Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Ἀεροψεκασμοί στήν Ζάκυνθο 22-4-2012

Σε συνέχεια της δημοσίευσης μας  Σάλος σε ολόκληρη την Ελλάδα από τους μαζικούς αεροψεκασμούς  αρκετοί αναγνώστες των Αναβάσεων μας στέλνουν φωτογραφίες χημικών αεροψεκασμών από όλη την Ελλάδα, το επίμαχο διάστημα από 22/4 έως και 24/4 όπου παρατηρήθηκε από χιλιάδες πλέον μάτια, μια άνευ προηγουμένου επίθεση από δεκάδες ή και εκατοντάδες αγνώστου προελέυσεως αεροσκάφη στον καταγάλανο ουρανό της Ελλάδας.
Στην προκειμένη περίπτωση φωτογραφίες από τον γαλανό ουρανό της Ζακύνθου τραβηγμένες μπροστά από την πλατεία της Μητροπόλεως, που απέστειλε η Ελευθερία Φ. από την Ζάκυνθο.

 Εμείς να θυμίσουμε δύο πράγματα:
1) Με επίσημη απάντηση της η Ε.Μ.Υ σε σχετική ερώτηση των Αναβάσεων μας ενημέρωσε ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τους αεροψεκασμούς, (δείτε εδώ) και 2) εκκρεμούν δύο απαντήσεις στην Βουλή από ισάριθμες ερωτήσεις του βουλευτού Γεωργίου Ανατολάκη η πρώτη στις 24 Ιουνίου 2011, για την ανακάλυψη ανακάλυψη μικροσωματιδίων που αποτελούνταν μόνο από αρσενικό, στον αέρα της Αττικής (βλέπε εδώ)  και η δεύτερη στις 28 Ιουνίου 2011 με θέμα τους αυξανόμενους αεροψεκασμούς στον εθνικό εναέριο χώρο. (Βλέπε εδώ)
Έκτοτε δυστυχώς αν και είναι υποχρεωμένοι συνταγματικά οι αντίστοιχοι υπουργοί να απαντήσουν σε ερωτήσεις βουλευτών τηρούν ένοχη, άκρα σιγή!!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible