Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Ὁ ΟΗΕ, ὄργανο τῆς «Νέας Ἐποχῆς» καί τῆς Νέας Τάξης Πραγμάτων:Συνεργάτης τοῦ LUCI-S (FER) TRUST μαζί μέ την Greenpeace, τήν UNICEF καί τήν AMNESTY INT.

Το Πνευματικό Ίδρυμα των Ηνωμένων Εθνών και ο εκδοτικός οίκος Lucis Trust


Η Lucis Trust (η ιστιοσελίδα τους εδώ )είναι ο εκδοτικός οίκος που τυπώνει και διαδίδει το υλικό των Ηνωμένων Εθνών. Προδίδει την ειδωλολατρική φύση των Ηνωμένων Εθνών.
Η εκδοτική εταιρεία Lucis Trust ιδρύθηκε το 1922 ως Lucifer Publishing από την Alice Bailey για τη διάδοση των βιβλίων της Bailey και Μπλαβάτσκυ και της Θεοσοφικής Εταιρείας.(Για την Θεοσοφική εταιρεία στην Ελλάδα περισσότερα στο άρθρο μας εδώ) Το βιβλίου της Alice Bailey’s, Human and Solar’ ήταν αρχικά τυπωμένο το 1922, και δείχνει ξεκάθαρα τον εκδοτικό οίκο πάνω στο εξώφυλλο ως «Lucifer Publishing Coin 1923.Η Baileys άλλαξε το όνομα σε Lucis Trust, διότι ος Lucifer Trust θα αποκάλυπτε την πραγματική φύση της Νέας Εποχής πάρα πολύ καθαρά. Ένα γρήγορο ταξίδι σε κάθε βιβλιοπωλείο θα αποκαλύψει ότι πολλά από τα σκληροπυρηνικά βιβλία για την Νέα εποχή έχουν δημοσιευθεί από Lucis Trust.Κάποια στιγμή, τα γραφεία της Lucis Trust στη Νέα Υόρκη βρίσκονταν στο 666 United Nations Plaza και επίσης είναι μέλος του Οικονομικού και Κοινωνικού Συμβουλίου των Ηνωμένων Εθνών περισσότερα για την συνεργασία στο http://en.wikipedia.org/wiki/Lucis_Trust , στο πλαίσιο ενός προγράμματος που ονομάζεται κηλίδα “”World Goodwill , Η Καλή Θέληση του κόσμου”.Σε ένα βιβλίο της Alice Bailey που ονομάζεται “Education for a New Age Εκπαίδευση για μια Νέα Εποχή»? Υποδηλώνει ότι, στη νέα εποχή “Θα πρέπει να γίνουν όλοι Παγκόσμιοι πολίτες και αυτός θα είναι ο στόχος των φωτισμένων, με την δημιουργία μιας παγκόσμιας ομοσπονδίας και έναν εγκέφαλο για να κυβερνά τον κόσμο.” Με λίγα λόγια μίας παγκόσμιας κυβέρνησης όπως της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Η Luci Trust επιχορηγείται από, μεταξύ άλλων απο τους , Robert McNamara, πρώην υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας, και μέλος του Ιδρύματος Ροκφέλερ. Όπως και απο τον Thomas Watson (πρόεδρος IBM, πρώην πρέσβης στη Μόσχα).Η Luci Trust έχει χορηγούς, μεταξύ άλλων, τους ακόλουθους οργανισμούς: ΟΗΕ, Greenpeace Int., Greenpeace USA, Amnesty Int. και η UNICEF.
Τα Ηνωμένα Έθνη έχουν γίνει εδώ και καιρό έναν από τους σημαντικότερους παγκοσμίως προάγγελους της “νέας πνευματικότητας»..Επίσης το πνεύμα της «Νέας Τάξης» βασίζεται σε αρχαίες απόκρυφες και freemasonic Ελευθεροτεκτονικές αρχές.
Το περιοδικό One Earth, του ιδρύματος Findhorn , Οκτώβριος/Νοέμβριος 1986 είχε άρθρο , στο τεύχος 6, σελ. 24.το παρακάτω..
Η Lucis Trust, υπό την ηγεσία του Foster και Alice Bailey, ξεκίνησε μια ομάδα που ονομάζεται «World Goodwill» – μια επίσημη μη κυβερνητική οργάνωση στο πλαίσιο των Ηνωμένων Εθνών. Δεδηλωμένος στόχος της ομάδας αυτής είναι «να συνεργαστούν για τον κόσμο της προετοιμασίας για την επανεμφάνιση του Χριστού»
Η Sri Chinmoy, η New Age γκουρού, ηγέτης διαλογισμού στον ΟΗΕ, έγραψε: “τα Ηνωμένα Έθνη είναι το μέσο που επιλέχθηκε από τον Θεό..!!! Το να είσαι ένα μέσο που επιλέχθηκε σημαίνει ότι είσαι ο θείος αγγελιοφόρος που φέρει το έμβλημα καιτο όραμα του Θεού “
Ο William Jasper, συγγραφέας του βιβλίου “A New World Relegion,H Θρησκεία της Νέας Τάξης ”περιγράφει την νέα θρησκεία που προάγει ο ΟΗΕ: «… μια περίεργη και διαβολική σύγκλιση των New Age, μυστικισμός , πανθεϊσμός, γηγενών αθεϊσμό ,Ανιμισμός, κομμουνισμός, σοσιαλισμός, Σατανισμός, αποκρυφισμός, αποστάτης Χριστιανισμού, του Ισλάμ, Ταοϊσμός, ο Βουδισμός, και ο Ινδουισμός ».
Mπείτε σε μία υποσελίδα τους http://www.lucistrust.org/greek/index.html για να πάρετε μια ιδέα..Μεταφρασμένη απο αυτούς και στα Ελληνικά..
Πηγή: http://hellasxg.blogspot.com/2010/06/new-world-order-religion.html
http://vatopaidi.wordpress.com/2010/06/24
Πηγή φωτογραφίας: http://hristospanagia1.files.wordpress.com/2010/06/musiccatalog_u_unitingnations-oneworld_unitingnations-oneworld.jpg?w=300Η
 ——————————————————————————————————————————————
ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ (πιο κάτω) σφηνοειδούς σχήματος (V) στο κτίριο του Ο.Η.Ε. στη Νέα Υόρκη. Τίποτε σχετικό με παραδοσιακές θρησκείες, αλλά οπωσδήποτε πνευματιστικής βάσης, δημιουργημένη από τον πρώην Γ. Γραμματέα του Οργανισμού Dag Hammarskjöld. Ο μαγνητίτης (ένας βαρύς όγκος έξι τόνων σιδήρου) γυαλισμένος στην επάνω του επιφάνεια, στο κέντρο της αίθουσας και μπερδεμένα σχήματα, κάτι σαν εικόνα ή κουρελού μπροστά, πιθανόν με θρησκευτικό νόημα, για να εκφράσουν τι; Μια αναζήτηση, ή μια ήδη προκαθορισμένη θρησκευτική πεποίθηση; Σ’ αυτή την αίθουσα, πάντως, ο Γ.Γραμματέας Kofi Annan παντρεύτηκε την Σουηδέζα σύζυγό του!

Σιγά – σιγά οι διάφοροι αρμόδιοι και οι περί αυτούς, εκδηλώνονται: Ο David Spangler,διευθύνων της Πλανητικής Πρωτοβουλίας (Planetary Initiative), στα Η. Ε. : «Κανείς δεν πρόκειται να εισέλθει στην Νέα Παγκόσμια Τάξη, εκτός αν αυτός ή αυτή δώσουν υπόσχεση ότι θα δουλεύουν στο Λούσιφερ. Κανείς δεν θα μπει στη Νέα Εποχή, εκτός αν λάβει Λουσιφερική μύηση». (Lucifer,ονομασία του διαβόλου σαν φωτιστού των οπαδών του, με το σκοτεινό «φως» της κόλασης βέβαια!) Η Alice Ann Bailey, «φωτισμένη» από τη θεοσοφίστρια Helena Blavatsky, ιδρύει το 1920 τη «Lucifer Trust», μια εκδοτική εταιρεία θεοσοφιστικών βιβλίων, αλλά για να μην αναγνωρίζεται εύκολα, το 1922 τη μετονομάζει σε «Lucis Trust». Η εταιρεία αυτή είναι μέλος του «Economic and Social Council» στο πρόγραμμα «Παγκόσμια καλή θέληση» των Η.Ε., τυπώνει και διαμοιράζει βιβλία των Η.Ε., και υποστηρίζει και χρηματοδοτεί διάφορες οργανώσεις, Greenpeace Int., Greenpeace USA, Amnesty Int. Και UNICEF.
Ο γ. γραμματέας της διάσκεψης του Rio το 1992, των Η.Ε. για τη Γη (UNCED) Maurice Strong είπε: «Ο πραγματικός στόχος του “Kαταστατικού Χάρτη για τη Γη” (Earth Charter) είναι να γίνει στην πράξη σαν τις «10 εντολές».
Τα Η.Ε. έχουν, για όσους δεν ξέρουν, το προφήτη τους, ονόματι Sri Chinmoy! Αυτός ο 70χρονος Ινδός μυστικιστής είναι ο επίσημος Πνευματικός Σύμβουλος των Η.Ε. Για πάνω από 25 χρόνια, προσφέρει προσευχές και συναντήσεις διαλογισμού κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα Ηνωμένα Έθνη. Το τι πιστεύει, για την υποτιθέμενη προηγούμενη ζωή του κλπ, μην τα ρωτάτε…
http://filoumenos.foruma.biz/forum-f83/topic-t992.htm 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible