Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Θαυματουργική εμφάνιση της μορφής του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού στο Τέμπλο του Ιερού Ναού της Αγίας Τριάδος στην Κάλυμνο (video)


Τήν Κυριακή 3 Απριλίου και την ώρα που εψάλλοντο τα εγκώμια της Θεοτόκου εμφανίστηκε ξαφνικά επί του τέμπλου και συγκεκριμένα στην θέση όπου βρίσκεται η εικόνα της Υπεραγίας Θεοτόκου,η μορφή του Κυρίου μας Ιησού Χριστού με ακάνθινο στέφανο επι της κεφαλής Του.Την στιγμή  της Θαυματουργού εμφανίσεως  της  μορφής του Σωτήρος μας  η κανδήλα της εικόνος εκινείτο, όπως  μαρτυρούν  όλοι  παρευρισκόμενοι  πιστοί στην ακολουθία.
Όπως  χαρακτηριστικά αναφέρουν  ενώ όλα τα  καντήλια του Ιερού Ναού  ήσαν ακίνητα , το μόνο που εκινείτο επί ώρα  ήταν εκείνο  που καίει  εμπρός στην εικόνα της Υπεραγίας Θεοτόκου , εκεί  δηλαδή που εμφανίστηκε η μορφή  του Κυρίου μας.Ο ίδιος ο εφημέριος του Ναού  ήταν αυτόπτης μάρτυς και μάλιστα  δηλώνει ότι  εκείνη την στιγμή δεν υπήρχε κανένα ρεύμα αέρα που ενδεχομένως θα  κινούσε αυτο και μόνο το καντήλι.
Ο Πανάγαθος Θεός   θαυματουργώντας  μας  δίνει όπως όλα δείχνουν  ένα ακόμα σημείο.
Ενα σημείο  το  οποίο   συνέβη εντός  Ιερού Ορθόδοξου Ναού  και μάλιστα  ενώπιον όλων  σε ώρα  κοινής προσευχής  και λατρείας ,και το  οποίο  αν δεν  ερμηνευτεί ως   προειδοποίηση   για  κάποια επερχόμενη εθνική δοκιμασία , τότε σίγουρα  εφ΄όσον  πρόκειται  πέραν πάσης αμφιβολίας περί θαύματος, θα πρέπει να  μας αφυπνίσει  πνευματικά   ώστε σαν λαός να ξαναβρούμε  το Ορθόδοξο  φρόνημα που εν πολλοίς  εχουμε  απωλέσει.
Λίγο  πριν  την  Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα και ενώ η χώρα μας  βάλλεται πανταχόθεν, η θαυματουργική  αυτή  εμφάνιση της μορφής του Κυρίου μας , μας υπενθυμίζει  ότι  δεν έχουμε πλέον άλλα περιθώρια .
Εδώ και τώρα  πρέπει να στρέψουμε το βλέμμα  μας  το νου  και την καρδιά μας  στον μόνο Μέσσία  και με δάκρυα μετανοίας να ζητήσουμε όλοι  την  βοήθεια Του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible