Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

Ἡ Ἐξαπάτηση γιά τήν προώθηση τῆς Εὐθανασίας. Oἱ εὐάλωτοι ἄνθρωποι καί ἡ Εὐθανασία.


Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑΣ.

Η ταινία: "Παραπλάνηση της Ευθανασίας",The Euthanasia Deception, είναι μια πρωτοβουλία με στόχο την εκπαίδευση, βασισμένη σε αληθινά περιστατικά, η οποία  εκθέτει τη  ζημία που  επιφέρουν  οι νόμοι υπέρ της Ευθανασίας στο πολιτισμό μιας χώρας μέσα σε μόλις 15 χρόνια. Η προς μελέτη περίπτωση είναι το Βέλγιο: το «σημείο μηδέν» της ευθανασίας.
Βασισμένη σε μια σειρά προσωπικών μαρτυριών που αγγίζουν την καρδιά, μαζί με ιατρικές, νομικές και εξειδικευμένες αναλύσεις, οι παραγωγοί αποκαλύπτουν πώς όλοι μας γινόμαστε ευάλωτοι (και θύματα), όταν τα θέματα ζωής και θανάτου παραδίδονται σε νομοθέτες και γιατρούς. Η πρωτοβουλία παράγεται από το Euthanasia Prevention Coalition και την with DunnMedia & Entertainment, και δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί.
-Στις 19 Απριλίου του 2012, η μητέρα μου έλαβε μια θανατηφόρο ένεση στο Νοσοκομείο του ανοικτού Πανεπιστημίου των Βρυξελλών. Αλλά δεν έχετε ιδέα… Δεν έχετε...
 ΤΟ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΧΡΟΝΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ.
ΕΧΕΙ ΑΠΟΒΕΙ ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟ
- Ο παππούς μου που παρουσίασε Non-Hodgkins Λέμφωμα, στην πραγματικότητα θανατώθηκε στον θεραπευτικό ξενώνα από το ιατρικό προσωπικό.
- Η μητέρα μου ήταν σωματικά υγιής, ήταν ..περνούσε από φάσεις κατάθλιψης στη ζωή της αλλά προφανώς δεν ήταν λόγος αυτός για να συμβεί αυτό.

- Υπήρξαν κάποιες στιγμές, που οι άνθρωποι εμφανώς προσπάθησαν να μας πιέσουν να της κάνουμε ευθανασία. Eίναι απλά ένα παιδί, όπως είναι και κάθε άλλο παιδί στην οικογένειά μας….
-Λοιπόν η μητέρα μου αντί να πάει για παρηγορική αγωγή, μας είπε: επιθυμώ να γίνει ευθανασία.
Εάν δεν υπήρχε σχετικός νόμος στο Βέλγιο, στα σίγουρα δεν θα το είχε ζητήσει.
 ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ.
- Νομίζω πως είναι αδύνατο να μπουν όρια ασφαλείας, γιατί είναι επίσης αδύνατο, να γνωρίζεις ποια είναι η πραγματικά ανίατη κατάσταση...Στο Βέλγιο οι ασθενείς πεθαίνουν με ευθανασία, με το που γίνει η διάγνωση της νόσου Alzheimer, ή μιας κακοήθειας, ή του καρκίνου.
- Από όλες τις περιπτώσεις ευθανασίας, μόνο το 60%-70% δηλώνεται στην Ευρωπαική Ένωση, και αυτό σημαίνει, πως το 30%-40% των περιπτώσεων ευθανασίας, δεν δηλώνονται, οπότε δεν υπάρχει σε αυτές ο έλεγχος του νόμου.
 ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ;
- Εκείνη επρόκειτο να πεθάνει, αλλά και εμείς είμασταν οι γιοί της, την αγαπούσαμε, και επιθυμούσαμε το καλύτερο για εκείνην…
- Υπήρχε συγκατάθεση από εκείνην;
- Δεν υπήρχε συγκατάθεση.
- Ως μητέρα, δεν γίνεται λόγος μόνο για τη δική της ποιότητα ζωής, αλλά και για την ποιότητα ζωής των εγγονιών της.
- Ο νόμος λέει, πως κανένας δεν προβλέπεται να ενημερωθεί για το αίτημα του ασθενούς. Είναι μόνο ο ασθενής που θα αποφασίσει. Είναι παράξενο, διότι συγχρόνως με τον απόλυτο σεβασμό στην αυτονομία του ασθενούς, δεν σέβονται την αυτονομία των ιατρών, που δεν επιθυμούν να παρέχουν ευθανασία, και ακόμη δεν σέβονται την αυτονομία των Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων, που δεν επιθυμούν να διαλέξουν την ευθανασία.
ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ ΣΥΜΠΟΝΙΑ
 - Μια θεία μου, τον επισκέφθηκε και εκείνη του προσέφερε ένα ποτήρι νερό,
και κάποιος από το νοσηλευτικό προσωπικό ήλθε δίπλα και της είπε: μην το κάνεις αυτό, διότι παρατείνεις την διαδικασία του θανάτου του. Και του λέει εκείνη: Τί;
- Βλέπεται, άμα πεθάνεις πέθανες. Δεν υπάρχει πιθανότητα να αλλάξεις γνώμη. Αυτή είναι μια οριστική απόφαση. Πρέπει να καταλάβετε, πως αυτό το ζήτημα δεν είναι όπως οποιοδήποτε άλλο…
- Μετάνιωσα που η μητέρα μου έκανε την θεραπεία σε αυτό το σημείο. Πιστεύω πως τόσο εκείνη, όσο και οι άλλοι άνθρωποι που φεύγουν, τους αξίζουν περισσότερα. Το οφείλουμε σε εκείνους.
- Είναι ένα ζήτημα που αφορά όλο τον κόσμο, είναι ένα ζήτημα για το οποίο υπάρχει διχογνωμία, σε κάθε σχεδόν χώρα του κόσμου, και υπάρχουν πιέσεις σε κάθε σχεδόν αρμόδιο όργανο παγκοσμίως, να νομιμοποιηθεί το να σκοτώνουν οι γιατροί τους ασθενείς τους.
ΜΙΑ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
- Βοηθούμε τους ανθρώπους να πεθάνουν, ελέγχοντας τον πόνο τους και ελέγχοντας τα συμπτώματά τους. Δεν τους βοηθούμε να πεθάνουν σκοτώνοντάς τους.
- Έτσι είναι που γίνεται η κοινωνία μας. Είναι μια κοινωνία «ποιότητας». Μόνον οι τέλειοι θα επιβιώνουν.
ΕΥΑΛΩΤΟΙ. Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ  ΤΗΣ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑΣ.

http://aktines.blogspot.com/2019/05/o.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible