Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:
http://bit.ly/Kyrios-Ihsous-Hristos
Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Παρασκευή, 10 Απριλίου 2020

Ἀγαπητοί δάσκαλοι λύστε μου ἀπορίες ...

Αγαπητοί δάσκαλοι

Τι θα απαντούσατε στους μαθητές σας στα παρακάτω ερωτήματα;
1. Ποια η χρησιμότητα του ψυγείου στα σπίτια μας;
- Θα απαντούσατε ότι στο ψυγείο συντηρούμε τρόφιμα σε χαμηλή θερμοκρασία διότι σε χαμηλές θερμοκρασίας δεν αναπαράγονται μικροοργανισμοί και μικρόβια;
2. Κατά την εκπνοή τι εκπνέουμε;
- Θα απαντούσατε ότι εκπνέουμε διοξείδιο του άνθρακα και νερό σε μορφή υδρατμών (δηλαδή σε υψηλή θερμοκρασία). Αυτό αποδεικνύεται από την εκπνοή σε ψυχρό τζάμι όπου υγροποιούνται οι υδρατμοί. Η υψηλή θερμοκρασία φαίνεται και από την κίνηση που κάνουμε εκπνέοντας στα χέρια μας, προκειμένου να τα ζεστάνουμε τον χειμώνα.
3. Αν φορέσουμε μια μάσκα στο πρόσωπό μας τι περιβάλλον δημιουργούμε;
- Θα απαντήσετε ότι δημιουργούμε ένα υγρό και θερμό περιβάλλον, ιδανικό χώρο εκκόλαψης και αναπαραγωγής μικροβίων (αντίθετο του ψυγείου);
- Θα απαντήσετε ότι επειδή η μάσκα είναι πορώδης, είναι εύκολα διαπερατή από μικρόβια έξω από αυτήν, να περάσουν στο εσωτερικό της; Βέβαια τα όποια μικρόβια στον χώρο θα πάνε με ευκολία και ανακούφιση πάνω στην υγρή και θερμή μάσκα.
- Θα απαντήσετε ότι κατά την εισπνοή μαζί με το οξυγόνο που χρειαζόμαστε θα εισπνεύσουμε και τα μικρόβια που θα βρίσκονται στον χώρο της μάσκας;
4. Τα γάντια μας προστατεύουν;
- Θα τους πείτε ότι τα γάντια εμποδίζουν οτιδήποτε να ακουμπήσει το χέρι μας, αλλά οτιδήποτε θα πήγαινε στο χέρι μας θα το πλέναμε και θα έφευγε ενώ στο πλαστικό γάντι κολλάει και θα το μεταφέρουμε στο σπίτι μας;
Τελικά θα τους πείτε πόσο επικίνδυνη για την υγεία μας είναι η μάσκα, που πολλοί συμπολίτες μας, δυστυχώς από άγνοια, κάλυπταν με αυτήν τον χώρο μπροστά στο στόμα τους και γίνονταν άθελά τους μια κινητή εστία μικροβίων;;;
Από 31 Μαρτίου υπήρξε και άλλη ενημέρωση περί μάσκας.
Ο κ. Τσιόρδας που για μερικούς "αντικατέστησε τον Θεό", μόλις χθες (9 Απριλίου - περίπου ένα μήνα μετά τα μέτρα) είπε τα εξής:
"Η μάσκα είναι επικίνδυνη για τους υγιείς, γιατί οι ιοί πηγαίνουν εύκολα στο υγρό περιβάλλον της μάσκας".

ΜΑΣΚΑ = ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ!
Είναι γνωστό ότι ο ιός, όπως κάθε ιός γρίπης επιφέρει λοίμωξη του αναπνευστικού. Η πρώτη κίνηση αντιμετώπισης είναι η σύσταση εισπνοής καθαρού αέρα (στο νοσοκομείο μπορεί να σε συνδέσουν με μάσκα οξυγόνου).
Επιπτώσεις στον ασθενή.
Όταν ένας έχει κολλήσει, οποιονδήποτε ιό γρίπης, δεν το ξέρει και φορά μάσκα τι συμβαίνει; 
Κάνει ακριβώς το αντίθετο από αυτό πρέπει. Εμποδίζει την εισπνοή καθαρού αέρα και εισπνέει τον μολυσμένο αέρα που εκπνέει και παραμένει στην μάσκα του. Ενώ θα μπορούσε να ιαθεί μόνο από εισπνοή καθαρού αέρα, τώρα οι πιθανότητες να νοσήσει, ακόμα και να κινδυνεύσει η ζωή του είναι εξαιρετικά μεγάλες. (Αυτό δυστυχώς δεν το είπε ο "ειδικός' κος Τσιόρδας)
Επιπτώσεις στον υγιή.
Όταν υγιής βρεθεί κοντά σε νοσούντα (που δεν το ξέρει), τότε τα μικρόβια που εκπνέει ο ασθενής, είναι σίγουρο ότι ψάχνουν να βρουν χώρο να πολλαπλασιαστούν. Ο ιδανικότερος χώρος είναι η υγρή και θερμή μάσκα που φοράει ο υγιής που θα βρεθεί κοντά του.
Τελικά οι "ειδικοί" είναι άσχετοι ή εξαιρετικά πιο επικίνδυνοι από όλους τους ιούς της γρίπης; Ιδού το ερώτημα!

ΥΓ: Γνωστού όντως ότι ο "εγωϊσμός" είναι η βαριά ασθένεια του σύγχρονου αυτοθεωρούμενου επιστήμονα, αναμένω απαντήσεις πολλών, που τους είναι δύσκολο να αποδεχτούν, το ίσως μέχρι τώρα επικίνδυνο για τους ίδιους λάθος τους.

Αυτά όμως που γράφω, δεν απαιτούν πανεπιστημιακά πτυχία για να τα κατανοήσει κανείς. Γνώσεις δημοτικού σχολείου και λειτουργία του εγκεφάλου είναι αρκετά!


https://ealoellas.blogspot.com/2020/04/blog-post_53.html?m=0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία: hristospanagia@yahoo.gr
.
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό hristospanagia@yahoo.gr

ΕΤΙΚΕΤΕΣ - ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ