Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Οἱ Διαφημιστικές ἑταιρεῖες προωθοῦν μαζικά ψυχολογικά πειράματα γιά τήν αὔξηση τῶν κερδῶν τους

Ένα νέο μαζικό ψυχολογικό πείραμα αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο άμεσο μέλλον προς όφελος των διαφημιστικών κερδών και της «βελτιστοποίησης» των πρακτικών μάρκετινγκ των μεγάλων εταιρειών.
Έτσι, πολύ σύντομα οι εταιρείες θα μπορούν να ελέγχουν τις αντιδράσεις του κοινού στις διαφημίσεις και τα διαφημιστικά μηνύματα, στις νέες μουσικές κυκλοφορίες και στις ταινίες προτού αυτά μεταδοθούν στο ευρύ κοινό μέσω του ελέγχου των εγκεφαλικών σημάτων μίας ομάδας ελέγχου καθώς η τελευταία θα παρακολουθεί το αντίστοιχο δοκιμαστικό.
Ομάδα ψυχολόγων προέβη την Τρίτη στην ανωτέρω ανακοίνωση, ενώ παράλληλα προχώρησε στην αποκάλυψη των αποτελεσμάτων αμφιλεγόμενων πειραμάτων στο πεδίο των νευρωνικών σημάτων (σ.σ. pentapostagma.gr– neural signals).

Το σκεπτικό πίσω από το ψυχολογικό αυτό πείραμα είναι το εξής: μέσω της σάρωσης της εγκεφαλικής δραστηριότητας σε λίγα μόλις άτομα που παρακολουθούν μία δοκιμαστική διαφήμιση ή τηλεοπτικό πρόγραμμα, θα μπορεί να προβλεφθεί επίσης ο τρόπος που θα αντιδράσει ένα πολύ ευρύτερο κοινό στην αντίστοιχη διαφήμιση ή τηλεοπτικό πρόγραμμα.
Η ίδια μέθοδος θα μπορούσε επίσης να εφαρμοσθεί ώστε να ελεγχθούν πολιτικές πεποιθήσεις σε ομάδες εστίασης.
Ερευνητική ομάδα του Πανεπιστημίου του Standordστην California με επικεφαλής τον Jacek Dmochowski ζήτησε από 16 εθελοντές ηλικίας 19-32 ετών να παρακολουθήσουν τηλεόραση ενώ παράλληλα καταγράφονταν τα εγκεφαλικά τους σήματα.

Οι εθελοντές «φόρεσαν» αισθητήρες ηλεκτροεγκεφαλογραφήματος (EEG) ώστε να ανιχνευθεί η ηλεκτρική δραστηριότητα σε διάφορα τμήματα του εγκεφάλου τους.
Επίσης υπεβλήθησαν σε λειτουργική μαγνητική τομογραφία (σ.σ. pentapostagma.gr – functional magnetic resonance imaging (fMRI), η οποία χαρτογραφεί την εγκεφαλική δραστηριότητα μέσω του προσδιορισμού της ροής αίματος στον εγκέφαλο.
Τα αποτελέσματα κατέδειξαν μία ισχυρή συσχέτιση ανάμεσα στα μοτίβα σημάτων, αποδεικνύοντας ότι όλοι οι εθελοντές είχαν εστιάσει – «παρακολουθούσαν με προσήλωση» – σε όσα παρακολουθούσαν.
Τα επίπεδα ενδιαφέροντος των εθελοντών συνταίριαξαν με τις απαντήσεις του ευρέος κοινού στην εκπομπή και στις διαφημιστικές προβολές βάσει των μετρήσεων του Twitter και των μετρήσεων της εταιρείας Nielsen. Βέβαια, το γεγονός της εστίασης ή παρακολούθησης με προσοχή δεν σημαίνει αυτόματα ότι ένας εθελοντής προτιμά ή ή όχι μία (διαφημιστική ή τηλεοπτική) προβολή.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα συγκεκριμένα πειράματα κάθε άλλο παρά «αθώα» θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν: η επιστήμη για μία ακόμη φορά στην υπηρεσία του κέρδους με στόχο την χαρτογράφηση και πρόβλεψη της ανθρώπινης συμπεριφοράς..
pentapostagma.gr
http://agiotokos-kappadokia.gr/%CE%BF%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%89%CE%B8%CE%BF%CF%8D%CE%BD-2/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible