Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Πρώτη μόλυνση ἐμφυτεύσιμου τσίπ μέ ἰό.

Ὁ πρῶτος ἠλεκτρονικός ἰός πού μόλυνε ἐμφυτεύσιμο τσιπάκι!

Ο πρώτος άνθρωπος που μολύνθηκε μετά την εμφύτευση "CHIP" από ιό ηλεκτρονικού υπολογιστή.

http://pyles.tv/PylesTV/files/4e/4edee2ec-4dc3-43da-8ad3-98588a0003de.jpg

Ο βρετανός επιστήμονας Mark Gasson ισχυρίζεται ότι είναι ο πρώτος άνθρωπος που μολύνθηκε από ιό ηλεκτρονικού υπολογιστή, μετά την εμφύτευση από τον ίδιο ενός μολυσμένου μικροτσίπ στο χέρι του, προκειμένου να «προσβάλει» ένα σύστημα ασφαλείας του εργαστηρίου του.
Ο επιστήμονας προγραμμάτισε το μικροτσίπ που μοιάζει με τις ηλεκτρονικές ταυτότητες των ζώων, ώστε να μπορεί από απόσταση να ανοίγει τις πόρτες του εργαστηρίου του καθώς επίσης να ξεκλειδώνει το κινητό του τηλεφώνου, προτού εμφυτεύσει το τσιπ κάτω από το δέρμα του.

Προχώρησε όμως ένα βήμα παραπέρα αφού μόλυνε το εμφυτευμένο μικροτσίπ με έναν ιό ώστε να αποδείξει πως ο ιός μπορούσε να μεταδοθεί καθώς το μικροτσίπ και το σύστημα ασφαλείας αντήλλασσαν ασύρματα ηλεκτρονικά δεδομένα!
Το σκεπτικό ήταν πως ο ιός θα μπορούσε στη συνέχεια να μεταδοθεί σε άλλες συσκευές που συνεργάζονται με το σύστημα ελέγχου όπως οι μαγνητικές κάρτες εισόδου συναδέλφων, κατά τον ίδιο τρόπο που οι ιοί μεταδίδονται σε μεγάλα δίκτυα υπολογιστών. Τα αποτελέσματα αλλά και η ιδέα ενός τέτοιου εγχειρήματος είναι ανησυχητικά αφού θέτουν σε κίνδυνο φορητές ιατρικές συσκευές όπως οι βηματοδότες οι οποίοι μπορεί να καταστούν ευάλωτοι σε «κυβερνο-επιθέσεις» από άλλα ανθρωπεία εμφυτεύματα.

Ο Δρ Gasson δήλωσε πως "εφόσον οι κοινοί υπολογιστές προσβάλλονται από διάφορους ιούς τότε θα πρέπει η τεχνολογία να προβλέψει την προστασία των ιατρικών συσκευών, αναπτύσσοντας την τεχνολογία τους, ώστε να αποφευχθεί το ενδεχόμενο να καταστούν επιρρεπείς σε τυχόν «μολύνσεις» ή επιθέσεις. Είναι πιθανό να δημιουργηθεί ένας ιός ο οποίος μπορεί να καταστρέψει ολοκληρωτικά της συσκευή ώστε να μην λειτουργεί καθόλου, διακινδυνεύοντας την υγεία του ασθενούς".

Η τεχνολογία εμφυτευμάτων είναι κοινή πλέον στις ΗΠA όπου τα ιατρικά βραχιόλια προσφέρουν πληροφορίες για το ιστορικό του ασθενή κατά την σάρωσή του από ειδικό ηλεκτρονικό αναγνώστη.

«Στο μέλλον μπορεί να δούμε την τεχνολογία των εμφυτέυσιμων μικροτσίπ να ενισχύουν την μνήμη του ατόμου, όπως ένα σκληρός δίσκος» τονίζει ο δρ Gasson. 

Το επόμενο βήμα εξέλιξης μπορεί να σημαίνει πως όλοι μας θα γίνουμε κομμάτι κάποιας μηχανής στην προσπάθεια μας να βελτιώσουμε τον εαυτό μας, είτε εξαιτίας της μόδας είτε λόγω μειονεξίας έναντι των συνανθρώπων μας.

Η τεχνολογία μπορεί να έχει σημαντικά οφέλη όμως η απόλυτη αποδοχή της και εκμετάλλευσή της μπορεί να αποδειχτεί επικίνδυνη όταν δεν τίθενται προστατευτικοί φραγμοί.

pyles.tv
http://xaragma.blogspot.com/2010/07/chip.html?spref=bl

Μετά ἀπό ὅλα αὐτά, τίθενται πλέον τέσσερις σοβαρότατοι προβληματισμοί σχετικά μέ τά σχέδια τῶν νεοεποχιτῶν περί τσίπ:
  1. Θά εἶναι προστατευμένα τά προσωπικά δεδομένα ἀπό χάκερς, ἐκβιαστές, κακόβουλους;
  2. Τί θά παθαίνουν τά προσωπικά δεδομένα ἀλλά  καί το τσιπάκι ὡς συσκευή, ἀπό τούς γνωστούς ἠλεκτρονικούς ἰούς; (κάτι πού δέν σκέφτηκε κανείς μέχρι στιγμῆς). Ἐπιπλέον:
  3. Μήπως θά μποροῦν οἱ χειριστές τοῦ συστήματος νά ἐπηρρεάζουν τήν ἀνθρώπινη ὑγεία «ἀοράτως» καί νά ἐξοντώνουν περιστασιακά ἤ μόνιμα ὅποιον ἐπιθυμοῦν, μέ κατευθυνόμενους μολυσμένους ἰούς προγράμματα;
  4. Μπορεῖ κανείς νά ἀντιληφθεῖ τό κομφούζιο πού θά δημιουργηθεῖ ἀπό τήν μετάδοση ἰῶν ἀπό συσκευή σέ συσκευή ( ὅλες εἶναι καί πομποί καί δέκτες ) , τό χάος πού θά προκύψει καί τίς ὀδυνηρές συνέπειες στήν ὐγεία ἀλλά καί στή ζωή τῶν ἀνθρώπων;
Ὁ Παράδεισος (Τοιχογραφία ἀπό τό Ἱ. Ἡσ.Ἀνάστασις Χριστοῦ-Ἐμμαούς, Ἅγ. Βασίλειος Λαγκαδᾶ).
·               Ὁ ἄνθρωπος προορίστηκε ἀπό τόν Θεό, νά γίνει υἱός Θεοῦ!

·               Ὁ ἄνθρωπος ἀπό τούς νεοεποχίτες, προορίζεται νά γίνει μηχανή, μέ ἐγκατεστημένο πάνω του πρόγραμμα ὑποδούλωσης! Κοινῶς, νά καταστεῖ     ἄβουλος πιόνι στά χέρια τους!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible