Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020

Ἡ βλάσφημη θεολογία περί μολυσμοῦ στό ναό.Ἀρχ. Σάββας Ἁγιορείτης

"Από την αρχή που ξεκίνησε αυτό το θέμα με τον κορωνοϊό, ή κοροϊδοϊό, να το πούμε πιο σωστά, γιατί από ότι φαίνεται όλο αυτό το σκηνικό το παγκόσμιο δεν είναι παρά ένα σκηνικό, μια σκηνοθεσία, στο οποίο έχουνε πάρα πολύ ενεργό μέρος και μερίδιο ευθύνης τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τα οποία και πληρώθηκαν αδρά, όπως έγινε γνωστό τοις πάσι, για να μας κάνουν πλύση εγκεφάλου και να μας τρομοκρατήσουν και να μας κρατήσουν κλεισμένους μέσα στα σπίτια, από την αρχή λοιπόν... άρχισαν να μιλούνε κάποιοι βουλευτές εναντίον της Θείας Κοινωνίας... και κάποιοι Αρχιερείς έσπευσαν να πουν ότι πρέπει να πάρουμε μέτρα, να μη φιλάμε τις εικόνες, να ακολουθούμε την επιστήμη κλπ.

...από την εξέλιξη που είχε όλη αυτή η σκηνοθεσία, όλο αυτό το φιάσκο, όπως πολύ καλά εύστοχα το ονόμασε ένας διαπρεπής επιστήμων Έλληνας στην Αμερική, "το φιάσκο του κορωνοϊού", καταλαβαίνουμε ότι ο στόχος τελικά δεν είναι να μας προστατεύσουν την πολύτιμο υγεία μας, όπως λέμε και στο Άγιο Όρος, κάποιοι, που επιτέλους δεν τους ζητήσαμε και να μας την προστατέψουν, αλλά είναι να χτυπηθεί ο Χριστός και η Ορθόδοξη Εκκλησία, είναι να ανοιχτεί διάπλατα ο δρόμος για την πανθρησκεία έτσι και τον αντίχριστο. 
Όλες αυτές οι πρακτικές που προσπαθούν να εισάγουν π.χ. μας λένε μη φιλάτε τις Εικόνες, να κάνετε μία υπόκλιση, ξέρετε αυτή η πρακτική είναι παπική, έτσι χαιρετούν οι παπικοί, δεν ακουμπάνε το στόμα τους, δεν φιλάνε ούτε τα Άγια Λείψανα, ούτε τις Άγιες Εικόνες. Αυτό όμως, όπως μας λέει η 7η Οικουμενική Σύνοδος, όποιος το κάνει ΑΦΟΡΙΖΕΤΑΙ, δηλαδή δεν μπορεί να σωθεί, είναι εκτός Εκκλησίας. 
Αλλά ο τελικός στόχος είναι η καρδιά της Εκκλησίας που είναι ο Χριστός, που είναι η Θεία Κοινωνία, η Θεία Ευχαριστία και θα δείτε, το πάνε από δω το πάνε από κει, ο μη γένοιτο βεβαίως, αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα το πουν και αυτό στο τέλος και ήδη σε κάποιες Εκκλησίες χρησιμοποιούνε απαράδεκτους τρόπους, πλαστικά κουταλάκια, ή αντισηπτικά για να σκουπίζουν την Αγία Λαβίδα, άκουσον, άκουσον, για να κοινωνήσει ο επόμενος, ΦΟΒΕΡΑ ΒΛΑΣΦΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΒΛΑΣΦΗΜΗ ΘΕΟΛΟΓΙΑ, ΒΛΑΣΦΗΜΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ. 
Θα έλεγα είναι ΑΙΡΕΣΗ όλο αυτό που γίνεται σήμερα, είναι μία ΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ, που θα τη λέγαμε ΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΜΟΛΥΣΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΑΟ, μέσω των Αγιασμάτων του Χριστού, αν είναι δυνατόν. 
Είναι μία ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΙΑ ΧΑΡΗ, η οποία Θεία Χάρις λέγεται και ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ. 
Όταν λοιπόν λες οτι μέσα εις το Ναό, ή μέσω των Αγίων Εικόνων ή μέσω των χειρών των Ιερέων, ή μέσω του Αντιδώρου, ή μέσω των Κολλύβων, ή μέσω της Αρτοκλασίας, που για όλα αυτά γίνεται επίκληση του Αγίου Πνεύματος και γίνεται Ευλόγηση από τη χείρα του Ιερέως, όλα αυτά που είναι φορείς της Θείας Χάριτος, λες οτι όλα αυτά πιθανόν να μεταδώσουν μικρόβια, τι κάνεις, παρά βλασφημείς το Πνεύμα το Άγιο, βλασφημείς τη Θεία Χάρη και αυτή η αμαρτία όπως μας έχει πει ο Κύριος, Η ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΜΑΡΤΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ... 
... 
Το ίδιο και οι Άγιες Εικόνες και αν τις καθαρίζουμε τις Άγιες Εικόνες, δεν τις καθαρίζουμε γιατί φοβόμαστε μήπως μολυνθούμε, αλλά από ευλάβεια, γιατι δυστυχώς κάποιες ανευλαβείς με βαμμένα χείλη ασπάζονται τις εικόνες και αφήνουν τα αποτυπώματά τους. 
Οπωσδήποτε επίσης ο Ιερέας δεν μολύνει όταν ασπαζόμαστε το χέρι του, γιατί το χέρι του Ιερέως είναι το χέρι του Χριστού... Κι ο Άγιος Κοσμάς έλεγε αν δεις έναν Άγγελο στο δρόμο και έναν Ιερέα, πρώτα θα προσκυνήσεις τον Ιερέα και μετά τον Άγγελο, γιατί ο Ιερέας μπορεί να κάνει... τη Θεία Λειτουργία που δεν μπορεί να το κάνει ο Άγγελος. 
Ούτε φυσικά και από τις αποστάσεις τις κοντινές υπάρχει φόβος μεταδόσεως μέσα στη Θεία Λειτουργία, μέσα στην Θεία Λατρεία και μέσα στο Ναό... ο ίδιος ο Κύριος μας δίδαξε τη Θεία Λειτουργία και μας δίδαξε να κάνουμε και αυτό που λέμε λειτουργικό ασπασμό, ο οποίος γινότανε παλαιότερα και μεταξύ των λαϊκών... 
Και ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος μας λέει οτι και τα Λείψανα και η σκόνη που έχουν τα Άγια Λείψανα έχει Χάρη. 
... 
Γι αυτό αυτή όλη η θεολογία περί αποστάσεων, περί μασκών, περί απολύμανσης του Ναού, ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΘΕΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΣΦΗΜΗ, ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΗ ΘΕΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΑΛΛΟΤΡΙΩΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΗΘΟΣ, ΟΛΟ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΗΘΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ... 
...όλα αυτά εξυπηρετούν άνομους σκοπούς... τα σχέδια κάποιων παγκοσμιοποιητών, σιωνιστών, που ονειρεύονται ένα παγκόσμιο κράτος, μία παγκόσμια κυβέρνηση και μας το λένε κατάμουτρα ότι αυτό θα πρέπει να γίνει αν θέλετε να γλιτώσετε από τον κορωνοϊό και από όλα τα άλλα τα οποία είναι εφευρέσεις, δεν είναι πραγματικοί κίνδυνοι... " 










Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible