Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2015

Τά κινούμενα σχέδια γιά παιδιά πιό βίαια ἀπό τίς ταινίες γιά μεγάλους!

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα νέας έρευνας, η οποία δημοσιεύθηκε στη βρετανική Επιθεώρηση «British Medical Journal», οι πρωταγωνιστές των κινουμένων σχεδίων έχουν 2,5 φορές περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν από ό,τι οι πρωταγωνιστές των ταινιών για μεγάλους.
Ακόμη πιο σημαντικό ωστόσο, επισημαίνουν οι ερευνητές, είναι ότι οι πρωταγωνιστές των παιδικών φιλμ έχουν 2,5 φορές περισσότερες πιθανότητες να σκοτωθούν. Ή όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην έρευνα, ο βίαιος θάνατος ενός κεντρικού προσώπου εμφανίζεται στα δύο τρίτα των παιδικών ταινιών, κάτι που συμβαίνει στις μισές ταινίες για μεγάλους.
«Αντί να είναι πιο ήπιες από τις ταινίες τρόμου και τα δράματα, τα κινούμενα σχέδια για παιδιά είναι τελικά εστία φονικών και ταραχών», υποστηρίζουν οι ερευνητές Ιαν Κόλμαν και Τζέιμς Κιρκμπρίντε.
Στο πλαίσιο της έρευνας, οι επιστήμονες επανεξέτασαν τα πιο επιτυχημένα κινούμενα σχέδια: από την ταινία η «Η Χιονάτη και οι επτά νάνοι» του 1937 έως τη «Βασίλισσα του χιονιού», το 2013.
Στη συνέχεια συνέκριναν τους θανάτους πρωταγωνιστών σε αυτές τις ταινίες με το περιεχόμενο δύο ταινιών για μεγάλους, οι οποίες είχαν φθάσει στην κορυφή του box office τις ίδιες χρονιές – εξαιρουμένων των ταινιών δράσης ή περιπέτειας που απευθύνονταν σε παιδιά. Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι στα κινούμενα σχέδια οι γονείς των πρωταγωνιστών είχαν πέντε φορές περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν.
Το φάσμα των θανάτων είναι αρκετά μεγάλο: από σφαίρες στον «Μπάμπι, το ελαφάκι», στην «Ποκαχόντας» και τον «Πίτερ Παν», από αιχμηρό αντικείμενο στη «Μικρή Γοργόνα» και την «Ωραία Κοιμωμένη», από επίθεση ζώων στο «Ψάχνοντας τον Νέμο» και τον «Ταρζάν».
Οι ταινίες με αυτοκίνητα και παιχνίδια δεν συμπεριελήφθησαν στην έρευνα, καθώς δεν ήταν δυνατό να προσδιοριστεί εάν η έννοια του θανάτου μπορεί να «προσαρμοστεί» σε αυτούς τους πρωταγωνιστές.
Ασαφές παραμένει επίσης εάν τα επίπεδα της βίας έχουν αυξηθεί από τη «Χιονάτη» του 1937, όπου η κακιά βασίλισσα πεθαίνει πέφτοντας από βράχο έπειτα από την καταδίωξη των εξαγριωμένων νάνων…

Επιμέλεια: Μάρω Βακαλοπούλου in.gr
stixovoli.com

πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2015/01/%cf%84%ce%b1-%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%bf%cf%8d%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%b1-%cf%83%cf%87%ce%ad%ce%b4%ce%b9%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%80%ce%b1%ce%b9%ce%b4%ce%b9%ce%ac-%cf%80%ce%b9%ce%bf-%ce%b2%ce%af%ce%b1.html#ixzz3Pei4CDRc
http://makkavaios.blogspot.gr/2015/01/blog-post_73.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .

ΕΤΙΚΕΤΕΣ - ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ