Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Δικαίωση Πειραιῶς Σεραφείμ-Ψευδής ἡ «εἴδηση» γιά μύηση ἱεράρχη τῆς ἑλλαδικῆς έκκλησίας στή μασωνία

Προσπαθούν να τα "μαζέψουν" οι Μασόνοι μετά την επιστολή-καταπέλτη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πειραιώς, κ. Σεραφείμ, στην οποία τους προειδοποιούσε ότι αν δεν κατονόμαζαν τον δήθεν μυηθέντα Έλληνα ιερωμένο στους κόλπους της, θα τους καταμήνυε για συκοφαντική δυσφήμηση της Ορθοδόξου Εκκλησίας και ομολογούν τελικά στην ιστοσελίδα τους πως η "πληροφορία" τους είναι... ανακριβής!

Μάλιστα η σχετική "είδηση" απεσύρθη, ενώ θέτουν και το εξής ερώτημα:"πως δηλαδή η όποια αναφορά σε ιερωμένο συνεπάγεται κατ’ ανάγκη μέλος της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας και όχι άλλου δόγματος ή άλλης θρησκείας;"


Συγκεκριμένα στον ιστότοπό τους διαβάζουμε τα εξής...
"To Τεκτονικό Πρακτορείο ειδήσεων λειτουργεί ως συλλέκτης ειδήσεων που αφορούν τον εν Ελλάδι και διεθνή τεκτονικό χώρο. Δεν έχει, ούτε μπορεί να έχει άμεση γνώση της ακρίβειας όλων των ειδήσεων που δημοσιεύει πρωτογενώς ή αναδημοσιεύει. Αρκείται ως οφείλει στον κατ’ αρχήν έλεγχο της δημοσιογραφικής αξίας κάθε είδησης και της μη υπέρβασης των ορίων του Νόμου αναφορικά με τα όσα περιγράφονται σε αυτή.

Η συγκεκριμένη είδηση (Eγκατάσταση νέων αρχών του Υπερτάτου Περιστυλίου των "Τεσσάρων Εστεμμένων" υπ' αρ. 5) δημοσιεύτηκε μετά από πληροφορίες που περιήλθαν εις γνώσιν μας, δεν δυνάμεθα δε επ’ ουδενί τρόπω να γνωρίζουμε την απόλυτη ακρίβεια των όσων αναφέρονται ή την ταυτότητα του προσώπου στο οποίο γίνεται αναφορά, προς τούτω δε -λόγω της μεγάλης έκτασης των αναδημοσιεύσεων που στερούνται λογική βάση και βρίθουν υποθέσεις- την αποσύρουμε από τον ιστότοπό μας.

Οφείλουμε όμως να αναρωτηθούμε γιατί δημιουργήθηκε τόσο έντονο κλίμα υπερβολής και μισαλλοδοξίας, ενώ εδώ και δεκαετίες Τεκτονικές Δυνάμεις έχουν πολλάκις αναφέρει σε επίσημα έντυπα ή ιστοσελίδες τους συγκεκριμένα ονόματα ιερωμένων που υπήρξαν αποδεδειγμένα Τέκτονες και μέλη αυτών, πλην του προφανούς ερωτήματος το οποίο έχουμε ήδη θίξει: πως δηλαδή η όποια αναφορά σε ιερωμένο συνεπάγεται κατ’ ανάγκη μέλος της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας και όχι άλλου δόγματος ή άλλης θρησκείας;"

 http://www.agioritikovima.gr/eklisia-elados/12489-pseudis-i-eidii
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible