Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΥΠΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΟΝ Ε.Ο.Μ

Αγαπητέ Κύριε, Αγαπητή Κυρία,
Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων (Ε.Ο.Μ.).
Σχετικά με το αίτημά σας, σας ενημερώνουμε ότι ο νέος νόμος 3984/2011 (Α150) περί μεταμοσχεύσεων, ορίζει την έναρξη ισχύος της «εικαζόμενης» συναίνεσης» από 01/07/2013.Μέχρι τότε ισχύει το καθεστώς της «κάρτας δωρητή οργάνων», όπου δότης μετά θάνατον μπορεί να γίνει μόνο όποιος είναι κάτοχος της σχετικής κάρτας, ή εφόσον συναινέσουν στη δωρεά των οργάνων του οι συγγενείς του.
Στο άρθρο 9 παρ. 2 του ν. 3984/11 προβλέπεται η έκδοση ειδικής Υπουργικής Απόφασης για τον τρόπο συλλογής των αρνητικών δηλώσεων, όμως αυτή δεν έχει ακόμη εκδοθεί, λόγω του πρόσφατου της ψήφισης του νέου νόμου.
Ο Ε.Ο.Μ. παρ όλα αυτά, προκειμένου να διευκολύνει τους πολίτες στη δήλωση της επιθυμίας τους, συγκεντρώνει τις δηλώσεις των πολιτών που εκφράζουν την άρνησή τους με τη διαδικασία του άρθρου 9 παρ. 3, που προβλέπει έγγραφη δήλωση της άρνησης με βεβαιωμένο το γνήσιο της υπογραφής του πολίτη από αρμόδια αρχή (Κ.Ε.Π., Αστυνομία κ.ο.κ.).
Σε περίπτωση που η άρνηση αυτή έχει εκφραστεί με τον ως άνω τρόπο, ΔΕΝ θα ληφθούν τα όργανα σε περίπτωση θανάτου του προσώπου. Διευκρινίζουμε εδώ ότι η δωρεά και η λήψη Οργάνων είναι εφικτή μόνο από εκλιπόντες με πιστοποιημένο εγκεφαλικό θάνατο που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Σε θάνατο υπό οποιεσδήποτε άλλες συνθήκες η λήψη των οργάνων δεν είναι εφικτή.
Η «αρνητική δήλωση» αποστέλλεται στον Ε.Ο.Μ. ταχυδρομικά, πρωτοκολλείται και να καταχωρείται σε σχετικό αρχείο, η ισχύς του οποίου θα ξεκινήσει από 01/07/2013. Το πιστοποιητικό που θα εκδίδεται από το «αρνητικό μητρώο» θα σας αποσταλεί κατόπιν της έκδοσης της σχετικής Υπουργικής απόφασης και όχι νωρίτερα από την παραπάνω ημερομηνία.

Επισημαίνουμε ότι στη δήλωση θα πρέπει να πιστοποιείται το γνήσιο της υπογραφής, να αναφέρεται ρητά η άρνηση (π.χ. «σε περίπτωση θανάτου δεν επιθυμώ να ληφθούν τα όργανά μου προς μεταμόσχευση») ενώ θα πρέπει να αναγράφονται τα εξής προσωπικά στοιχεία: Ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, αρ. δελτίου ταυτότητας / διαβατηρίου, ημερομηνία γέννησης, διεύθυνση κατοικίας με Τ.Κ. και τηλέφωνο επικοινωνίας.

Οι δηλώσεις θα πρέπει να αποστέλλονται στη διεύθυνση:

Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων
Τμήμα Προώθησης Δωρεάς Ιστών & Οργάνων
Αν. Τσόχα 5, 11521 Αθήνα

 ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΩΝ
ΑΡΧΕΙΟ WORD ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΟ
Τον Ιούνιο του 2011 ψηφίστηκε από την Βουλή των Ελλήνων και δημοσιεύτηκε ο απάνθρωπος δολοφονικός Νόμος 3984/2011 «Δωρεά και Μεταμόσχευση Οργάνων και άλλες  διατάξεις» παρά την γραπτή διαμαρτυρία γιατρών και τις αντιδράσεις πολλών πολιτών. Ο Νόμος αυτός θα επιτρέπει να σκοτώνουν χωρίς να ρωτούν  οποιοδήποτε Έλληνα ή Ελληνίδα βρεθεί σε κατάσταση αφασίας ή υπολειτουργίας των οργάνων του ενώ αυτός θα είναι ζωντανός. Τα όργανα λαμβάνονται μόνο από ζωντανούς δότες διαφορετικά είναι άχρηστα. Όσοι δεν επιθυμούμε να αυτοκτονήσουμε με αυτό τον τρόπο πρέπει υποχρεωτικά να στείλουμε στον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων γραπτά την άρνηση μας με δήλωση.
      Επισημαίνουμε ότι στη δήλωση θα πρέπει να πιστοποιείται το γνήσιο της υπογραφής σε Κ.Ε.Π., Αστυνομία, να αναφέρεται ρητά η άρνηση (π.χ. «σε περίπτωση θανάτου δεν επιθυμώ να ληφθούν τα όργανά μου προς μεταμόσχευση») ενώ θα πρέπει να αναγράφονται τα εξής προσωπικά στοιχεία: Ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, αρ. δελτίου ταυτότητας / διαβατηρίου, ημερομηνία γέννησης, διεύθυνση κατοικίας με Τ.Κ. και τηλέφωνο επικοινωνίας.

Οι δηλώσεις θα πρέπει να αποστέλλονται στη διεύθυνση:

Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων
Τμήμα Προώθησης Δωρεάς Ιστών & Οργάνων
Αν. Τσόχα 5, 11521 Αθήνα




http://www.opendemocracy.gr/2011/07/%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%B5-%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CF%81%CE%BD%CE%B7%CE%B8%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC-%CE%BF%CF%81/
 http://www.egolpion.com/aithsh_eom.el.aspx (μέ ἐλαφρές συμπληρώσεις γιά πληρέστερη κατοχύρωση).

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ:
ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ
ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΣΤΕ ΣΕ Κ.Ε.Π. Η΄ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Κ.Τ.Λ. ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΣΑΣ.ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΣ ΩΣ ΣΥΣΤΗΜΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ.
Ονοματεπώνυμο
πατρώνυμο
αρ. δελτίου ταυτότητας / διαβατηρίου
ημερομηνία γέννησης
διεύθυνση κατοικίας με Τ.Κ.
τηλέφωνο επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible