Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

Καί οἱ Ἕλληνες τοῦ ἐξωτερικοῦ συντάσσονται στόν μεγάλο ἀγώνα γιά τήν Μακεδονία – Συλλαλητήριο στό Μόναχο

 
Στο αποκορύφωμα τους βρίσκονται οι προετοιμασίες για το συλλαλητήριο της Κυριακής στην Αθήνα όπου χιλιάδες πολίτες θα βρεθούν στο Σύνταγμα και στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας για να διατρανώσουν την αντίθεση τους στην πρόθεση της κυβέρνησης να επικυρώσει τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα χιλιάδες άτομα από όλες τις γωνιές της Ελληνικής επικρατείας έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για να παραβρεθούν την Κυριακή στην πρωτεύουσα, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά με την παρουσία τους, ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων τάσσεται κατά της Συμφωνίας.
Την ίδια μέρα, στο Μόναχο και στην πλατεία Κönigplatz στις 15:00 ο Σύλλογος Μακεδόνων Μονάχου και Περιχώρων διοργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την Μακεδονία.
Οι διοργανωτές απευθύνουν δυναμικό κάλεσμα στους Έλληνες της Γερμανίας να ΚΑΤΑΚΛΥΣΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ την πόλη και να διατρανώσουν προς κάθε κατεύθυνση την σφοδρή αντίθεσή τους στην εντελώς απαράδεκτη «Συμφωνία των Πρεσπών», η οποία τις επόμενες ημέρες θα κατατεθεί προς κύρωση στη Βουλή των Ελλήνων.
Οι Έλληνες του εξωτερικού ενώνουν τη φωνή τους με την μητέρα ΠΑΤΡΙΔΑ με εθνική ομοψυχία και ενότητα στέλνοντας μήνυμα ΑΔΟΥΛΩΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΦΡΟΝΗΜΑΤΟΣ και σεβασμού στον απανταχού Ελληνισμό!
Από κάθε τέτοιο προσκλητήριο δεν πρέπει να απουσιάσει κανείς! Η Ιστορία θα κρίνει με τον σκληρότερο τρόπο τόσο τον πολιτικό κόσμο αν επικυρώσει το ξεπούλημα των εθνικών μας δικαίων, όσο και τον ελληνικό λαό αν ολιγωρήσει και ανεχθεί πρωτοφανή εθνική προδοσία!
Σύσσωμος ο ελληνικός λαός, οφείλει με την παρουσία του στο συλλαλητήριο να ΑΚΥΡΩΣΕΙ την μειοδοτική «Συνθήκη των Πρεσπών» και να διαμηνύσει προς τους Έλληνες Βουλευτές να αποφασίσουν με σεβασμό στην ΙΣΤΟΡΙΑ και με γνώμονα το αληθινό συμφέρον της ΠΑΤΡΙΔΑΣ μας!
 
https://www.katanixis.gr/2019/01/blog-post_163.html?m=1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible