Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:
http://bit.ly/Kyrios-Ihsous-Hristos
Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2016

Ὁριστικό: Ἔρχονται οἱ νέες βιομετρικές ταυτότητες γιά ἀπόλυτο “φακέλωμα” ὅλων μας – Ποιές ξένες ὑπηρεσίες θά ἔχουν πρόσβαση στά προσωπικά μας δεδομένα ;

ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ 10 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ
 
Είναι οριστικό πλέον: Ολοκληρώνεται το φακέλωμα των Ελλήνων με τις νέου τύπου ταυτότητες που θα μας “φορέσουν” από το 2017 και θα έχουν μικροτσίπ με τα βιομετρικά στοιχεία και πιθανότατα το αποτύπωμα της ίριδας. Θα την πληρώσουμε και 10 ευρώ ο καθένας μας αφού για την υποχρεωτική έκδοση της θα απαιτείται παράβολο της αξίας αυτής.
Σύμφωνα με τον Παναγιώτη Κουρουμπλή η αρμόδια επιτροπή του υπουργείου των Εσωτερικών και του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη ολοκληρώνει το νομοθετικό πλαίσιο για τις νέες ταυτότητες, οι οποίες θα είναι έτοιμες από το νέο έτος.

Όπως είπε ο κ. Κουρουμπλής σε συνέντευξη του «11.000.000 έγγραφα και πιστοποιητικά του Δημοσίου θα αποτελούν παρελθόν. Από τον Οκτώβριο θα υπάρχει το μητρώο πολιτών και η χώρα θα έχει απαλλαγεί από όλο αυτό το μπέρδεμα. Έτσι, θα μπορούν να διασυνδεθούν όλες οι βάσεις δεδομένων του Δημοσίου».
Κάποιοι άλλοι πανηγυρίζουν μάλιστα γιατί από το νέο έτος θα απαλλαγούμε από την κλασική μπλε ταυτότητα που κουβάλησαν γενιές και γενιές Ελλήνων και θα πάρουμε τις νέες που θα διαθέτουν μικροτσίπ, που δεν θα έχει μόνο τον αριθμό του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, αλλά και στοιχεία όπως το ΑΜΚΑ, το ΑΦΜ. Η ταυτότητα θα έχει επίσης και το αποτύπωμα της ίριδας.
Οι πολίτες για να τις προμηθευτούν θα πληρώσουν 10 ευρώ ο καθένας, ενώ το κράτος θα επιβαρυνθεί με περίπου 80 εκατομμύρια ευρώ για την έκδοση τους.
Και αυτό είναι το λιγότερο. Με τις νέου τύπου ταυτότητες οι οποίες είναι κάτι σαν πιστωτικές κάρτες όλα τα προσωπικά δικαιώματα πηγαίνουν περίπατο και οι ατομικές μας ελευθερίες μαζί. Πρόκειται για ένα φακέλωμα άνευ προηγούμενου που κανείς πλέον δεν θα μπορεί να κρύψει το παραμικρό.
Αν δε αναλογιστεί κανείς από που επιβλήθηκε αυτή η ντιρεκτίβα τότε μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς σκοπούς εξυπηρετούν οι νέες ταυτότητες. Η απάντηση είναι από τις ΗΠΑ που εκβίαζαν την Ελλάδα λέγοντας πώς οι σημερινές ταυτότητες είναι εύκολο να πλαστογραφηθούν και να εκδοθούν διαβατήρια με τα οποία μπορούν να ταξιδέψουν σε άλλες χώρες τρομοκράτες.
Είδαμε ωστόσο πώς τα συστήματα ασφαλείας τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Ε.Ε. έχουν λειτουργήσει αποτρεπτικά για τρομοκρατικά χτυπήματα, παρ’ ότι ταυτότητες σαν και αυτές που θέλουν να επιβάλουν στην Ελλάδα λειτουργούν εδώ και χρόνια σε πολλές απ’ αυτές τις χώρες.
Το δε παράδοξο είναι πώς το 2000 αφαιρέθηκε από την ταυτότητα η αναγραφή του θρησκεύματος γιατί όπως είπαν αποτελεί προσωπικό δεδομένο και πρέπει να προστατευτεί, ενώ τώρα μέσω της ταυτότητας ανοίγεται ολόκληρος ο ιατρικός φάκελος του κατόχου και τίποτα απολύτως δεν μένει κρυφό στο Βωμό του «Ανήκουμε εις την Δύση». 
Πρσόσβαση στα προσωπικά μας δεδομένα θα έχουν, (βάσει διακρατικών συμφωνίών!) όλες οι μυστικές υπηρεσίες των χωρών της ΕΕ,καθώς και των ΗΠΑ με τις οποίες θα είναι άμεσα συνδεδεμένο το data base!

http://omothimadon.gr/?p=36334

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία: hristospanagia@yahoo.gr
.
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό hristospanagia@yahoo.gr

ΕΤΙΚΕΤΕΣ - ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ