Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Νέα ἐποχή: Πρόσωπο καί προσωπεῖο

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ




Καλώς ήλθατε
στον δικτυωμένο κόσμο

ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ



Η κίνηση της "Νέας Εποχής" είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο από χιλιάδες οργανισμούς, που συνεργάζονται για να επιβάλουν ένα παγκόσμιο οικονομικό σύστημα, μια παγκόσμια θρησκεία και μια παγκόσμια κυβέρνηση. Η "Νέα Εποχή" τάζει ότι με την επικράτησή της θα υπάρξει ένας ανυπέρβλητος χρυσός αιώνας, γεμάτος αγάπη, ειρήνη, σοφία, πρόοδο, με την προϋπόθεση όμως ότι οποιοιδήποτε "αρνητικοί" διαφωνούν με τα δόγματα και τα προγράμματά της, πρέπει να βγουν από τη μέση, ώστε οι πιστοί της να την απολαύσουν ανεμπόδιστα. Ο αριθμός των "αρνητικών" προσδιορίζεται σε 2,5 δις. ανθρώπους ή το 1/3 του πληθυσμού της γης.
Από πνευματική - μεταφυσική άποψη, η "Νέα Εποχή" αυτοπροσδιορίζεται σαν αναπόφευκτη κι επιβαλλόμενη από παράγοντες αστρολογικούς: κάθε 2.000 περίπου χρόνια, η εαρινή ισημερία περνά με αντίστροφη φορά σ' έναν αστερισμό, όπου παραμένει για τα επόμενα 2.000 χρόνια. Τώρα θα περάσει από τον Ιχθύ στον Υδροχόο (κατ' άλλους έχει ήδη περάσει το 1962 ή το 1974).
Όπως οι Βαβυλώνιοι κ.ά. αρχαίοι λαοί είχαν θεοποιήσει αστερισμούς και πλανήτες, προσδίδοντάς τους διάφορα χαρακτηριστικά με το έτσι θέλω και πιστεύοντας ότι μπορούν από τις κινήσεις τους να μάθουν το μέλλον, έτσι και η "Νέα Εποχή" έχει την ίδια αυθαίρετη, αντιεπιστημονική και ουσιαστικά θρησκευτική προσέγγιση. Αποδίδει λοιπόν την εμφάνιση του Χριστού και την επικράτηση της διδασκαλίας Του στην εποχή των Ιχθύων και για τα επόμενα 2.000 χρόνια κηρύττει τον ερχομό ενός διδασκάλου ανώτερου από το Χριστό (!), και μιας νέας, τελειότερης θρησκείας, κατάλληλης για την "Εποχή του Υδροχόου".
Η γη υπό έλεγχο;
Παγκόσμια κυβέρνηση: Άν η εξουσία διαφθείρει, η απόλυτη εξουσία διαφθείρει απόλυτα.

 

Δόγματα και σχέδια της "Νέας Εποχής" - Τρόποι προώθησής τους
Κατά τη "Νέα Εποχή", το κακό είναι απλώς η άλλη όψη του καλού κι έχει ίση αξία μ' αυτό. Kάθε άνθρωπος μπορεί να γίνει θεός ακολουθώντας συγκεκριμένες τεχνικές. Τέτοιος άνθρωπος θεωρείται και ο... Ιησούς Χριστός, που περιγράφεται ως "σοφός διδάσκαλος" παρόμοιος με το Ζωροάστρη, το Λάο Τσε, τον Κρίσνα, το Βούδα κ.ά. Μάλιστα υποτίθεται ότι όλοι οι "διδάσκαλοι" δίδαξαν τα ίδια, και ότι ο Χριστιανισμός φαίνεται διαφορετικός, επειδή η Εκκλησία διέστρεψε την αλήθεια! Σε αντίθεση με τη χριστιανική διδασκαλία, ότι ο Θεός είναι κοινωνία Τριών Προσώπων, που δημιούργησε ελεύθερα τον κόσμο με την ενέργειά Του κι έχει ουσία διαφορετική από αυτή των δημιουργημάτων Του, η "νέα Εποχή" πρεσβεύει ότι Θεός και κόσμος είναι το ίδιο, με την ίδια ουσία, με μόνη διαφορά ότι ο Θεός είναι "ανεκδήλωτη ενέργεια", ενώ ο κόσμος "εκδηλωμένη". Καθώς ούτε ο Θεός ούτε ο άνθρωπος θεωρούνται πρόσωπα, αλλά μια ενότητα, καταργείται η μεταξύ τους σχέση της αγάπης. Ο δε υπερτέλειος Θεός παρουσιάζεται ως υποχρεωμένος από μυστηριώδεις νόμους (Κάρμα) να περάσει τα σκαλοπάτια της εξέλιξης, που δήθεν ισχύει στο φυσικό κόσμο: να γίνει πρώτα ορυκτό, μετά φυτό, μετά ζώο, μετά άνθρωπος, μετά υπεράνθρωπος-ανθρωποθεός, μετά να διαλυθεί σαν σταγόνα στον "ωκεανό της ενέργειας" (μεταφυσική αυτοκτονία) και μετά... φτου κι απ' την αρχή, χωρίς κανένα νόημα (Μέχρις ένα σημείο αυτά μοιάζουν με τη δήθεν "επιστημονική" θεωρία της εξελίξεως των ειδών, που χρόνια προσπαθεί να μας πείσει - με ελλιπή ή και ψεύτικα ευρήματα και σαθρά επιχειρήματα - ότι όλες οι μορφές ζωής προέρχονται από μονοκύτταρους οργανισμούς κι ότι ο άνθρωπος κατάγεται από ...ανθρωποειδή!).
Υποτίθεται ότι ο άνθρωπος, το δήθεν "μέρος του Θεού" πρέπει να ζήσει πολλές ζωές παίζοντας διάφορους ρόλους (άνδρας, γυναίκα, θύτης, θύμα κ.τ.λ.), για να "μάθει όλα τα μαθήματά" του, ν' αποκτήσει θεϊκές δυνάμεις και να καταφέρει τέλος να... πάψει να υπάρχει. Ενώ αυτές οι περιγραφές δεν ταιριάζουν στο Θεό, που είναι έξω από κάθε εξέλιξη, σαν μοναδικός εκπρόσωπος της πλήρους τελειότητας, και έξω από κάθε καταναγκασμό, ως προσωποποίηση της απόλυτης ελευθερίας, πολλοί χάφτουν αυτό το παραμύθι το δανεισμένο από τις ανατολικές θρησκείες, είτε αγνοώντας τη χριστιανική αλήθεια είτε παραβλέποντάς την, κολακευμένοι από την ιδέα να γίνουν "θεοί" με τις τεχνικές της "Νέας Εποχής". Τέτοιες τεχνικές είναι η γιόγκα, ο διαλογισμός, το channeling και ο πνευματισμός, η αναδρομή σε δήθεν "προηγούμενες ζωές", μαγικές τελετές, αστρολογία, μέθοδοι μαντείας (ταρώ, κρυσταλλομαντεία κ.τ.λ.), χρήση διαφόρων ναρκωτικών, ειδική διατροφή (χορτοφαγία κ.ά.), πολεμικές τέχνες, τρόποι δήθεν "χειρισμού της ενέργειας" που σε κάνουν τάχα διορατικό ή θεραπευτή (ρέικι, τσι-κουν-γκ κ.ά). Υποτίθεται ότι με τέτοιες τεχνικές ο άνθρωπος ενεργοποιεί το "κρυμμένο μέρος του εγκεφάλου" κι ακόμα ότι έρχεται σ' επαφή με ανώτερους "πνευματικούς οδηγούς", που δίνουν οδηγίες για περαιτέρω εξέλιξη. Οι "οδηγοί", που από άλλους χαρακτηρίζονται άγγελοι, από άλλους πνεύματα νεκρών κι από άλλους εξωγήινοι, είναι οι γνωστοί στους Χριστιανούς δαίμονες, που παίζουν διάφορους ρόλους, ανάλογα με το ποιους θέλουν να παραπλανήσουν.
Στα πλαίσια της "Νέας Εποχής" ανθούν διάφορες "πίστεις": ο Εωσφορισμός (ο διάβολος είναι ο αδικημένος, πραγματικός θεός, ευεργέτης της ανθρωπότητας), ο Σατανισμός (ο Σατανάς είναι κακός κι έτσι θέλουμε να είμαστε κι εμείς, οι οπαδοί του), η Ουφολογία (υπερπροοδευμένοι εξωγήινοι θα επέμβουν σώζοντάς μας από την καταστροφή - αυτή η πίστη συχνά προωθεί και την παγκόσμια κυβέρνηση, που θ' αντιπροσωπεύει τάχα το "συνασπισμένο γένος των γήινων", απέναντι στα... εξωγήινα γένη). Καλλιεργείται ένας συγκρητισμός, ότι δήθεν όλες οι θρησκείες λένε τα ίδια, οπότε η Παναγία θεωρείται η... χριστιανική έκδοση της Ίσιδας και ο Χριστός του Όσιρι ή του Διονύσου (!).
Επίσης προωθείται ο Νεοπαγανισμός ή Νεοειδωλολατρία, δηλ. η αναβίωση των εθνικών ειδωλολατρικών θρησκειών. Νεοφασίστες στη Γερμανία λατρεύουν ξανά το Θωρ και το Βόταν, όπως ο Χίτλερ, ενώ στην Ελλάδα έχουμε αναβιώσεις αρχαίων εορτών, αρχαιοπρεπείς γάμους στον Όλυμπο, την πόλη που θέλησε να χτίσει ο Πισσάνος (ανεψιός του γνωστού υπνωτιστή - αποκρυφιστή) στον Όλυμπο, το ιδεοθέατρο του Α. Αναστασάκη, εφημερίδες, περιοδικά κ.ά. φαιδρά, όλα εισαγόμενα από το εξωτερικό και υποστηριζόμενα από μασονικούς κύκλους. Κοινός παρονομαστής όλων των πίστεων της "Νέας Εποχής" είναι η εχθρότητα προς τον γνήσιο Χριστιανισμό και η βάναυση παραποίησή του: ουφολογικές κινήσεις (Μακ Νούναν) δηλώνουν ότι οι Χριστιανοί πρέπει να ξεκληριστούν, για να επέλθει η... συμπαντική αδελφότητα, ενώ νεοειδωλολάτρες διαμαρτύρονται για εξόντωση ειδωλολατρών και καταστροφές ναών από τους Χριστιανούς πριν από εκατοντάδες χρόνια - αποσιωπώντας ότι οι ειδωλολάτρες είχαν δολοφονήσει τους χιλιαπλάσιους Χριστιανούς χάριν γούστου στα αμφιθέατρα... Άλλοι κατηγορούν την Ορθοδοξία για τη δράση της... Ιεράς Εξέτασης των Παπικών στο Μεσαίωνα (!) κ.ο.κ. Παράλληλα, ο Οικουμενισμός θέλει να ενώσει την Ορθόδοξη Εκκλησία με τις διάφορες χριστιανικές ομολογίες, με επόμενο βήμα τη σύνθεση όλων των θρησκειών του κόσμου σ' ένα αλλοπρόσαλλο συνοθύλευμα, που θα είναι η ταφόπλακα της αλήθειας.
Όλα τα δόγματα και οι πρακτικές της "Νέας Εποχής" προέρχονται από τις ανατολικές θρησκείες (Ινδουϊσμό - Βουδισμό) και τη μαγική παράδοση Ανατολής και Δύσης, με προσθήκη ψευτο-επιστημονικής σάλτσας περί ενέργειας, εξωγήινων, ηλεκτρονικών υπολογιστών (Internet) κ.ά. Ως οδηγοί των ηγετών της "Νέας Εποχής" φέρονται διάφορα πνεύματα (δαίμονες): η Alice Bailey είχε τον "Θεβετιανό κύριο" Τζχαλ Κχουλ, η ηθοποιός Σίρλεϋ Μακ Λέην μια εξωγήινη κ.ο.κ. Ο David Spungler δηλώνει ότι η πρόσκληση για τη "Νέα Εποχή" είναι του... Εωσφόρου, ο οποίος "μας φέρνει την ολοκλήρωση και είναι η ίδια δύναμη ως ο Χριστός" (!). Ο αναμενόμενος "Μεσσίας" της "Νέας Εποχής" αποκαλείται από τον Μπ. Κρεμ, Μαιτρέγια - όνομα που σύμφωνα με τις βουδιστικές γραφές θα έχει η μελλοντική ενσάρκωση του Βούδα - και η Alice Bailey λέει ότι δάσκαλος του Μαιτρέγια είναι ο μεγαλύτερος ακόμα δάσκαλος Σάνατ (όπως Σατάν). Για τους Χριστιανούς όμως η έλευση του Αντιχρίστου, του κατεχόμενου από το Σατανά, είναι ήδη γνωστή από την "Αποκάλυψη" του Ιωάννη.
Η "Νέα Εποχή" υποστηρίζει μεταξύ άλλων την έκτρωση, την τεχνητή γονιμοποίηση και τον βίαιο περιορισμό των γεννήσεων. Στον στρατιωτικό τομέα υποστηρίζει μια παγκόσμια επιστράτευση, κι ας λέει για ειρήνη. Γι' αυτό διατηρείται η Βορειοατλαντική Συμμαχία, παρ' ότι το "Σύμφωνο της Βαρσοβίας" δεν υφίσταται πια. Στον οικονομικό τομέα προβλέπεται ένα προκατασκευασμένο παγκόσμιο κραχ, πρόβα του οποίου, σύμφωνα και με τον Τσώρτσιλ, ήταν εκείνο του 1929 -, η ένωση όλων των τραπεζών σε μία παγκόσμια τράπεζα, ένας παγκόσμιος φόρος, ένα παγκόσμιο νόμισμα και η διαχείριση όλων των πρώτων υλών και των φυσικών πόρων από ένα παγκόσμιο διευθυντήριο, καθώς και η αντικατάσταση του ρευστού χρήματος από μία κάρτα, που ακολούθως θ' αντικατασταθεί από χάραγμα στο χέρι και στο μέτωπο.

 

Η μετατροπή του ανθρώπου σε αριθμό, προϋπόθεση για την "ευτυχία" στην "νέα τάξη πραγμάτων"



 

Ο Ινδουϊστής οικονομολόγος Ραβί Μπάτρα, που αποδίδει την οικονομική "σοφία" του σε επαφή με πνευματικές οντότητες κατά τη διάρκεια διαλογισμού, γράφει ότι "εισερχόμαστε στον αιώνα των πολεμιστών, όπου ο Στρατός, καθοδηγούμενος από ένα δικτάτορα βασιλιά, αυτοκράτορα ή πρόεδρο, ελέγχει την κυβέρνηση και την κοινωνία. Οι πολιτικές εξουσίες συγκεντρώνονται με τη μορφή μιας απόλυτης κυβέρνησης, οι άνθρωποι είναι ύψιστα πειθαρχημένοι... Πρόκειται να εκδηλωθεί τρομερό οικονομικό χάος, που θα οδηγήσει σε πλήρη αναθεώρηση της πολιτικής και κοινωνικής δομής μας".
Στον διοικητικό τομέα σχεδιάζεται η κατάργηση των συνόρων και ο ασφυκτικός έλεγχος του πληθυσμού της γης με ηλεκτρονικά μέσα και δορυφόρους, αρχής γενομένης από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τη συνθήκη Shengen, καθώς τέτοιους είδους μέτρα δεν μπορούν να επιβληθούν ξαφνικά σε παγκόσμια κλίμακα, αν πρώτα δεν δοκιμαστούν τοπικά. Παράλληλα, σε όλον τον πλανήτη προκαλούνται συρράξεις, έτσι ώστε, όπως λέει στο βιβλίο του "Ηλιακός Άνθρωπος" ο Thomas Erencheller, διευθυντής του "Παγκοσμίου Συνδέσμου Φεντεραλιστών", "κουρασμένοι από τον πόλεμο άνθρωποι ανά τον κόσμο θα εγερθούν και θα απαιτήσουν τα δικαιώματά τους για μια παγκόσμια ειρήνη και ελευθερία. Μια Παγκόσμια Κυβέρνηση θα έχει τη δύναμη... να προστατεύσει κάθε έθνος από εχθροπραξίες και να εξαλείψει το νέφος ενός πυρηνικού αφανισμού που κρέμεται πάνω από τα κεφάλια μας. Θα το πετύχουμε αυτό δημιουργώντας τοπικές ομάδες εθνοτήτων". Έτσι, με τη δημιουργία πλασματικών αντιπαλοτήτων (ΝΑΤΟ - Σύμφωνο της Βαρσοβίας), με συνεχείς μικροπολέμους και διαρκώς εμφανιζόμενα αυτονομιστικά κινήματα, που εφοδιάζονται μυστηριωδώς με χρήματα και όπλα, καθώς και με την απειλή ενός πυρηνικού ολοκαυτώματος, η "Νέα Εποχή" επιδιώκει να επιβληθεί δια του τρόμου: "Ενοποιηθείτε κάτω από μας για να σωθείτε". Συγχρόνως, τα κράτη που εξαναγκάζονται να συμμετέχουν στην κούρσα των εξοπλισμών, προκαλούν αγανάκτηση στους λαούς, που στενάζουν από τους φόρους, και γεμίζουν τις τσέπες των κυκλωμάτων της "Νέας Εποχής", ενώ πάντα υπάρχει ένα γειτονικό κράτος που απειλεί όσους πάνε κόντρα σ' αυτά τα σχέδια... Όσο για το δήθεν "πυρηνικό ολοκαύτωμα", όλα τα χρόνια που μας απειλούσαν μ' αυτό, οι στρατιωτικές σχολές ανά τον κόσμο εκπαίδευαν για συμβατικό πόλεμο!




 

Οι κύκλοι που επενδύουν στη "Νέα Εποχή", επένδυσαν παλιότερα στον κομμουνισμό και τον εθνικοσοσιαλισμό, αλλά διαπίστωσαν ότι για ν' αποκτήσεις την παγκόσμια εξουσία πρέπει να σε θέλει ο περισσότερος κόσμος. Γι' αυτό οι πράκτορές τους δρουν σε όλα τα επίπεδα με κάθε τρόπο, ώστε είτε να δεχθούμε με τη θέλησή μας τη Νέα Τάξη Πραγμάτων, είτε να υποταχθούμε σαν τα ζώα. Στη μουσική βιομηχανία, που αποβλέπει στον έλεγχο των νέων, οι τάσεις που προωθούνται υπάγονται θεματολογικά σε δυο βασικές κατηγορίες, που ντύνονται με ποικίλη μουσική επένδυση (ροκ, ψυχεδέλεια, χέβυ κ.ά. μέταλ, σόουλ, ρέηβ κ.τ.λ.).


 

Η μια τάση έχει ηδονιστικό χαρακτήρα (διαφθορά, μεθύσια, αυτοκίνητα, φανταστικά θέματα, γενικά καλοπέραση μέχρι και χαζορομαντισμός). Η άλλη είναι πιο αλτρουιστική, μιλά για κοινωνικές αλλαγές (ελεύθερες σχέσεις, ειρηνικές ή και βίαιες επαναστάσεις για την ανατροπή του κατεστημένου), αστρολογία, μαγεία, Σατανισμό, Ινδοβουδισμό, διάφορους αρχαίους θεούς (great God Pan is alive!) και τα γνωστά περί ένωσης του κόσμου, αδελφοσύνης των ανθρώπων, εποχής του Υδροχόου, επιγείου παραδείσου κ.ά. Υπάρχουν ακόμα τραγούδια που μας παροτρύνουν να υποταχθούμε σαν άβουλα όντα "στη μουσική", ενώ σε πολλά εγγράφονται υποσυνείδητα μηνύματα - για σεξ, ναρκωτικά, βία, σατανισμό κ.ά. - που ο ανύποπτος ακροατής δέχεται χωρίς να το καταλάβει.
Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης (Μ.Μ.Ε) πραγματοποιούν συνεχή πλύση εγκεφάλου, με ταινίες βίας, όπου υπερισχύει το κακό ή το "καλό" και εφαρμόζεται το "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα", με θρίλερ που υποβάλλουν τον τρόμο, παρουσιάζοντας φανταστικά όντα (λυκάνθρωποι, βρυκόλακες, Φρέντυ Κρούγκερ), ή με ποικίλες τελετές μαγείας, καθώς και με σήριαλ και προγράμματα που προβάλλουν την εξουσία, τη διαφθορά και τη χλιδή ως ύψιστες αξίες. Επίσης, κυριαρχούν τα θέματα με εξωγήινους, η ιδέα του υπερανθρώπου (Ταρζάν, Ηρακλής, Ζήνα), ο νεοεποχίτικος συγκρητισμός (Ηρακλής, Ζήνα), τα ομοφυλοφιλικά υπονοούμενα (Ζήνα) και βέβαια άφθονη σαρκολατρεία...
Στα δελτία ειδήσεων βλέπουμε άγρια εκμετάλλευση του ανθρώπινου πόνου, που στα "ρηάλιτυ σόου" φτάνει μέχρις εξευτελισμού, ενώ οι διαφημίσεις χρησιμοποιούν αθέμιτα μέσα και υποσυνείδητα μηνύματα.

 



Όλες τις ώρες της ημέρας, διάφοροι μάγοι, αστρολόγοι, ταχυδακτυλουργοί κ.ά. κάνουν κόλπα και προβλέψεις, προσφερόμενοι να λύσουν όλα μας τα προβλήματα ακόμα και τηλεφωνικά (090...)! Η αντικειμενική πληροφόρηση πάνω σε διεθνή ή παγκόσμια γεγονότα, είναι σχεδόν ανύπαρκτη. Κεντρικό μήνυμα της όλης προσπάθειας είναι ότι "δεν υπάρχει Θεός", ή, "ο Θεός μας αφήνει απροστάτευτους σ' ένα φρικτό, επικίνδυνο κόσμο". Ο θεατής ωθείται προς αναζήτησιν του "από μηχανής θεού", που θα τον σώσει από όλο αυτό το κακό, ή παθαίνει αναισθησία, ενώ η "Νέα Εποχή" μαγειρεύει το "Μεσσία".

 

Η μαγεία ξανά στο προσκήνιο, όπως στον Μεσαίωνα



 

Στο χώρο των εντύπων προωθούνται δύο βασικές τάσεις. Η μία προβάλλει τον καταναλωτισμό, την κατάχρηση των ηδονών και την αντιμετώπιση των συνανθρώπων ως σκευών ηδονής, κακοποιεί την ελληνική γλώσσα κι ακόμα επιτίθεται κατά του Χριστού (ΜΑΧ). Η άλλη εμφανίζεται ως "αναζήτηση", και πράγματι αναζητά κορόιδα: κατηγορεί τον καταναλωτισμό, προβάλλοντας τον αποκρυφισμό, τη γιόγκα, τη μαγεία, τους δήθεν εξωγήινους, τους "ερευνητές" και κάθε είδους τσαρλατάνους του αποκρυφιστικού χώρου.

 


 

Οι πάτρωνες της "αναζήτησης" δεν θέλουν να προβάλλονται πάντα. Έτσι ο εκδότης του "Τρίτου Ματιού" Στάμος Στίνης διαφημίζει στο περιοδικό του αποκρυφυστικά σεμινάρια που κάνει, ενώ ο μασόνος Ακτουδογιαννάκης, που εκδίδει τις "Ανιχνεύσεις", κρύβεται πίσω από το "Σύλλογο Εργαζομένων Τράπεζας Μακεδονίας - Θράκης". Άλλα πιόνια της "Νέας Εποχής" κρύβονται πίσω από απίθανες εκδόσεις (η οργάνωση του γκουρού Silo πίσω από τη διαφημιστική εφημερίδα "τα Πατησιώτικα") ενώ τα άρθρα στο πνεύμα της "Νέας Εποχής" δημοσιεύονται παντού (γιόγκα, χαρτομαντεία, αριθμολογία, στήλες με αστρολογικές προβλέψεις). Τελευταία, το πόρισμα του εισαγγελέα Αγγελή για τη Σαηεντολογία αποκάλυψε δημοσιογραφική Μαφία (Β. Ραφαηλίδης, Σ. Φυντανίδης, Ο. Τρίμη, Δ. και Α. Ψαρρά, Β. Γαρδενιώτου κ.ά.), που συνεργάζονται με το πρώην ΚΕΦΕ συκοφαντώντας την Εκκλησία και ιδιαίτερα τον πρώην υπεύθυνο επί των αιρέσεων π. Α. Αλεβιζόπουλο. Ο Μ. Τριανταφυλλόπουλος, που βραβεύτηκε από τη Σαηεντολογία στην Αμερική, άρχισε λίγο μετά ν' ασχολείται με σκάνδαλα στην Εκκλησία...
Προβολή της ιδέας του υπερανθρώπου γίνεται μέσω του αθλητισμού (οι... θεοί των αθλητικών εφημερίδων), ενώ νεοεποχίτικα μηνύματα δίνονται μέσα από τους κατ' όνομα Ολυμπιακούς Αγώνες, που ελέγχονται από σπείρα υψηλών παρανόμων και αποκρυφιστών (βλέπε δημοσιεύματα του Τύπου). Σπορ όπως το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ χρησιμοποιούνται για τη μετατροπή του κόσμου σε ευκολομεταχείριστους μαζανθρώπους, που θα ζητούν μόνο άρτο και θεάματα.

 

"Δυνατές αθλητικές συγκινήσεις", όπως στις Ρωμαϊκές αρένες!



 

Μέσα σ' αυτό το χάος, οι οργανώσεις της "Νέας Εποχής" δουλεύουν εντατικά με τρόπους συχνά ύπουλους και απίθανους. Έτσι η "Αρμονική Ζωή" πρότεινε στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης να διδάξει δωρεάν γιόγκα στους φυλακισμένους (εύκαιρα θύματα!), ενώ το πρώην ΚΕΦΕ σε δήθεν "φιλανθρωπική επίσκεψη" στο ΠΙΚΠΑ χάρισε βιβλία της οργάνωσης και... πορτραίτο του "Μεσσία" Hubbard, παρουσιάζοντάς τον ως φιλάνθρωπο και φιλόσοφο! Παρακλάδια της ίδιας οργάνωσης (U-MAN Ελλάς...) κι άλλοι αποκρυφιστές (π.χ. Θεοφάνης Μπούκας, Αντώνης Καλογήρου) πωλούν σε επιχειρήσεις σεμινάρια θετικής σκέψης, δημιουργικού οραματισμού κ.τ.λ., προς αύξησιν του κέρδους, ενώ μόνο οι αποκρυφιστές αυξάνουν τα κέρδη τους: οι επιχειρήσεις που εμπιστεύθηκαν τη Σαηεντολογική "τεχνολογία" χρεωκόπησαν...
Στην εκπαίδευση τώρα, σε βιβλίο του Δημοτικού υπάρχει απλή τεχνική διαλογισμού, ενώ στο Πανεπιστήμιο Κρήτης ο πρώην καθηγητής Ασημάκης έβαζε τους φοιτητές να εξασκούν τον υπερβατικό διαλογισμό του γκουρού Μαχαρίσι! Στο ίδιο Πανεπιστήμιο, ο καθηγητής ψυχολογίας Ι. Νέστορος είχε καλέσει τον αποκρυφιστή Βίκτωρ Ανταμένκο να διδάξει... παραψυχολογία. Ο Ανταμένκο εγκατέλειψε την έδρα μετά από αντίδραση των άλλων καθηγητών - και αφού είχε διδάξει κάποια χρόνια...

 

Εξωγήινοι: Το αγαπημένο παραμύθι της Νέας Εποχής



 

Πολλά βιβλία ξένων γλωσσών περιέχουν ιστορίες με εξωγήινους. Σε σειρά Γαλλικών βιβλίων υπάρχει πίνακας του Γκόγια με μάγισσες που προσκυνούν το Διάβολο αλλά και ερώτηση, "τι γνώμη έχετε για το Διάβολο"... Συχνά γίνονται προσπάθειες ν' ανοίξουν και στην Ελλάδα σχολεία Waldorff, που ίδρυσε η γερμανική μαγική-παγανιστική οργάνωση "Ανθρωποσοφία", για να προωθεί τα τερατώδη της δόγματα. Ακόμα, οι σχολές πολεμικών τεχνών, με πρόσχημα την αθλητική εκπαίδευση, νοθεύουν το ορθόδοξο φρόνημα με αντιχριστιανική νοοτροπία, και συχνά περνούν στους μαθητές αποκρυφιστικά δόγματα (ενέργεια "τσι" κ.ά). Ο ρόλος των πολυεθνικών εταιρειών στις προσπάθειες υποδούλωσης της ανθρωπότητας είναι καθοριστικός, αφού, καθώς ελέγχουν την παγκόσμια αγορά, είναι ήδη μία άτυπη παγκόσμια κυβέρνηση. Όσο για το ποιόν αυτών των κυρίων του χρήματος, αρκεί να λεχθεί ότι η Bayer έβγαλε την ηρωίνη στην αγορά ως ...αντίδοτο κατά της μορφινομανίας (!), η Union Carbide είναι υπεύθυνη για το θάνατο πλήθους κατοίκων της Ινδίας από διαρροή τοξικών ουσιών, η LEVER διαφημίζει τη θετική σκέψη σε βιβλιαράκια, που στέλνει στις νοικοκυρές, ενώ υποστηρίζεται ότι ο διευθυντής της Procter and Gamble έχει επίσημα δηλώσει σε εκπομπή του Phil Donachue στην Αμερική ότι η εταιρεία του χρηματοδοτεί την... Εκκλησία του Σατανά! *
* Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι ποτέ δεν έγινε μια τέτοια δήλωση και ότι υπεύθυνη για τη διάδοση αυτής της φήμης είναι η εταιρεία AMWAY, της οποίας στελέχη πουλούν προϊόντα καθαρισμού. Η AMWAY χρησιμοποιεί τεχνικές πλύσης εγκεφάλου και άλλες τακτικές "λατρειών" για τη στρατολόγηση στελεχών, και από πολλούς μελετητές του αποκρυφισμού κατατάσσεται στις λατρείες.
Συνωμοσίες
Ποιός έχει το "πάνω χέρι" στην ενοποίηση του κόσμου;



 

Ποιός κινεί τις μαριονέτες;
Οι φερόμενοι ως ηγέτες της "Νέας Εποχής" ομολογούν ότι αυτή είναι μια υπόθεση που για πολύν καιρό στηνόταν στα παρασκήνια και ότι ο υπερβατικός αρχηγός της είναι ο Εωσφόρος. Δεν μας λένε όμως ότι εγκόσμιος μαέστρος της είναι κυρίως ο Σιωνισμός - ίσως μάλιστα πολλοί από αυτούς να το αγνοούν. Ο Σιωνισμός είναι μια απάνθρωπη, αντίθεη και ρατσιστική ομάδα που αιώνες τώρα παραπλανά τους Εβραίους και όλο τον υπόλοιπο κόσμο, με στόχο την παγκόσμια κυριαρχία. Κατά την εξορία των Εβραίων στη Βαβυλώνα και γύρω στο 586, κάποιοι Εβραίοι αναμείχθηκαν με τους Χαλδαίους και μυήθηκαν από αυτούς στην αστρολογία, τον πνευματισμό και τη μαγεία. Έτσι προέκυψε η μαγεία Καμπάλα, το βιβλίο Ταλμούδ και η ομάδα των Φαρισαίων, η οποία επέστρεψε στην Ιερουσαλήμ το 583 με τους υπόλοιπους Εβραίους. Σιγά σιγά οι Φαρισαίοι, που ονειρεύονταν ότι ο Θεός θα βασίλευε σε όλο τον κόσμο μέσω αυτών και ενός θεϊκού απεσταλμένου (Μεσσία) που θα υπέτασσε τους άλλους λαούς με το σπαθί, απέκτησαν τον έλεγχο των δικαστηρίων και του Μεγάλου Συνεδρίου (Σανχεντρίν), που ίδρυσε το 457 ο Έσδρα. Αυτοί μεθόδευσαν τη Σταύρωση του Ιησού Χριστού, που δεν ήταν όπως Τον ήθελαν.
Το 70 μ.Χ., με την κατάληψη της Ιερουσαλήμ από τον Τίτο, το Σανχεντρίν μεταφέρθηκε στη Γιάμνια, και ο ραβίνος Ιωχανάν έπεισε όλους τους Εβραίους πως αυτό ήταν μια θρησκευτική και διοικητική εξουσία αντιπροσωπευτική όλους του έθνους. Έτσι οι Φαρισαίοι ανέλαβαν ουσιαστικά τη διοίκηση του Εβραϊκού λαού. Αργότερα το Συνέδριο μεταφέρθηκε κατά σειράν στην Τιβεριάδα, τη Βαβυλώνα, την Κωνσταντινούπολη (1680) και τη Θεσσαλονίκη (1880). Μετά την κατάληψη της Θεσσαλονίκης από τους Έλληνες, μεταφέρεται κατά σειρά στη Μ. Βρετανία, στις Η.Π.Α. και τέλος στο Ισραήλ (1970).
Ο Σιωνισμός στάθηκε πάντα εχθρός του Ελληνισμού, θεωρώντας τον εμπόδιο για την παγκόσμια κυριαρχία, και η εχθρότητα αυτή μεγάλωσε με τον ασπασμό της χριστιανικής πίστης από τους Έλληνες. Ο Σιωνισμός φέρεται ως δημιουργός ή υποκινητής του Γνωστικισμού (Σίμων ο μάγος), του Αρειανισμού - και άλλων ομάδων και αιρέσεων, με τις οποίες επιχείρησε να νοθεύσει το Χριστιανισμό - , του Ισλάμ, που χρησιμοποίησε για να καταστρέψει το Βυζάντιο, και πλήθους ισλαμικών αιρέσεων, όπως οι Φατιμίδες και οι Ασσασίνοι, οι οποίοι δίδαξαν και τους Ναΐτες. Ακόμα των Ροδόσταυρων, της Μασονίας, των Μαρτινιστών, των Πεφωτισμένων της Βαυαρίας (illuminati), της Θεοσοφικής Εταιρείας, διαφόρων οικονομικών και κοινωνικών θεωριών (Μαρξισμός, αναρχισμός) κ.ά. Με τη Γαλλική Επανάσταση και το μασονικό της σύνθημα "ελευθερία, ισότης, αδελφότης", το οποίο οι ίδιοι οι Σιωνιστές στα "Πρωτόκολλά" τους διακωμωδούν, ανέτρεψαν την παραδοσιακή αριστοκρατία, ώστε η εξουσία να περιέλθει στα χέρια των "κυρίων του χρήματος", δηλαδή των ίδιων.
Στη Ρωσία, αφού πρώτα πέτυχαν πλήρη διάβρωση της αυλής δια του Ρασπούτιν, του θεοσοφιστή ψευτοκαλόγερου που έλεγχε την τσαρίνα, άρπαξαν την εξουσία μέσω των μελών του κομμουνιστικού κόμματος, που φαντάζονταν πως... επαναστατούσαν για το καλό του λαού. Ο Σιωνισμός υποστήριξε τα περισσότερα εθνικοαπελευθερωτικά κινήματα, φροντίζοντας μετά να βάλει στο χέρι τους δήθεν "απελευθερωμένους" λαούς με προκατασκευασμένα κόμματα και πολιτικούς, μυστικές υπηρεσίες, δάνεια, μασονικές στοές και άλλες ραδιουργίες. Ως βασικοί υπηρέτες των σχεδίων του Σιωνισμού φέρονται η Αγγλία - έδρα της μασονικής στοάς Mother Lodge - και κατόπιν η Αμερική, που είναι και βασική υποστηρίκτρια του κράτους του Ισραήλ. Ο Σιωνισμός υποκινεί δια των πρακτόρων του αναρχικές και φασιστικές ομάδες, ώστε ο κοσμάκης να τρομοκρατείται και να ζητά περισσότερο κράτος, περισσότερη καταστολή. Ακόμα προωθεί και στρατιωτικά καθεστώτα. Όμως ο κοινοβουλευτισμός - άσχετος με τη δημοκρατία των αρχαίων Ελλήνων, την επαναστατική εθνοσυνέλευση του '21 και τις δημοκρατικές συνοδικές διαδικασίες της Εκκλησίας - κατορθώνει να επιβάλλει τους πιο εξωφρενικούς νόμους (Shengen), να καταπνίγει τις αντιδράσεις και να εξαπατά με πιο μεγάλη επιτυχία από μια δικτατορία, ενώ ο κόσμος ικανοποιείται με την ψευδαίσθηση των ελεύθερων εκλογών και δεν επαναστατεί.
Ο Σιωνισμός δρα δια της παραπλάνησης. Έτσι, από την Ευρωπαϊκή Ένωση Χάλυβα δημιούργησε την Ε.Ο.Κ. και κατόπιν την Ενωμένη Ευρώπη, που κανείς δεν διευκρινίζει προς τα που οδεύει. Τέλος, τραγική είναι η παραπλάνηση ακόμα και του εβραϊκού λαού από το Σιωνισμό: οι ίδιοι οι ηγέτες του Σιωνισμού (Τέοντορ Χερτζλ κ.ά) οργάνωσαν με τον Τσάρο και το Χίτλερ τις διώξεις των ομοεθνών τους, ώστε να τους κάνουν θιασώτες της επιστροφής στην Παλαιστίνη και να απαιτήσουν δικό τους κράτος λόγω των διώξεων αυτών, που ποτέ δεν είχαν ως θύματα τους πλούσιους Σιωνιστές... (όπως καταγγέλλουν πολλοί Εβραίοι, βλ. ). Σύμφωνα με τα "Πρωτόκολλα των σοφών της Σιών" τέτοιου είδους θυσίες "για το καλό του συνόλου" είναι ψιλά γράμματα, ενώ ένας θυσιασμένος Εβραίος αξίζει όσο εκατόμβες Χριστιανών μπροστά "στα μάτια του Θεού...".
Ο Σιωνισμός δεν είναι αφελής ώστε να αποκαλύψει το πραγματικό του πρόσωπο. Αιώνες τώρα εργάζεται μέσω πρακτόρων, που και αυτοί φορούν προσωπείο, κρύβοντας τα σχέδιά τους από τους υφισταμένους τους. Ο ινδοβουδιστικός μανδύας χρησιμοποιείται, γιατί η μοιρολατρία των θρησκειών αυτών (Κάρμα κ.τ.λ.) δημιουργεί τους τέλειους σκλάβους, όπως αποδεικνύει η περίπτωση της Ινδίας. Ο Ινδοβουδισμός μοιάζει εντυπωσιακά με τις "εσωτερικές", δηλ. μαγικές παραδόσεις της Ευρώπης και την Εβραϊκή Καμπάλα, όχι επειδή πρόκειται περί της αλήθειας, όπως θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε, αλλά επειδή κοινός διδάσκαλος όλων αυτών είναι ο Εωσφόρος. Άλλο εντυπωσιακό είναι ότι οι ινδουιστικές και πάσης φύσεως νεοεποχίτικες οργανώσεις, που διεκπεραιώνουν την αποβλάκωση των "Γκόϊμ" (μετ. "κτήνη", όλοι οι λαοί πλην των Εβραίων, κατά το Ταλμούδ) για λογαριασμό του Σιωνισμού, προετοιμάζουν τους οπαδούς τους για θρησκευτικό πόλεμο και εκδίδουν βιβλία όπου περιγράφεται η διακυβέρνηση του κόσμου με βάση τις κάστες του Ινδουισμού (Χάρε Κρίσνα) και ολοκληρωτικά μοντέλα φασιστικού τύπου (Νέα Ακρόπολη κ.ά.).
Υποστηρίζεται ότι ο Σιωνισμός έχει εισδύσει στην Παπική Εκκλησία και ελέγχει πλέον εγκληματικές οργανώσεις, όπως η Μαφία, και μέσω αυτών και μυστικών υπηρεσιών, το εμπόριο ναρκωτικών, την τρομοκρατία κι άλλες παράνομες δραστηριότητες.
...Όμως δεν έχει νόημα να δείχνεις τον υποκινητή, εάν δεν φροντίζεις η ζωή σου να μην είναι μια κατάφαση σε αυτή την κατάσταση. Οι Χριστιανοί ας βιώνουμε την ειρήνη του Χριστού και την αδιάλειπτη προσευχή, ας δίνουμε στους συνανθρώπους μας την αγάπη, που τόσο λείπει σήμερα. Ας γνωρίζουμε ποια είναι η Ορθόδοξη Πίστη, ώστε να μην πέφτουμε στις πλάνες της "Νέας Εποχής", και να διαφωτίζουμε όσους έχουν τυχόν πέσει, και ας στηρίζουμε κάθε προσπάθεια ενημέρωσης πάνω σε τέτοια θέματα. Ας μην υποκύπτουμε στον καταναλωτισμό, τη σαρκολατρία, την αποχαύνωση της τηλεθέασης, την αδιαφορία της καθημερινότητας. Ας είμαστε το αλάτι της γης και το φως του κόσμου. Τότε μόνο θα είμαστε αποτελεσματικοί απέναντι σε τέτοια σκοτεινά και απάνθρωπα σχέδια.
Νέα ΕποχήΈνθετα στην εικόνα:
1. Υποτίθεται ότι η θεά Γαία ενέπνευσε την ηλεκτρονική επανάσταση, για να οργανώσει τον... εγκέφαλό της μέσω του παγκοσμίου δικτύου
2. Απόστολοι του Ζεν εις άγραν οπαδών στην Δύση

 http://www.fortunecity.com/marina/pitcairn/1421/newage.htm

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΓΡΥΠΝΟΥΝ,  http://www.fortunecity.com/marina/pitcairn/1421/index-gr.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible