Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Νέα πρόκληση τῶν ἄθεων στίς ΗΠΑ πρίν ἀπό τά Χριστούγεννα! Ἀποκαλοῦν παραμύθια τή γέννηση τοῦ Θεανθρώπου (ΦΩΤΟ)


Νέα σοβαρότατη πρόκληση από τους άθεους στις ΗΠΑΜετά την προπερσινή εμετική αφίσα που αποκαλούσε μύθο τα Χριστούγεννα, αλλά και την περσινή καμπάνια με πινακίδες που έλεγαν «Ποιος χρειάζεται τον Χριστό κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων;». Φέτος επανέρχονται με νέα…καμπάνια με πινακίδες που γράφουν «Αγαπητέ Σάντα, το μόνο που θέλω για τα Χριστούγεννα είναι να παρακάμψετε την εκκλησία! Είμαι πολύ μεγάλη για παραμύθια»...

Βρήκαν την συνταγή οι άθεοι στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και πλέον κάθε χρόνο οι προκλήσεις πριν από τα Χριστούγεννα έγιναν θεσμός. Και μάλιστα φαίνεται πως από πίσω τους είναι ισχυρά κεφάλαια αφού οι καμπάνιες είναι πολυδάπανες. Υπενθυμίζεται πως τα προηγούμενα Χριστούγεννα έντονες αντιδράσεις είχε προκαλέσει στις ΗΠΑ η αφίσα αθεϊστών στους δρόμους της Νέας Υόρκης, που ανέβασε η αθεϊστική οργάνωση «American Atheists» σε κτίριο της Times Square και η οποία«έπαιζε» με την ευχή «merry christmas» λέγοντας: «Keep the merry» («Κρατήστε το εύθυμο») με μια εικόνα του Άη Βασίλη, ενώ ακριβώς από κάτω έγραφε «Dump the myth» («πετάξτε τον μύθο») με τον Ιησού.
Οι νέες πινακίδες διαθέτουν μια εικόνα ενός νεαρού κοριτσιού που γράφει ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη, το οποίο έχει ως εξής: «Αγαπητέ Σάντα, το μόνο που θέλω για τα Χριστούγεννα είναι να παρακάμψετε την εκκλησία. Είμαι πολύ μεγάλη για παραμύθια!».
Οι πινακίδες έχουν εμφανιστεί ήδη σε περιοχές όπως το Μέμφις, το Νάσβιλ, το Σαιντ Λούις και το Φορτ Σμιθ του Αρκάνσας, ενώ αντίστοιχες πινακίδες υπάρχουν και στο Μιλγουόκι. Έχουν τοποθετηθεί σε κατοικημένες περιοχές κοντά σε σχολεία και εκκλησίες, που σηματοδοτεί μια αλλαγή σε σχέση με προηγούμενες εκστρατείες, οι οποίες είχαν επικεντρωθεί στα αστικά κέντρα όπως στη Νέα Υόρκη.

exapsalmos.gr
 http://aktines.blogspot.gr/2014/12/blog-post_63.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible