Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Ἀεροψεκασμοί - ἀποδείξεις.

Chemtrails και αποδείξεις.

ΣΤΟΝ ΚΛΟΙΟ ΤΩΝ CHEMTRAILS

Αγαπητοί φίλοι-αναγνώστες-συναγωνιστές, εδώ και καιρό ακούγονται διάφορα από επίδοξους ερευνητές-"επιστήμονες", ότι όλα όσα ακούγονται περί του φαινομένου των Chemtrails είναι ανακρίβειες, και μυθοπλασίες και ότι όλα αυτά κινούνται στην σφαίρα της φαντασίας ορισμένων, επίσης για να γίνουν ακόμα πιο πιστικοί χρησιμοποιούν και πιλότους οι οποίοι κάνουν δηλώσεις ότι αυτά που βλέπουμε στον ουρανό είναι απλά ίχνη των αεροσκαφών δηλαδή Contrails και όχι Chemtrails, όμως έφτασε η ώρα να τους διαψεύσουμε κατηγορηματικά παραθέτοντας σας τα παρακάτω στοιχεία από τα οποία μπορείτε να κρίνετε οι ίδιοι ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο.



Καταρχήν είναι σημαντικό να γίνει διάκριση μεταξύ των Contrails και των chemtrails έτσι ώστε να καταλάβουμε όλοι μας τι είναι και τι κάνει το καθένα..
  • Τα Contrails είναι ραβδώσεις από συμπυκνωμένους υδρατμούς και δημιουργούνται στον αέρα από αεροσκάφη σε μεγάλα υψόμετρα. 
  • Τα Contrails συνήθως γίνονται ορατά σε απόσταση περίπου όσο η έκταση των φτερών πίσω από ένα αεροσκάφος που πετά σε μεγάλο υψόμετρο. Το ίχνος διαλύεται αρκετά γρήγορα, συνήθως μέσα σε ένα λεπτό περίπου. 
  • Τα Chemtrails, από την άλλη πλευρά, είναι ορατά ακριβώς πίσω από ένα αεροσκάφος, με μικρο ή καθόλου χάσμα μεταξύ του αεροσκάφους και της έναρξης του ίχνους.
  • Τα Chemtrails διαφέρουν από τα Contrails στο χρόνο εμφάνισης τους. 
  • Tα Chemtrails δεν διαλύονται γρήγορα, τείνουν να συγκροτούν πολτώδης νέφη που μπορούν να μπλοκάρουν το ηλιακό φως. 




 1-video (μαρτυρία)
 
Στο 2-video (απόδειξη) που ακολουθεί θα δούμε Chemtrails από αεροπλάνα που κατα περιόδους ψεκάζουν και κατα περιόδους σταματούν τους ψεκασμούς.

3-video (απόδειξη)

4-video (απόδειξη) για τις ουρές-ίχνη Chemtrails που δεν διαλύονται και μένουν ώρα στον ουρανό.


Κάποιοι αναφέρουν ασυνήθιστη δραστηριότητα στον ουρανό, συμπεριλαμβανομένων αεροπλάνων που αφήνουν ίχνη σε χαμηλά υψόμετρα, ίχνη ψεκασμού δημιουργώντας Χ, S γραμμές και παράλληλες γραμμές, γραμμές που εξαπλώνονται αργά δημιουργώντας ένα κουβούκλιο από ομίχλη, καθώς και αναφορές από ασυνήθιστες μυρωδιές, γεύσεις , ακόμη και ασθένειες που σχετίζονται με τα ίχνη. Επίσης, ένα κόκκινο-καφέ gel, που δημιουργείται από τις χαμηλές πτήσεις αεροσκαφών, έχει παρατηρηθεί από τους ανθρώπους στο παρελθόν και είχε αναφερθεί ακόμη ως ένα από τα άλυτα μυστήρια. Τα δείγματα έχουν αναλυθεί και αποδειχθεί ότι περιέχουν υψηλά επίπεδα-οξείδιο του αλουμινίου, οξείδιο του βαρίου και άλλες άκρως τοξικές χημικές ουσίες.

1η-Φωτογραφία-σπάνια (απόδειξη) του τι περιέχει εσωτερικά ένα τέτοιο αεροπλάνο που μας ψεκάζει 
(έχετε ακόμα απορείες;)

2η-Φωτογραφία-σπάνια (απόδειξη) - εξωτερικός εξοπλισμός για ξεκασμούς

3η-Φωτογραφία-σπάνια (απόδειξη) - εσωτερικός και εξωτερικός εξοπλισμός για ξεκασμούς

 4η-Φωτογραφία-σπάνια (απόδειξη) - εξωτερικός εξοπλισμός για ξεκασμούς

5η-Φωτογραφία-σπάνια (απόδειξη) - εξωτερικός εξοπλισμός για ξεκασμούς


6η-Φωτογραφία-σπάνια (απόδειξη) - εσωτερικός εξοπλισμός για ξεκασμούς


Το φαινόμενο των chemtrail που προκαλεί μεγάλη αναταραχή και οι αποδείξεις των συνωμοσιολόγων.


(Αυτό το βίντεο παρέχει μια σουρεαλιστική αλλά αληθινή περίληψη του φαινομένου των chemtrails και την επίδραση που τα chemtrails έχουν στο περιβάλλον).

Η αλήθεια είναι πως δεν έχει ακουστεί από κανέναν "συνωμοσιολόγο-ερευνητή" να συνδέει τα Chemtrails με τα πειράματα που διεξάγονται πάνω από τον ουρανό του Wiltshire, στην περιοχή που βρίσκεται το Στόουνχεντζ, μια ημι-αγροτική κομητεία στη νοτιοδυτική Αγγλία και αυτό μας δημιουργεί αρκετά ερωτηματικά....


Στις ξέγνοιαστες ημέρες της δεκαετίας του 60, όταν όλη η ανθρωπότητα ανησυχούσε για την απειλή του πυρηνικού πολέμου, οι στρατιωτικοί των ΗΠΑ και της Βρετανίας απασχολούνταν με την ανάπτυξη παιχνιδιών σε ένα μυστικό εργαστήριο – στο Port Down. Μεταξύ των παιχνιδιών πραγματοποιήθηκαν δοκιμές για τον προσδιορισμό των επιπτώσεων της χαμηλού επιπέδου ψεκασμού με τοξικούς παράγοντες που επηρεάζουν το νευρικό σύστημα συμπεριλαμβανομένων των sarin, Tabun, Soman και VX.
Αυτά τα πειράματα ήρθαν στο προσκήνιο σαράντα χρόνια αργότερα, μέσω αποχαρακτηρισμένων έγγραφων , Οκτώβριος 2002.
http://xaragma.blogspot.com/search/label/Chemtrails

Ἀεροψεκασμοί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible