Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Τρίτη 9 Ιουλίου 2019

Καί πρίν προλάβω νά τελειώσω τό «Παναγιά Τριάς», βρῆκαν σφυγμό…


Σχετική εικόνα

Παναγία Τριάς: Συγκλονιστικό θαύμα είναι μια αληθινή μαρτυρία ενός αστυνομικού, το οποίο συνέβη κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας που είχε στις 23 Ιουνίου 2016. Διηγείται, λοιπόν, ο Θ.Γ.Χ., Αστυνομικός
«Μας δίνει το κέντρο σήμα στο περιπολικό για αιφνίδιο θάνατο ανθρώπου. Κατά την άφιξή μας, ήδη βρισκόταν στο σημείο η κινητή μονάδα ΕΚΑΒ με γιατρό.
Ο παθών από πληροφορίες του γιατρού ήταν ήδη 10 λεπτά στο σημείο χωρίς σφυγμό και εκείνη τη στιγμή χρησιμοποιούσαν τον απινιδωτή για ανάνηψη.
Είχαν περάσει 20 λεπτά, χωρίς να έχουν καταφέρει κάτι, όταν μου μπαίνει ο λογισμός: «αν ο δυστυχής αυτός άνθρωπος είχε την ευκαιρία να εξομολογηθεί ή όχι…»
Προσευχήθηκα λεγόντας την ευχούλα, αν ήταν θέλημα Θεού, να τον επαναφέρει για να έχει αυτήν την ευκαιρία.
Για επιπλέον 10 λεπτά και ενώ έλεγα την ευχούλα ο γιατρός δεν έβρισκε σφυγμό παρόλη την προσπάθεια και μας εξήγησε πως ήταν υποχρεωμένοι να τηρήσουν το πρωτόκολλο που ορίζει η διαδικασία να κρατά έως και 40 λεπτά, αν θυμάμαι καλά.
Τότε μου ήρθε στο μυαλό μια προσευχή – επίκληση της Παναγίας Τριάδας, που έλεγε ο Άγιος Παΐσιος και είχε συμβουλεύει τον Σεβ. Μητροπολίτη Μόρφου κ. Νεόφυτο σε μια προσωπική του δύσκολη στιγμή:

«ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ ΕΛΕΗΣΟΝ ΗΜΑΣ, ΜΕΓΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ! ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ, ΣΚΕΠΕ ΗΜΑΣ».
Και πριν προλάβω να τελειώσω αυτήν την ευχή… Με το Παναγιά Τριάς… Μέγα το όνομά Σου, αμέσως βρήκαν σφυγμό, ενώ προ ολίγου μας διαβεβαίωναν από την πολύχρονη εμπειρία τους, ότι μετά από τόση ώρα ήταν τελειωμένη υπόθεση.
Μόλις ξαφνιασμένοι και αυτοί μας είπαν ότι βρήκαν σφυγμό… έμεινα εμβρόντητος από την δύναμη του ονόματος της Παναγίας Τριάδας και ένιωθα μέσα μου μια βαθειά επιβεβαίωση της δυνάμεώς Της.
Σκέφτηκα ότι: «Εγώ, ο Θεός, δίνω πνοή και εγώ την παίρνω». Κατόπιν, προσπαθούσα να συγκρατήσω τον εαυτό μου από την συγκίνηση…!
Αργότερα μία γιατρός, την οποία βρήκαμε στα έκτακτα στο Νοσοκομείο, μας είπε πως «εδώ και 30 χρόνια σε αυτήν την υπηρεσία που υπηρετώ, τέτοια περιστατικά δεν επαναφέρονται»
πηγή: ieramonopatia.gr

https://simeiakairwn.wordpress.com/2019/07/08/%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%BD-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%AC%CE%B2%CF%89-%CE%BD%CE%B1-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%8E%CF%83%CF%89-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible