Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Θέσεις ὑποψήφιων Δημάρχων Θεσσαλονίκης ὅσον ἀφορᾶ τή διεξαγωγή τοῦ gay pride



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΘΕΜΑ: ΘΕΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ GAY PRIDE
Μετά από επικοινωνία ή προσπάθειες επικοινωνίας μας με υποψήφιους δημάρχους του Δήμου Θεσσαλονίκης για τις εκλογές του παρόντος έτους 2014 σχετικά με τις θέσεις τους όσον αφορά τη διοργάνωση gay pride παρελάσεων ομοφυλόφιλων σε Δημόσιους χώρους σας ενημερώνουμε ότι:
Ο κ. Γιάννης Κουριανίδης του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη. Πόλη Ελληνική», που στηρίζεται από διάφορους κομματικούς σχηματισμούς (Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας, Εθνικό Μέτωπο κ.λπ.), σε συνάντηση που είχαμε μαζί του δήλωσε ότι όχι μόνο είναι αντίθετος σε τέτοιου είδους παρελάσεις αλλά και ότι είχε εκφράσει την αντίθεση του γι' αυτό στο Δημοτικό Συμβούλιο και ότι έχει υπογράψει και ο ίδιος του στο σύνολο των 19.000 υπογραφών που συλλέχτηκαν κατά της παρέλασης.

Ο κ. Παπαγεωργίου Χάρης του συνδυασμού «Ανεξάρτητη Κίνηση Ενεργών Πολιτών», που στηρίζεται από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, σε συνάντηση που είχαμε μαζί του, μας διαβεβαίωσε επανειλημμένα ότι είναι αντίθετος και δεν συμφωνεί με την διοργάνωση παρελάσεων ομοφυλοφίλων σε οποιονδήποτε δημόσιο χώρο.
Ο κ. Μηταφίδης Τριαντάφυλλος του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη. Ανοιχτή Πόλη», που στηρίζεται από το ΣΥΡΙΖΑ, παρόλο που ζητήσαμε δυο φορές συνάντηση μαζί του, δεν ανταποκρίθηκε καθόλου. Η γραμματέας του μας διαβεβαίωσε ρητά ότι ο συνδυασμός του κ. Μηταφίδη στηρίζει την παρέλαση ομοφυλοφίλων, όπως άλλωστε και ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος μάλιστα συμμετέχει σε αυτή.
Ο κ. Δελλής Γιάννης του συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση», που στηρίζεται από το Κ.Κ.Ε., σε αυτοπρόσωπη τηλεφωνική συνομιλία που είχε μαζί μας, τόνισε ότι είχε εκφράσει την θέση του για την παρέλαση στο Δημοτικό Συμβούλιο με λευκό και ότι πιστεύει πως ο καθένας μπορεί να έχει τις δικές του σεξουαλικές προτιμήσεις αλλά όχι και να τις διαφημίζει. Προς το παρόν δεν είχε χρόνο για συνάντηση μαζί μας.
Ο κ. Καλαφάτης Σταύρος του συνδυασμού «Εντάξει», που στηρίζεται από την Ν.Δ., παρόλο που ζητήσαμε επανειλημμένα (τρεις φορές τηλεφωνικά, την τελευταία φορά την Παρασκευή στις 2 Μαΐου 2014) συνάντηση μαζί του, προς το παρόν δεν ανταποκρίθηκε.
Ο κ. Ματθαιόπουλος Αρτέμιος του συνδυασμού «Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλονίκη» που στηρίζεται από την Χρυσή Αυγή σε συνάντηση που είχαμε μαζί του τόνισε ότι τέτοιου
είδους εκδηλώσεις προσβάλλουν τον θεσμό της οικογένειας, δεν συνάδουν με τα ήθη του Ελληνικού λαού και σε περίπτωση εκλογής του ως Δημάρχου θα τις καταργήσει χωρίς να δεσμευτεί από αποφάσεις προηγούμενου Δημοτικού Συμβουλίου.
Η κ. Ελεάνα Ιωαννίδου του συνδυασμού «Οικολογία-Αλληλεγγύη-Πολιτισμός», που στηρίζεται από τους Οικολόγους Πράσινους, σε συνάντηση που είχαμε μαζί της, υποστήριξε ότι πρέπει να υπάρχει χώρος για όλους και για τον λόγο αυτόν να γίνονται τέτοιου είδους παρελάσεις, αλλά σε συγκεκριμένο χώρο και χρόνο που θα είναι γνωστά στο ευρύ κοινό, ώστε να είναι εφικτό όσοι επιθυμούν να αποφεύγουν την θέα τους.
Ο κ. Μάκης Στεργίου, ως ανεξάρτητος υποψήφιος του συνδυασμού «Συμμαχία Πολιτών για την Θεσσαλονίκη μας», σε συνάντηση που είχαμε μαζί του, εξέφρασε την προσωπική του άποψη: ότι είναι αντίθετος σε κάθε παρέλαση, εκτός από την στρατιωτική και την μαθητική, γιατί δεν αρμόζουν στην εποχή μας, αλλά, εφόσον εκλεγεί Δήμαρχος δεν δεσμεύεται να μην επιτρέψει την παρέλαση gay pride, γιατί τόνισε ότι η απόφαση της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου θα είναι και δική του απόφαση, χωρίς να προσπαθήσει καθόλου να την επηρεάσει.
Με υποψήφιους κάποιων συνδυασμών δεν επικοινωνήσαμε, λόγω μη εύρεσης στοιχείων επικοινωνίας. Αν επιθυμούν να καταχωρισθούν σε νεότερο δελτίο τύπου, ας επικοινωνήσουν μαζί μας.
Για ό,τι νεότερο, θα σας ενημερώσουμε με νεότερο δελτίο τύπου.
Μέλη Πρωτοβουλίας Ενημέρωσης
Των Ορθοδόξων Πολιτών Θεσσαλονίκης και κάθε ενδιαφερόμενου:
Τσακιρίδης Μιχάλης 6936664311
Αγγελίδης Νικόλαος 6994343762
Μαυρογιώργης Νικόλαος
Αρβανίτου Αλεξάνδρα
Καραφυλλίδου Ελένη
http://aktines.blogspot.gr/2014/05/gay-pride.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible