Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Ἡ βλάσφημη παράσταση Corpus Christi ἔγινε τελικά μέ τήν "εὐγενική χορηγία" τῶν ΜΑΤ

Όπως όλα δείχνουν , δεν θα αργήσει  η  ημέρα  όπου  θα  θεωρείται  ως "ιδιώνυμο αδίκημα"*  το να είσαι  Ορθόδοξος  χριστιανός.

Αυτά που έγιναν  απόψε έξω  απο  το  θέατρο  που φιλοξενεί την  βλάσφημη παράσταση  Corpus Christi, είναι πανομοιότυπα  με εκείνα  που έχουμε  συνηθίσει  να βλέπουμε  σε κάθε ειρηνική διαδήλωση  των  Ελλήνων  πολιτών , σε κάθε  νόμιμη  διαμαρτυρία τους και γενικά σε κάθε προσπάθεια  του ελληνικού λαού  να υπερασπισθεί  αυτά  που  ορίζονται απο το Σύνταγμα , το  εθιμικό  μας δίκαιο,  αλλά και απο τους Ιερούς κανόνες  της Εκκλησίας μας που  εκφράζουν  το σύνολο της  Αγιοπατερικής και εν πολλοίς  Ελληνικής  παράδοσης.


Ο δωσιλογισμός και η προδοτική   συμπεριφορά  των  μέχρι σήμερα  κυβερνήσεων, ο οποίος  εκφράστηκε  και εκφράζεται  με την  σταδιακή  παραχώρηση  όχι μόνο της εθνικής μας κυριαρχίας  αλλά  και με την  παράδοση όλων των Ελλήνων   στα χέρια και στις ορέξεις  κάθε  ξένου  ολιγάρχη  - δανειστή,  δεν εκδηλώνεται  μόνο με την ψήφιση μνημονίων , μεσοπροθέσμων , εφαρμοστικών νόμων, δανειακών  συμβάσεων ή άλλων  λαοκτόνων και εθνοκτόνων  μέτρων.Εκδηλώνεται  και με την ανοχή, την  έμμεση  ενθάρυνση  και κατά περιπτώσεις την συνέργεια  σε κάθε  μορφή  προσβολής, καθύβρισης, και τέλος  δίωξης  της  Ορθόδοξης πίστης στον  Χριστό.


Απο σήμερα , οι  ομολογούντες δημόσια   Χριστό  εκτός  απο αντικείμενα  χλεύης των "φωταδιστών" του ΣΥΡΙΖΑ  θα είναι και  διωκόμενοι απο τους πραιτωριανούς  της  εξουσίας.


Η  ειρηνική  διαμαρτυρία  έξω απο το θέατρο  το  οποίο  φιλοξενεί την  βλάσφημη  και προσβλητική  για το θρησκευτικό συναίσθημα  εκατομμυρίων Ελλήνων  Ορθοδόξων  θεατρική  παράσταση  Corpus Christi, θεωρήθηκε  απο το υπουργείο  "προστασίας" του πολίτη , ως "απειλή"  για την δημόσια τάξη  και ποιός ξέρει ίσως και για τον  πολιτισμό των  Νιμπελούγκεν  επικυριάρχων  μας.


Οι εντολές  προς τις  παρευρισκόμενες  αστυνομικές  δυνάμεις καταστολής  ήταν  σαφείς , κτυπήστε, ψεκάστε , απωθείστε και βάλτε στην κλούβα  όποιον  τολμήσει να επικαλεστεί  τον Χριστό ή να υπερασπιστεί  την πίστη  του σε Εκείνον.


Οι  ομόδοξοι  συμπατριώτες μας  που διάλεξαν  ως επάγγελμα  εκείνο  του πραιτωριανού της  εκάστοτε  εξουσίας, έδειξαν  για άλλη μια φορά  ότι δεν τους ενδιαφέρει  ούτε η  "πίστη του Χριστού η Αγία" ούτε  ασφαλώς  "της πατρίδος η ελευθερία"  ( οι φράσεις  δανεισμένες απο τα λόγια  του Θεόδωρου  Κολοκοτρώνη ο οποίος  εξηγούσε  τους λόγους για τους οποίους ξεσηκώθηκαν  και αγωνίσθηκαν οι  άλλοτε "ραγιάδες" Ρωμηοί).


Όπως  πάντα χωρίς κανέναν  λόγο  και καμία  αφορμή, χύμηξαν  εναντίον  των συγκεντρωμένων  χριστιανών κτυπώντας και ψεκάζοντάς τους.


Άλλους  εγκλώβισαν  σε στενά  , άλλους  τους  συνέλαβαν, ή  όπως συνηθίζουν να λένε  τους  "προσήγαγαν" στην κλούβα , και άλλους  τους  "περιποιήθηκαν" με τον ...τρόπο  που εκείνοι ξέρουν.


Ο  εκ των  διαχειριστών  του φιλικού μας  Ορθοδόξου ιστολογίου "Αναβάσεις " και εν Χριστώ αδελφός μας Σπύρος ήταν παρών στα επεισόδια και γράφει  για αυτά:

Ντροπή για την ελληνική αστυνομία, για τον πολιτικό κόσμο, αλλά και για την ιεραρχία της Εκκλησίας!

Δεν περιμέναμε όσοι βρεθήκαμε στην ειρηνική διαμαρτυρία στο "χυτήριο" για την χυδαία θεατρική παράσταση Coprus Christi ότι θα έδιναν εντολή να "καθαρίσουν" την σφηκοφωλιά από την παρουσία του κόσμου, καθώς επίσης δεν περιμέναμε τους αστυνομικούς των ΜΑΤ να χτυπούσαν γυναίκες, γεροντάκια, παιδιά, ανάπηρους, τυφλούς, και να ρίξουν ακόμα και χημικά!!

Απρόσωπα, άβουλα αδίστακτα..  έπνιξαν τον κόσμο στα χημικά και τον πήγαν χτυπώντας τον 200 μέτρα μακρυά από από το χυδαίο θέατρο.


Με βαρδιά καρδιά θα το πω, δυστυχώς νίκησε η Ρεπούση, και έλαμψε δια της απουσίας της η Εκκλησία, και η ιεραρχία.  Η Ελλάδα έχει ανάγκη νέους Καντιώτηδες, και αντί γι΄αυτό ...

Δεν χρειάζονται φωτογραφίες.

Ντροπή μόνο αυτό.


Σπύρος

Από την διαχείριση των Αναβάσεων


-----------


Ενημέρωση
: Γράφει το mega : «Όταν επιχείρησαν να μπουν στο θέατρο, αστυνομικές δυνάμεις τους εμπόδισαν κάνοντας περιορισμένη χρήση χημικών,..»
Ψεύδονται ασύστολα
, βρισκόμασταν 4 μέτρα απόσταση από την πόρτα. Κανείς δεν προσπάθησε να μπει πουθενά, απλά πήραν εντολές, που τις ακούγαμε, να μην αφήσουν κανένα, με κάθε κόστος, να τους πάνε όλους μέχρι της γραμμές στην Κωνσταντινουπόλεως,  και ...τις εκτέλεσαν!
=================
* Ιδιώνυμο αδίκημα
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Το άρθρο αναφέρεται στον ειδικό νόμο του Ελευθερίου Βενιζέλου. Για τη γενικότερη έννοια του όρου στο Ποινικό Δίκαιο δείτε ιδιώνυμο έγκλημα.
Ο ΕλευθέριοςΒενιζέλος, ο δημιουργός του Ιδιωνύμου. Ο όρος αναφέρεται στο «ιδιώνυμο» (ειδικό) αδίκημα όπως περιγράφεται σε νόμο που ψηφίστηκε το 1929 (N. 4229) μετά από πρόταση της κυβέρνησης Βενιζέλου. Επρόκειτο για νόμο "Περί μέτρων προστασίας του κοινωνικού καθεστώτος και προστασίας των ελευθεριών των πολιτών". Ο στόχος του ήταν η ποινικοποίηση των "ανατρεπτικών" ιδεών, ιδιαίτερα η δίωξη κομμουνιστών, αναρχικών και η καταστολή των συνδικαλιστικών κινητοποιήσεων.
 http://klassikoperiptosi.blogspot.gr/
 http://orthodox-watch.blogspot.gr/2012/10/corpus-christi.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible