Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018

Ἐλεύθεροι οἱ δύο Ἕλληνες στρατιωτικοί μας! - Παραμονή τῆς Παναγίας τό Θαῦμα ἔγινε!

 

σχόλιο Γ.Θ : Οι άθεοι και αδιάφοροι θα σας πουν ότι τα παλικάρια μας ελευθερώθηκαν λόγω της πίεσης που ασκείται στην Τουρκία, λόγω γεωστρατηγικών ελιγμών κλπ. Είναι κρίμα ακόμα και Ελληνορθόδοξα ιστολόγια να μην βλέπουν πίσω από την απελευθέρωση του Δημήτρη και του Άγγελου την πρόνοια του Θεού και το θαύμα της Υπεραγίας παραμονή της εορτής Της.
Σε ευχαριστούμε Δέσποινα. Μέγα το όνομα της Αγίας Τριάδος!

Μετά από 167 μέρες στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης, ο Άγγελος Μητρετώδης και ο Δημήτρης Κούκλατζης αφέθηκαν ελεύθεροι. Την αποφυλάκιση των 2 Ελλήνων στρατιωτικών από τις φυλακές υψίστης ασφαλείας Ανδριανούπολης ανακοίνωσε στις 19.09 το απόγευμα της Τρίτης το πρακτορείο ειδήσεων Αnadolu.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, σήμερα το βράδυ ή το αργότερο αύριο το πρωί θα επαναπατριστούν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ θα οργανωθεί και κάποιου είδους τελετή υποδοχής τους, με πιθανή τη μεταφορά τους στην Ελλάδα, από το προεδρικό αεροσκάφος.

Οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί οδηγήθηκαν εκ νέου στο δικαστήριο, όπου κατέθεσαν για έκτη φορά αίτημα απελευθέρωσης. Αυτή τη φορά όμως, ο δικαστής απάντησε θετικά, δίνοντάς τους το «πράσινο» φως για αποχώρηση από τη φυλακή τύπου F της Αδριανούπολης, χωρίς, μάλιστα περιοριστικούς όρους.

Στη σημερινή συνεδρία οι δυο Έλληνες, που παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο με τους δικηγόρους τους, ζήτησαν την άμεση αποφυλάκισή τους αφού πλέον έχει ολοκληρωθεί η μελέτη των ψηφιακών αντικειμένων που βρέθηκαν πάνω στους και δεν προκύπτει η κατηγορία της κατασκοπείας αλλά μόνο η είσοδος σε απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή.

Οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί επανέλαβαν στην κατάθεσή τους πως μπήκαν στην περιοχή κατά λάθος, ακολουθώντας πατημασιές που είχαν εντοπίσει.

Μετά από αυτό η εισαγγελία κατέθεσε την άποψη ότι ο χρόνος που παρέμειναν προφυλακιστέοι είναι εντός των πλαισίων μια πιθανής ποινής για είσοδο σε απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή, και το δικαστήριο απεφάνθη ότι όντως δεν τεκμηριώνονται κατηγορίες για κατασκοπεία, οπότε λαμβάνοντας υπόψιν τον χρόνο που παρέμειναν προφυλακιστέοι, οι δύο στρατιωτικοί αφέθηκαν ελεύθεροι και θα δικαστούν μόνο με την κατηγορία της παράνομης εισόδου σε απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή.

Μετά την ολοκλήρωση των γραφειοκρατικών διαδικασιών στην αρμόδια υπηρεσία προσφύγων οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί αναμένεται να επιστρέψουν άμεσα στην Ελλάδα.

Στη δίκη, όπως έγινε γνωστό, θα παρασταθούν δια του συνηγόρου τους.

Η Ελληνίδα πρόξενος στην Αδριανούπολη ενημέρωσε σχετικά τους γονείς των δύο στρατιωτικών.
http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2018/08/blog-post_469.html?m=1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible