντιφατικό, και το μυαλό του ψάχνει για νόημα, είναι εξαιρετικά ανοιχτό σε μεταβίβαση σκέψης, σε αποδοχή ψυχικής θεραπείας, κ.τ.λ.» (The Invisible College, σελ. 115). Ο Dr Vallee συγκρίνει αυτή την τεχνική με τα παράλογα κοάν των δασκάλων του Ζεν (σελ. 27), και κάνει λόγο για την ομοιότητα μεταξύ των επαφών με UFO και των αποκρυφιστικών τελετών μύησης που «ανοίγουν το νου» σε ένα «νέο σύνολο συμβόλων» (σελ. 117). Όλα αυτά καταδεικνύουν αυτό που αποκαλεί «την επόμενη μορφή θρησκείας» (σελ. 202).
Έτσι, οι «επικοινωνούντες» με UFO δεν είναι παρά μια σύγχρονη μορφή ενός αποκρυφιστικού φαινομένου το οποίο έχει υπάρξει δια μέσου των αιώνων. Οι άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει το Χριστιανισμό και ψάχνουν για «σωτήρες» από το εξώτερο διάστημα, και γι’ αυτό το φαινόμενο παρέχει εικόνες διαστημοπλοίων και όντων από το διάστημα. Αλλά τι είναι αυτό το φαινόμενο; Ποιος κάνει το «σχεδιασμό», και με ποιο σκοπό;
Οι ερευνητές του σήμερα έχουν ήδη δώσει τις απαντήσεις τουλάχιστον στα δύο πρώτα ερωτήματα, παρ’ ότι, μη έχοντας επάρκεια στο πεδίο των θρησκευτικών φαινομένων, δεν καταλαβαίνουν πλήρως τη σημασία αυτού που έχουν ανακαλύψει. Ένας ερευνητής, ο Brad Steiger, καθηγητής του Πανεπιστημίου της Iowa, που έχει γράψει πολλά βιβλία πάνω στο θέμα, μετά από μια πρόσφατη λεπτομερή μελέτη των φακέλων της Πολεμικής Αεροπορίας «Μπλε Βιβλίο», συμπέρανε: «Έχουμε να κάνουμε με ένα πολυδιάστατο παραφυσικό φαινομένο, το οποίο είναι κατά ένα μεγάλο μέρος γηγενές στον πλανήτη γη» (Canadian UFO Report, καλοκαίρι 1977). Οι δόκτορες Hynek και Vallee έχουν παραγάγει την υπόθεση των «ξένων αποκλεισμένων στη γη» για να εξηγήσουν τα φαινόμενα UFO, και κάνουν εικασίες για «συνδεόμενα σύμπαντα» ακριβώς εδώ στη γη, από τα οποία μπορεί να προέρχονται, όπως τα «poltergeist» (θορυβοποιά και ενοχλητικά πνεύματα) παράγουν φυσικά αποτελέσματα ενώ τα ίδια παραμένουν αόρατα. Ο John Keel, που άρχισε την έρευνά του για τα UFO ως σκεπτικιστής και είναι ο ίδιος αγνωστικιστής όσον αφορά τη θρησκεία, γράφει: «Η πραγματική ιστορία των UFO... είναι μια ιστορία με πνεύματα και φαντάσματα και παράξενες νοητικές αποπλανήσεις ενός αόρατου κόσμου που μας περιβάλλει και περιστασιακά μας καταπίνει... Είναι ένας κόσμος παραίσθησης... όπου η ίδια η πραγματικότητα διαστρεβλώνεται από παράξενες δυνάμεις που φαινομενικά μπορούν να χειριστούν το χώρο, το χρόνο, και την ύλη - δυνάμεις που είναι σχεδόν ολοκληρωτικά πέρα από τις δυνάμεις κατανόησής μας... οι εκδηλώσεις UFO μοιάζουν να είναι, συνολικά, μονάχα μικρότερες παραλλαγές του αρχαίου δαιμονολογικού φαινομένου» [UFOs: Operation Trojan Horse, σελ. 46, 299].
Σε μια βιβλιογραφία των φαινομένων UFO που ετοίμασε η Βιβλιοθήκη του Κογκρέσσου για το γραφείο επιστημονικής έρευνας της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ, η εισαγωγή δηλώνει ότι «Πολλές από τις αναφορές UFO που δημοσιεύονται τώρα στον λαϊκό Τύπο εξιστορούν υποθετικά συμβάντα που είναι χτυπητά παρόμοια με τη δαιμονοκαταληψία και τα ψυχικά φαινόμενα που είναι γνωστά από παλιά στους θεολόγους και τους παραψυχολόγους» [Lynn G. Gatoe, UFOs and Related Subjects: An Annotated Bibliography U.S. Government Printing Office, Washington, DC] .
Οι περισσότεροι ερευνητές UFO στρέφονται τώρα στο πεδίο του αποκρυφισμού και στη δαιμονολογία για την ανάλυση των φαινομένων τα οποία μελετούν.
Για τους Χριστιανούς είναι φανερός και ο σκοπός αυτών των (πράγματι εξωγήινων αλλά πνευματικών) όντων που χειραγωγούν έτσι τις αντιλήψεις της ανθρωπότητας. Είναι αφ' ενός η προσπάθεια να στρέψουν την προσοχή του κόσμου σε "εξωγήινους σωτήρες", μακριά από τον αληθινό Θεό, αφ' ετέρου η προσπάθεια να δημιουργήσουν μια νέα "φουρνιά" παραψυχικών "επιστημονικοειδών" θρησκειών των UFO. Σε μια εποχή ορθολογισμού και επιστημονικοκρατίας, κάτι που μοιάζει "επιστημονικό" μπορεί να δημιουργεί πιστούς τέτοιων μεντιουμιστικών καταστάσεων.
Θα ήταν ενδιαφέρον να γίνει μια πιο εξειδικευμένη έρευνα που να δείχνει πως εκφράζονται τα UFO σε τοπικό επίπεδο, ανάλογα με τις αντιλήψεις και ιδεολογίες κάθε χώρας. Γιατί εκεί θα ήταν εμφανής ακόμα λέπτομερέστερα η δόλια τακτική των δαιμόνων να χειραγωγήσουν τις αντιλήψεις της κάθε χώρας ξεχωριστά κατά τις ιδιαιτερότητές της.
Εμείς από τη δική μας Ελληνική γωνία παρατήρησης, σε άλλο άρθρο μας θα δείξουμε λεπτομερώς πως εξελίσσεται η δαιμονική αυτή χειραγώγηση ιδεολογιών ειδικά στην Ελλάδα, το σκοπό της και τα αποτελέσματα αυτής της χειραγώγησης σε Έλληνες συμπολίτες μας, με στοιχεία πραγματικών εμπειριών UFO και στενές επαφές τους με Έλληνες.
Για το άρθρο αυτό, χρησιμοποιήθηκαν αποσπάσματα από το βιβλίο τού π. Σεραφείμ Ρόουζ (πρώην στελέχους της Νέας Εποχής): "Η Ορθοδοξία και η θρησκεία τού μέλλοντος" (Εκδόσεις Εγρήγορση).
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible