Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Ἐνημέρωση τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως Γλυφάδας περί τῆς Οὐνέσκο

 

Η Ουνέσκο είναι ένας διεθνής οργανισμός του ΟΗΕ, ο οποίος ιδρύθηκε το 1945 και έχει πολυποίκιλη δράση σε πολλές χώρες του κόσμου.

Παρότι συχνά παρουσιάζουν ένα χριστιανικό ή φιλοχριστιανικό προφίλ, η αλήθεια είναι ότι συνδέονται με οργανώσεις ασυμβίβαστες με την Ορθόδοξη πίστη και ζωή, όπως το Ρόταρυ και η Μασονία.
Συγκεκριμένα, ο πρώτος αντιπρόσωπος της Ελλάδας στον νεοϊδρυθέντα οργανισμό Ουνέσκο, το 1948, ήταν ταυτόχρονα αντιπρόεδρος της Ουνέσκο και μέλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος[1]. Αλλά και άλλα μέλη της Ελληνικής Ουνέσκο υπήρξαν τέκτονες, σύμφωνα με στοιχεία επίσημων ιστοσελίδων.
Επίσης: «Ἡ συνεργασία μεταξὺ τοῦ Διεθνοῦς Ρόταρυ καὶ τῆς Unesco… ξεκινᾶ ἀπὸ τὸ 1943, εἰς τὸ Συνέδριον τοῦ Λονδίνου, ὅπου προωθήθηκαν οἱ διεθνεῖς πολιτιστικὲς καὶ ἐκπαιδευτικὲς ἀνταλλαγές. Ἡ συνδιάσκεψις αὐτή, τὴν ὁποίαν παρηκολούθησαν ὑπουργοὶ παιδείας καὶ παρατηρητὲς ἀπὸ ὁλόκληρον τὸν κόσμον προεδρεύοντος τοῦ τότε Προέδρου τοῦ Δ.Ρ., ἀπετέλεσε τὸν προπομπὸ διὰ τὴν ἵδρυσιν τῆς Unesco τὸ 1946»[2].
Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι τοΝ Μάρτιο του 2018, η Ουνέσκο Νοτίων Προαστίων συμμετείχε σε εκδήλωση του Ρόταρυ Βουλιαγμένης.

Υπενθυμίζουμε ότι επανειλημμένως έχουν γίνει αναφορές στην Ουνέσκο στις Πανορθόδοξες Συνδιασκέψεις για θέματα αιρέσεων και παραθρησκείας και συνοψίζουμε: Κάποια μέλη της Ουνέσκο ασκούν αποκρυφιστικές πρακτικές, όπως το ρέικι. Σε εκδήλωσή τους στον Πειραιά το 2013 ομίλησαν περί «ροής θετικής ενέργειας και συμπαντικών δονήσεων». Κάποια μέλη της Ουνέσκο ανήκουν στη Μεγάλη Στοά της Ελλάδος. Η Ουνέσκο υιοθετεί και προωθεί διδασκαλίες του αποκρυφισμού και των παραθρησκειών.
Το 2015, η γνωστή κίνηση-αίρεση «Νέα Ακρόπολη»[3] διοργάνωσε εκδήλωση υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι ανωτέρω οργανώσεις συχνά επιχειρούν να προσεταιριστούν ανθρώπους της Εκκλησίας, με το προκάλυμμα κάποιας πολιτιστικής ή φιλανθρωπικής δράσεως, για αυτό θα πρέπει να είμεθα ιδιαίτερα προσεκτικοί.



ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ
[1]. http://www.grandlodge.gr/fotiadis-alexandros-w-88440.html
[2]. http://www.rotary-athinai.org/GR/RotaryIntro.htm




http://alopsis.gr/%CE%B5%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B9%CE%B5%CF%81%CE%AC%CF%82-%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CF%89%CF%82-%CE%B3%CE%BB%CF%85%CF%86-2/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible