Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021

Ὁ κόσμος θά τούς σιχαθεῖ καί θά τούς κυνηγήσει (ἅγιος Παΐσιος)

 Κόκκινο πανί για τους κατοίκους της Ικαρίας ο Κ. Μητσοτάκης

Ό,τι έχει πει ο άγιος Παϊσιος, επιβεβαιώνεται με …μαθηματική ακρίβεια στις μέρες μας. Αν και έχουμε πολύ (;) δρόμο ακόμα ώστε να συμβούν όλα τα γεγονότα, εντύπωση προκαλεί ο τρόπος που αντιμετωπίστηκε ο πρωθυπουργός στο νησί της Ικαρίας από τους εκεί κατοίκους.

Το γεύμα του ανέμελου πρωθυπουργός μας, παρουσία άλλων 15 (!), ήταν κάτι το οποίο δεν διέφυγε της προσοχής των κατοίκων και φαίνεται πως υπήρξε η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Το σχετικό ρεπορτάζ από το ΕΘΝΟΣ

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου μέσω των social media που δείχνει τον Κυριάκο Μητσοτάκη να γευματίζει, μαζί με συνεργάτες του, στη βεράντα σπιτιού, κατά τη σημερινή επίσκεψή τους στους Φούρνους Ικαρίας. Στη φωτογραφία που τραβήχτηκε από γείτονα και αναρτήθηκε στο Twitter, φαίνεται ο πρωθυπουργός να γευματίζει με τουλάχιστον 15 άτομα, που κάθονται σε δύο διαφορετικά τραπέζια.


Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με την απαγόρευση κυκλοφορίας για τους πολίτες των «κόκκινων περιοχών» για σήμερα και αύριο από τις 18:00, έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων στα social media, ενώ αναμένεται και αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ τις επόμενες ώρες.

Το σπίτι, στο οποίο γευματίζει ο πρωθυπουργός, ανήκει στον βουλευτή Σάμου της Νέας Δημοκρατίας, Χριστόδουλο Στεφανάδη, ο οποίος μιλώντας στο ethnos.gr, επιβεβαίωσε τη σημερινή επίσκεψη του πρωθυπουργού στο σπίτι του και την αυθεντικότητα ουσιαστικά της φωτογραφίας, τονίζοντας ωστόσο πως «είχαν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα. Στο ένα τραπέζι κάθισαν 7 άτομα και στο άλλο 4», είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον Αλέξανδρο Διαμάντη και τονίζοντας πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης γευμάτισε με συνεργάτες και τοπικούς παράγοντες της περιοχής.

Πάντως, στη φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου, πέραν των καθήμενων, υπάρχουν και τουλάχιστον άλλοι 6 άνθρωποι όρθιοι σε πολύ μικρή απόσταση.


Την ίδια στιγμή, αποδοκιμασίες συνάντησε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, το μεσημέρι του Σαββάτου, κατά την επίσκεψή του στο νοσοκομείο της Ικαρίας λόγω της περιοδείας του στα ακριτικά νησιά. 



Το τι ακολούθησε τις επόμενες ώρες στην Ικαρία, δεν λέγεται. Χαρακτηριστικό είναι τα παρακάτω βίντεο.
Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:31



Εμείς το μόνο που έχουμε να θυμηθούμε είναι τα όσα μας είπε ο άγιος Παΐσιος. Η ιστορία έχει δρόμο ακόμα και η προφητεία δεν έχει εκπληρωθεί, αλλά ο γράφων πιστεύει ότι δεν είμαστε και πολύ μακριά….

Μη φοβάσαι. Ο Θεός δεν θα επιτρέψει να γίνει κακό , αλλά θα γίνουν όμως πράματα και θάματα που δεν θα εξηγούνται με τη λογική. Ο κόσμος θα τους σιχαθεί και θα τους κυνηγήσει. Όπως ένα μπαλόνι φουσκώνει και ξαφνικά σκάει, έτσι θα σκάσουν κι αυτοί! Δεν μπορώ να σου πω πιο πολλά.

(Άγιος Παΐσιος ~ Μαρτυρίες προσκυνητών , Ζουρνατζόγλου, 2006, σελ. 425-426)
https://orthopraxia.gr/ο-κόσμος-θα-τους-σιχαθεί/
Ο κόσμος θα τους σιχαθεί και θα τους κυνηγήσει (άγιος Παΐσιος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible