Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΤΩΝ ΣΠΗΛΑΙΩΝ ΠΣΚΩΦ "Κρίνοντας ἀπό τό γράμμα σας εἶστε πολύ πολύ μακριά ἀπό τόν Θεό καί τήν Ἐκκλησία."


Αγαπητή εν Κυρίω Κ.!
Κρίνοντας από το γράμμα σας είστε πολύ πολύ μακριά από τον Θεό και την Εκκλησία. Για σας, που επιθυμείτε να βοηθήσετε τον γιο σας, όλα τα μέσα είναι καλά. Να όμως, που πρέπει να σας πω ότι το να απευθυνθείτε προς τη βιοενέργεια σημαίνει ότι απευθύνεστε προς τον εχθρό του Θεού, δηλαδή τίποτα καλό δεν μπορείτε να περιμένετε από αυτό.
Θα υπάρξει μια πρόσκαιρη βελτίωση, αλλά μετά θα γίνει χειρότερα το χειρότερο είναι η ψυχική ασθένεια. Ρωτάτε τι μπορείτε να κάνετε είναι ανάγκη να πάτε στον Θεό να πάτε στην Εκκλησία, για να θεραπεύσετε τις ασθένειες σας με τα Μυστήρια, αφού ο γιος σας είναι βρέφος, άρα ένοχοι για τη δυστυχία του είναι οι γονείς. Είστε βαπτισμένοι; Έχετε στεφανωθεί; Μεταλαμβάνετε των Ιερών Μυστηρίων του Χριστού; Καταλαβαίνετε την έννοια της αμαρτίας και της εξομολόγησης;
Όλες αυτές οι ερωτήσεις απευθύνονται προς εσάς τους ενηλίκους. Η πηγή της ζωής είναι μόνο ο Θεός. Η πηγή κάθε αγαθού είναι μόνο ο Θεός.
Εσείς οι ενήλικοι εξετάστε τη ζωή σας και τότε, όταν θα έχετε βρει την αιτία της θλίψης, θα έχετε τη δυνατότητα να την εξαλείψετε.

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ. ΜΕ ΛΕΠΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ

http://apantaortodoxias.blogspot.gr/2014/01/blog-post_8002.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible