Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018

Πανελλήνια ἀδελφότητα σπουδαστῶν θεολογικῆς ἐπιστήμης (Π.Α.Σ.Θ.Ε.)


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ (Π.Α.Σ.Θ.Ε.)

«Εάν προσεύχεσαι αληθινά, είσαι θεολόγος» (Αββάς Νείλος)
ΑΡ. ΠΡΩΤ. 1
15/12/2018

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ – ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ

Αγαπητοί εν Χριστώ Πατέρες και Αδελφοί, χαίρετε εν Κυρίω Ιησού πάντοτε!

Η Πανελλήνια Αδελφότητα Σπουδαστών Θεολογικής Επιστήμης (Π.Α.Σ.Θ.Ε.) αποτελεί το επιστέγασμα της συνεργασίας κάποιων νέων ανθρώπων που σπουδάζουν την ιερή επιστήμη της Θεολογίας, σε διάφορες Σχολές, Ακαδημίες και Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της πατρίδας μας, και τους οποίους ενώνει η αγάπη τους για την Ορθοδοξία.
Η αγάπη αυτή για την Ορθοδοξία, έχει δυστυχώς κατακριθεί από τους Καθηγητές μας, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων, έχοντας δυστυχώς ασθενήσει από τον ιό της παναίρεσης του Οικουμενισμού, την θεωρούν ως «φονταμενταλισμό», «σκοταδισμό» και «μεσαιωνισμό»…
Πέραν όμως των λεκτικών διώξεων που υφιστάμεθα, απειλείται και η σταδιοδρομία μας, αφού πολλοί Καθηγητές έχουν δηλώσει ρητώς ότι «όσοι είναι Αντιοικουμενιστές, δεν πρόκειται να πάρουν ποτέ Πτυχίο» 

Ως εκ τούτου αναγκαζόμαστε να παρουσιαστούμε στο φιλορθόδοξο κοινό ανώνυμα, ώστε να μην υπάρχουν επιπτώσεις στην ακαδημαϊκή μας πορεία. Και διαβεβαιώνουμε τους διώκτες μας, ότι όχι μόνο θα διανύσουμε το φοιτητικό μας στάδιο χωρίς να καταφέρουν να μας εντοπίσουν, αλλά ότι θα ανακαταλάβουμε στο μέλλον, με τη βοήθεια του Θεού, τις πανεπιστημιακές έδρες, τις οποίες ανάξια κατέχουν αφού δεν αγαπούν και δεν υπηρετούν την Ορθοδοξία.
Σκοπός δε της Αδελφότητάς μας είναι να συμβάλλει με θεολογικά επιχειρήματα τόσο στον αγώνα της Ορθοδοξίας κατά του Οικουμενισμού γενικά, όσο και στην οργάνωση και ενότητα των Ορθοδόξων Αντιοικουμενιστών, οι οποίοι εμφανίζονται σήμερα, δυστυχώς, διαιρεμένοι και αλληλομαχούμενοι προς χαρά των Οικουμενιστών.
Εννοείται βεβαίως πως μια τέτοια αντιοικουμενιστική ενότητα μπορεί να επιτευχθεί όχι με κριτήρια κοσμικά (σαν αυτά που χρησιμοποιούν οι Οικουμενιστές για την ψευδένωσή τους με τους αιρετικούς), αλλά με αγιοπνευματικά και εκκλησιαστικά.

Παρακαλούμε για τις προσευχές σας και καλούμε, αφενός μεν τους συναδέλφους μας, αφετέρου δε κάθε καλοπροαίρετο Ορθόδοξο, να στηρίξουν την προσπάθειά μας! 


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ (Π.Α.Σ.Θ.Ε.)
«Ουκ αρνησόμεθά σε, Φίλη Ορθοδοξία» (Ιωσήφ Βρυέννιος)
ΑΡ. ΠΡΩΤ. 2
21/12/2018
ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΜΑΣ
Αγαπητοί εν Χριστώ Πατέρες και Αδελφοί, χαίρετε εν Κυρίω Ιησού πάντοτε!
Η Πανελλήνια Αδελφότητα Σπουδαστών Θεολογικής Επιστήμης (Π.Α.Σ.Θ.Ε.) με την παρούσα ανακοίνωση ενημερώνει το φιλορθόδοξο κοινό για το τι πρεσβεύει:
1.   Πιστεύουμε όσα η Ορθόδοξη του Χριστού Εκκλησία πιστεύει, χωρίς καμία παρέκκλιση προς τα δεξιά ή αριστερά.
2.   Απορρίπτουμε τον Οικουμενισμό ως αίρεση κατεγνωσμένη υπό Συνόδων και Πατέρων.
3.   Δεν αναπαυόμαστε με «υπερορθές» θέσεις και απόψεις που φανερώνουν «ου κατ' επίγνωσιν» ζήλο, σεχταρισμό και αυτοδικαίωση.
4.   Θεωρούμε ακοινώνητους τους Οικουμενιστές και δεν λειτουργούμαστε στους ναούς που κατέχουν.
5.   Κατανοούμε όσους είναι μεν Αντιοικουμενιστές, αλλά επιλέγουν για κάποιους σοβαρούς λόγους να κάνουν μία Οικονομία (θέτοντας οπωσδήποτε ημερομηνία λήξης σε αυτήν, όταν αρθούν οι παραπάνω λόγοι), λειτουργούμενοι προσωρινά σε ναούς Οικουμενιστών.
6.   Δεν υπολογίζουμε καθόλου όμως σε όσους είναι στα λόγια μεν Αντιοικουμενιστές, αλλά έχουν εκκλησιαστική κοινωνία με τους Οικουμενιστές αδιάφορα και μόνιμα.
7.   Ευελπιστούμε στην Ένωση σε ένα Σώμα όλων όσων αντιτάσσονται στον Οικουμενισμό και επιθυμούν τη ΣΥΝΟΔΙΚΗ επίλυση του ζητήματος και την Ενότητα της Εκκλησίας, την οποία διέσπασε ο εκκλησιομάχος Οικουμενισμός.
8.   Γνωρίζουμε ότι επιμέρους θέματα, θεολογούμενα ή μη, που διχάζουν τους Αντιοικουμενιστές (όπως το κύρος των Μυστηρίων των Οικουμενιστών, το Ημερολογιακό κ.α.), μπορούν να λυθούν μεταξύ μας με έναν συντονισμένο Δημόσιο Γραπτό (διότι «Verba volant, ScriptaManent») Διάλογο εν Αληθεία και Αγάπη.
9.   Διακηρύττουμε ότι το μείζον αυτή τη στιγμή είναι η Ενότητα των υγιών δυνάμεων της Ορθοδοξίας και προς την κατεύθυνση αυτή θέλουμε να εργαστούμε.
10.        Αγαπούμε και σεβόμαστε όλους τους Πατέρες και Αδελφούς που αγωνίζονται υπέρ της Ορθοδοξίας και κατά του Οικουμενισμού, ο καθένας από το μετερίζι του και με το δικό του τρόπο, κλείνουμε τα αυτιά μας σε όσους βρεθούν να κακολογήσουν ο ένας κάποιον άλλον (ή και εμάς) και ζούμε για την ώρα και τη στιγμή που η Ένωσή μας θα ευφράνει τους Ορθοδόξους και θα καταισχύνει τους Οικουμενιστές!

Ζήτω η Ορθοδοξία!

email επικοινωνίας: spoudastestheologikis@in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible