Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Τρίτη 18 Αυγούστου 2020

Στόν κόσμο ὑπάρχουν τριῶν εἰδῶν σταυροφορεμένοι:


α) Αυτοί που φέρουν σταυρό, που μόνοι τους τον δημιούργησαν και δεν μπορούν να τον σηκώσουν. Δεν πρόσεξαν στη ζωή τους, αδιαφόρησαν για τις συμβουλές των γονέων τους, έκαναν το δικό τους και δεν υπολόγισαν καθόλου το Θεό. Βλέπουμε για παράδειγμα ζευγάρια να παντρεύονται, χωρίς να ρωτάνε το Θεό και μετά χωρίζουν, με πολλά παιδιά στην πλάτη τους και δημιουργούνται άσχημες καταστάσεις. 
Βλέπουμε άνθρωποι που ασθένησαν με δική τους ευθύνη ή κατέληξαν σε νευρολογικά κέντρα, γιατί έκαναν απρόσεκτη και άσωτη ζωή και πήραν ναρκωτικά και είναι στο ίδρυμα. Άλλοι πάλι χρεωκόπησαν και έγιναν φτωχοί, γιατί έβγαζαν 10 δραχμές και ξόδευαν 20 δραχμές (άστατη ζωή, διασκεδάσεις, τζόγος κ.ά.). Άλλοι πάλι άνοιξαν μαγαζιά χωρίς να ρωτήσουν κανένα, έπεσαν έξω και τώρα είναι χρεωμένοι και απειλούνται με φυλακή. Μόνοι τους φταίνε για τα βάσανα, γιατί δεν ρώτησαν το Θεό 

β) αυτοί που σηκώνουν ευχάριστα τον σταυρό, που τους έστειλε ο Θεός και έτσι βρίσκονται κοντά στο Θεό και Τον δοξολογούν. Ο Θεός γνωρίζει τις δυνάμεις κάθε ανθρώπου και δίνει τον ανάλογο σταυρό. Δεν δίνει ποτέ ο Θεός σταυρό, που δεν θα μπορεί να τον σηκώσει ο άνθρωπος και

γ) αυτοί που σηκώνουν ευχάριστα τον σταυρό τους, που τους έδωσε ο Θεός και μαζί με τον δικό τους, σηκώνουν όσο μπορούν και το σταυρό του άλλου! Αυτοί είναι οι ευλογημένοι άνθρωποι και ομοιάζουν με τον Σίμωνα τον Κυρηναίο που σήκωσε το σταυρό του Χριστού. Τέτοιοι, πρέπει να γίνουμε και εμείς!!!

Δημήτριος Παναγόπουλος ο Ιεροκήρυκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible