Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Corpus Christi. «Ἐὰν ἡμεῖς σιωπήσωμεν, οἱ λίθοι κεκράξονται»!

Λίγα λόγια για .... το θέατρο του παραλόγου!


Απόψε στο Γκάζι, έξω από το θέατρο «Χυτήριο», ζήσαμε μια πολύ θλιβερή κατάσταση που εξηγεί εν ολίγοις, για ποιόν λόγο η Ελλάδα κατέντησε σε αυτό το χάλι, χάνοντας κάθε ιδανικό και αξία της, ώστε σήμερα να έχει γίνει ο περίγελος της υφηλίου.
Συγκεκριμένα, το περιβόητο δικαίωμα των πολιτών να συνέρχονται και να διαμαρτύρονται ειρηνικά, πήγε περίπατο. Τα άβουλα ανθρωποειδή ρομποτάκια των ΜΑΤ, πήραν την εντολή να μας διαλύσουν. Έτσι φτάσανε στο κατάντημα να χτυπούν απρόκλητα γερόντους και γερόντισσες, ιερείς, γυναίκες, παιδιά, αναπήρους και εν γένει άοπλους πολίτες. 
Αφού γέμισαν την ατμόσφαιρα με χημικές ουσίες για να γίνει πιο εύκολο το έργο της διαφύλαξης της… παρανομίας (κακόβουλης βλασφημίας) που συνετελείτο στο θέατρο, μας σταμάτησαν στις γραμμές του τρένου, στην Κωνσταντινουπόλεως, εκατοντάδες μέτρα μακριά από το θέατρο! ΄Ισως και να εύχονταν να περάσει ξαφνικά το τρένο και να γλυτώσουν από τους περίεργους «γραφικούς»….!

Τα δε μέσα ενημέρωσης, όπως περιμέναμε, παρουσιάσανε τα γνωστά παραμύθια περί χρυσαυγιτών, προσπάθειας εισβολής στο θέατρο κ.λπ.
Κατά τη διάρκεια της απρόκλητης επίθεσης από την αστυνομία αναρωτήθηκα, αν βρισκόταν εκεί έστω και ένας με επισκοπική ράβδο, θα γινόταν αυτό; Αφού συνήλθα, θυμήθηκα ότι πλέον οι Ιεράρχες δεν βγαίνουν στους δρόμους, δεν χαλούν την «εικόνα» τους. Δεν απευθύνω πρόσκληση για τις επόμενες κινητοποιήσεις. Είμαι σίγουρος ότι πάλι δεν θα έλθουν.
 Πάλι μόνος ο απλός λαός, ταπεινοί ιερείς, γέροι, νέοι, παιδιά, ανάπηροι, τσιγγάνοι ήταν εκείνοι που ενοχλήθηκαν από την προσβολή στο πρόσωπο του Θεού μας και των αγίων του και αντέδρασαν ως όφειλαν. Είναι εκείνοι που θα ακούσουν πάλι από τα απύλωτα στόματα των κατευθυνόντων την κοινή γνώμη, τα μύρια όσα, που θα συκοφαντηθούν, θα δακτυλοδειχθούν, θα ξυλοφορτωθούν. Αλλά θα έχουν καθαρή τη συνείδησή τους…..

Χαράλαμπος Άνδραλης


ΥΓ: Έχει τύχει να βρεθώ σε κάποιες άλλες συγκεντρώσεις όπως κατά της κάρτας του πολίτη, κατά της άδικης προφυλάκισης του π. Εφραίμ Βατοπαιδινού κλπ, όπου παρατήρησα μεγάλο αριθμό ρασοφόρων που διαμαρτύρονταν δικαίως. Αντιθέτως απόψε, ελάχιστοι κληρικοί παρευρέθηκαν στη συγκέντρωση. Όταν υβρίζεται ο Χριστός δεν έχουμε υποχρέωση να αντιδρούμε; Έχουμε κατανοήσει ακριβώς Ποιον πιστεύουμε;

Ακολουθεί μια σπουδαία και παρηγορητική ομιλία του μακαριστού θρυλικού μητροπολίτη Φλωρίνης Αυγουστίνου Καντιώτη. Ε, ναι λοιπόν, οι λίγοι θα νικήσουν!



http://anavaseis.blogspot.gr/2012/10/blog-post_12.html#more 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible