Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

Πατρινοί ἑτοιμάζονται γιά τό συλλαλητήριο στήν πλατεία Συντάγματος - Μπροστάρης ἡ Ἐκκλησία

 Δυναμική παρουσία θα έχει η αχαϊκή πρωτεύουσα στη συγκέντρωση κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών

 
Μπροστάρης μπαίνει η τοπική εκκλησία για το συλλαλητήριο για την Μακεδονία που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Συντάγματος, στην Αθήνα, την Κυριακή 20 Ιανουαρίου.
Οι διοργανωτές, φιλοδοξούν να διοργανώσουν μια μεγάλη συγκέντρωση που θα πάρει τη μορφή διαμαρτυρίας, ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών που ετοιμάζει να ψηφίσει η Βουλή των Ελλήνων, στην πιο κομβική στιγμή για το Μακεδονικό.
Ήδη ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος, μαζί με τους ιερείς της Μητρόπολης του, ναυλώνουν λεωφορεία για να ανέβουν την Κυριακή στην Αθήνα και να γίνουν ένα με τις υπόλοιπες φωνές των Ελλήνων που θα καταφτάσουν στην πλατεία Συντάγματος από όλα τα μέρη της Ελλάδος. Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο και αναμένεται από το Αίγιο να συμμετάσχουν δεκάδες άτομα στην συγκέντρωση που θα γίνει.
Στην Πάτρα, ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο, αν η Ιερά Μητρόπολη Πατρών θα προχωρήσει στη ναύλωση λεωφορείων για να ανεβάσει κόσμο στην Αθήνα, αν και υπάρχουν, σύμφωνα με πληροφορίες, πιέσεις από πιστούς και κληρικούς προς αυτή την κατεύθυνση.
Έτσι και αλλιώς ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος έχει πάρει σαφέστατη θέση και η εκκλησία της Πάτρας είναι κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, υποστηρίζοντας την κίνηση που έχουν κάνει οι 22 Μητροπολίτες της Μακεδονίας.
Ωστόσο, στις τοπικές ενορίες της Πάτρας, υπάρχει αρκετή κινητοποίηση για τη συμμετοχή των πιστών τους στην μεγάλη συγκέντρωση της Κυριακής που θα γίνει, στην καρδιά της Αθήνας.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ορισμένες από τις μεγαλύτερες ενορίες της Πάτρας, προσανατολίζονται στο να βάλουν λεωφορεία.
Πατρινοί ετοιμάζονται για το συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος - Μπροστάρης η Εκκλησία
Ενδιαφέρον από συλλόγους, ενώσεις, ιδιώτες
Μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει για συμμετοχή σε αυτή την συγκέντρωση από διάφορους πολιτιστικούς συλλόγους της Πάτρας, σε συνοικίες της αχαϊκής πρωτεύουσας, αλλά και από σωματεία συνταξιούχων αξιωματικών, ενώσεις επαγγελματιών και πολλών ακόμη.
Αρκετοί Πατρινοί, άλλωστε, σκοπεύουν να ταξιδέψουν με τα αυτοκίνητά τους στην πλατεία Συντάγματος, ανεβαίνοντας στην πρωτεύουσα από το πρωί της Κυριακής.
Το σίγουρο είναι ότι θα υπάρχει έντονη και δυναμική παρουσία από την Πάτρα στο συλλαλητήριο που θα γίνει, καθώς πλέον το θέμα έχει φτάσει στην πιο κρίσιμη καμπή του, μετά το πράσινο φως που πήρε η Συμφωνία των Πρεσπών από τη Βουλή των Σκοπίων, με τον Αλέξη Τσίπρα να λέγεται ότι έχει συγκεντρώσει τον αριθμό των βουλευτών που χρειάζεται για να περάσει τη συμφωνία που αναγνωρίζει ουσιαστικά ως Μακεδόνες τους Σκοπιανούς.
Το μήνυμα που θέλει να περάσει ο κόσμος με την συμμετοχή του στο συλλαλητήριο είναι σαφέστατο. "Πρέπει να βουλιάξει ο τόπος" όπως έλεγαν Πατρινοί που σκοπεύουν να ανέβουν στην Αθήνα.
Και κάθε παρουσία σε αυτήν τη συγκέντρωση θα είναι ένα ξεχωριστό μήνυμα προς την πολιτική εξουσία του εσωτερικού, αλλά και των εξωτερικών δυνάμεων που είναι αποφασισμένοι να επιβάλουν τη συγκεκριμένη συμφωνία.
 
Πατρινοί ετοιμάζονται για το συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος - Μπροστάρης η Εκκλησία
 

https://www.katanixis.gr/2019/01/blog-post_285.html?m=1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible