Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020

Συνεχῶς καταφθάνουν λεωφορεῖα μέ μετανάστες στό Σιδηρόκαστρο Σερρῶν ἐν μέσω Πανδημίας. Κατά τά ἄλλα «Μένουμε σπίτι»… (Video)

 
21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020 


Λεωφορεία γεμάτα αλλοδαπούς μετανάστες φτάνουν στη Σιντική Σερρών
– Κατατέθηκαν οι ΠΝΠ για τις επιτάξεις ακινήτων…

Τα πρώτα λεωφορεία με αλλοδαπούς ξεκίνησαν να φτάνουν από τις 12 το μεσημέρι, στην περιοχή «Κλειδί», του Δήμου Σιντικής Σερρών, ενώ μέχρι νωρίς το μεσημέρι έφτασανέξι λεωφορεία στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο.Συνοδευόμενα από αστυνομική δύναμη, τα λεωφορεία μεταφέρονται από την Καβάλα, όπου κατέπλευσαν με καράβι που ξεκίνησε από τα νησιά.

Με το που έφτασαν οι μετανάστες στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στην περιοχή «Κλειδί», έγινε η καταμέτρησή τους, στη συνέχεια υπεβλήθησαν σε ιατρικές εξετάσεις από κλιμάκιο του Ερυθρού Σταυρού για τυχόν ασθένειες και οδηγήθηκαν στις σκηνές τους.

Χωρίς να έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες συνεχίζεται η ροή μεταναστών στην κλειστή δομή

Συνεχίζεται η ροή των λεωφορείων που μεταφέρουν μετανάστες στην κλειστή δομή των Σερρών, που βρίσκεται στη θέση «Κλειδί», σε μία από τις πλέον τουριστικές περιοχές, στο Ρούπελ του Δήμου Σιντικής.


Μέχρι αυτή την ώρα (13:24), σύμφωνα με το infonews24, έχουν φτάσει στην περιοχή έξι λεωφορεία, ενώ η ροή θα συνεχισθεί, καθώς στην κλειστή δομή αναμένεται θα φιλοξενηθούν 598 μετανάστες και έχουν τοποθετηθεί 60 σκηνές.
Το θέμα είναι ότι τη στιγμή που η ροή των μεταναστών συνεχίζεται, στο σημείο εξακολουθούν να δουλεύουν τα συνεργεία, καθώς οι εργασίες στην κλειστή δομή δεν έχουν ολοκληρωθεί.
Κατατέθηκαν οι ΠΝΠ για τις επιτάξεις
Κατατέθηκαν στη Βουλή προς κύρωση, όπως διαβάζουμε στο pronews, οι Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου για την «επίταξη ακινήτων» σε νήσους υποδοχής μεταναστών και για την «αναστολή της υποβολής αιτήσεων χορήγησης ασύλου».
Συγκεκριμένα,
-κυρώνεται και αποκτά ισχύ νόμου από τότε που ίσχυσε, η από 10/02/2020 ΠΝΠ «Κατεπείγουσες «Κατεπείγουσες ρυθμίσεις επίταξης ακινήτων για την αποφυγή διακινδύνευσης της δημόσιας τάξης και υγείας» (Α’ 28), με την οποία προβλέπεται η επίταξη ακινήτων σε νήσους υποδοχής μεταναστών και προσφύγων των Περιφερειών Βορείου και Νοτίου Αιγαίου.
Για τα ακίνητα που ανήκουν σε ιδιώτες, ΟΤΑ και ΝΠΔΔ, καθορίζεται εύλογη αποζημίωση. Σημειώνεται ότι η προθεσμία έκδοσης της ΚΥΑ σχετικά με τον καθορισμό της αποζημίωσης των δικαιούχων, παρατείνεται για δύο μήνες, με δυνατότητα ισόχρονης παράτασης.
-κυρώνεται και αποκτά ισχύ νόμου από τότε που ίσχυσε, η από 02/03/2020 ΠΝΠ «Αναστολή της υποβολής αιτήσεων χορήγησης ασύλου» (Α’ 45), με την οποία αναστέλλεται, από την έναρξη ισχύος της κυρούμενης ΠΝΠ, η υποβολή των εν λόγω αιτήσεων, από άτομα που εισέρχονται στην χώρα παράνομα. Τα άτομα αυτά επιστρέφονται, χωρίς καταγραφή, στη χώρα προέλευσης ή καταγωγής. Η ρύθμιση ισχύει για ένα μήνα με δυνατότητα σύντμησης κατόπιν πράξης Υπουργικού Συμβουλίου.
Επίσης, απαλλάσσονται αναδρομικά από 24/02/2020 και για χρονικό διάστημα έξι μηνών από:
-τον ΦΠΑ, η ναύλωση και μίσθωση πλοίων ή αεροσκαφών που πραγματοποιούνται για τη μεταφορά ή φιλοξενία ή οποιαδήποτε άλλη χρήση με σκοπό την αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ροών, η παράδοση και η εισαγωγή καυσίμων, λιπαντικών, τροφοεφοδίων και λοιπών αγαθών, που προορίζονται για τον εφοδιασμό των πλοίων και αεροσκαφών αυτών.
-τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης (ΕΦΚ) τα καύσιμα που προορίζονται για τις ανάγκες των δημοσίων αρχών,
-κάθε φόρο, τέλος, εισφορά ή κράτηση, η παράδοση ή εισαγωγή αγαθών καθώς και η παροχή υπηρεσιών για την αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ροών ή έκτακτων και επειγουσών αναγκών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible