Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Ἀναγνωρίζει ἡ ρωσική ἐκκλησία τίς λεγόμενες «ἐναλλακτικές θεραπείες»;



ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΡΩΣΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
ΤΙΣ ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ «ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ»;
(Ι)

    Η Ρώσικη Εκκλησία όχι μόνο δεν έχει αναγνωρίσει τις λεγόμενες «εναλλακτικές θεραπείες» αλλά εναρμονιζόμενη με τα πορίσματα της Θ' & ΚΒ' Πανορθόδοξης Συνδιασκέψεως στην οποία συμμετείχε σαν εκπρόσωπος του Ρωσικού Πατριαρχείου ο  Ιερομόναχος Θεοφάνης Λουκιάνωφ«προειδοποιεί και για τον κίνδυνο της εισαγωγής, με το πρόσχημα της «εναλλακτικής ιατρικής», των αποκρυφιστικών και «μαγικών» πρακτικών, οι οποίες  υποβάλλουν τη βούληση και τη συνείδηση των ανθρώπων στην επιρροή των δαιμονικών δυνάμεων».
«Ο κάθε άνθρωπος πρέπει να έχει το δικαίωμα και την πραγματική δυνατότητα της μη αποδοχής εκείνων των μεθόδων ασκήσεως επιρροής πάνω στον οργανισμό του, οι οποίες αντιτάσσονται στις θρησκευτικές του πεποιθήσεις».
Σας υπενθυμίζουμε ότι στα Πορίσματα της ΚΒ' Συνδιασκέψεως αναφέρεται… «ότι όλες οι μορφές και εκφάνσεις του αποκρυφισμού (αστρολογία, μαγεία, εναλλακτικές θερα­πείες κ.α.) δεν έχουν καμμία επιστημονική τεκμηρίωση και αξία. …»
Ξεκάθαρη απάντηση στα παπαγαλάκια του επαγγελματικού αποκρυφισμού από τη Ρώσικη Εκκλησία. Ξεκάθαρη απάντηση σε όσους αλλοιώνουν έννοιες – νοήματα και διδασκαλίες αιώνων προκειμένου να πουλήσουν το σάπιο εμπόρευμα των λεγομένων ενεργειακών θεραπευτικών μεθόδων. Σας παρουσιάζουμε τα αποσπάσματα από την επίσημη ιστοσελίδα της Ρωσικής Εκκλησίας σε 3 γλώσσες.




Στο δεύτερο μέρος, σε επόμενη ανάρτησή μας, θα μάθετε ποιοι είναι αυτοί που κόπτονται για την υγεία σας με προώθηση των ενεργειακών θεραπευτικών μεθόδων, του βελονισμού και της ομοιοπαθητικής μέσω της Ορθοδοξίας, ποιες είναι οι «αγνές» προθέσεις τους, με ποιους κορυφαίους Ομοιοπαθητικούς συνεργάζονται και ποιες οργανικές θέσεις κατέχουν! Προσεχώς…


ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΟΝ ΕΓΚΟΛΠΙΟΝ   www.egolpion.com
30  ΑΠΡΙΛΙΟΥ  2011

http://www.egolpion.com/alternative_russia.el.aspx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible