Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Ἡ εἰσήγηση τοῦ καθηγητῆ Λάμπρου Σιάσου στὴν συνέλευση τοῦ Θεολογικοῦ Τμήματος σχετικὰ μὲ τὴν δημιουργία Ἰσλαμικοῦ Τμήματος Σπουδῶν

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ
Ἡ εἰσήγηση ποὺ ἐκφώνησε ὁ καθηγητὴς κ. Σιάσος Λάμπρος κατὰ τὴν συνέλευση τοῦ Θεολογικοῦ Τμήματος τοῦ ΑΠΘ ποὺ πραγματοποιήθηκε τὴν Παρασκευὴ 7 Μαρτίου καὶ ἀφοροῦσε τὴν δημιουργία Ἰσλαμικοῦ Τμήματος Σπουδῶν στὴν Θεολογικὴ Σχολή.
 
http://www.orthodoxia-ellhnismos.gr/2014/03/blog-post_3383.html

1 σχόλιο:

Nak είπε...

Με πολλή προσοχή και απέραντη θλίψη ακούσαμε στο παραπάνω video την εισήγηση του καθηγητού κ.Σιάσου σχετικά με την εισαγωγή των Ισλαμικών σπουδών μέσα στη Θεολογική Σχολή του ΑΠΘ. Αυτό που συμβαίνει είναι ανήκουστο, πρωτοφανές σε παγκόσμιο επίπεδο. Σε κανένα πανεπιστήμιο του κόσμου δεν υπάρχει τομέας Ισλαμικών σπουδών μέσα σε τμήμα Θεολογίας.Αυτή την επιθετική είσοδο των Ισλαμικών σπουδών μέσα στη Θεολογική κανένας λογικός νους δεν μπορεί να συλλάβει.Μας σκανδαλίζει ανυπόφορα η απόφαση της πλειοψηφίας των καθηγητών της σχολής. Με ποια κριτήρια πήραν τέτοια απόφαση; Ακόμα και μια αγράμματη γιαγιούλα καταλαβαίνει το ασύνδετο.Η Πρυτανεία πήρε τηλεκατευθυνόμενες εντολές 'άνωθεν' και τις επέβαλε ιεραρχικά. Μα καλά, όλοι αυτοί οι καθηγητές που υπερψήφισαν, τόσο πουλημένοι είναι; Τι τους έταξαν;Ακόμα και εδώ τα τριάκοντα αργύρια;Είναι πράγματι Ορθόδοξοι Θεολόγοι;Και πολλοί από εμάς σιωπούμε προς επιβεβαίωσίν τους...Χάφτουμε και αποδεχόμαστε τέτοια ασύλληπτα αίσχη όπως και όλα τα ανήκουστα που συμβαίνουν στην πατρίδα μας.Είμαστε Ρωμιοί ή μήπως γίναμε γενίτσαροι;Καταντήσαμε θιασώτες της ίδιας μας της ζωής. Σαν να βλέπουμε ταινία τρόμου χωρίς να μπορούμε να επέμβουμε. Τι στο καλό μας ψεκάζουν και δεν αντιδρούμε σε τίποτα...Τόσο πια αναίσθητοι γίναμε οι Έλληνες; Εξευτελίσαμε και τη Θεολογική μας.Οι καθηγητές που αντιστάθηκαν είναι ήρωες.

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible