Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019

Μικρό ἀπόσπασμα ἀπό τό βιβλίο "ΜΥΣΤΙΚΑ ΒΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΗ" τῆς Σοφίας Κιόρογλου




ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΙΚΟΣΤΗ ΠΡΩΤΗ


Μαρτυρία της κυρίας Μαρίνας Τσιγαρίδη


Με την Κυρία Μαρίνα Τσιγαρίδη γνωρίστηκαμε το 2010 στην εκδρομή που διοργάνωσε η Ενορία Αγίου Διονύσου με την ευλογία του αείμνηστου πνευματικού μας πατέρα Μάρκου Μανώλη. Σε τηλεφωνική μας συνέντευξη μου διηγήθηκε το εξής συγκλονιστικό περιστατικό που αναφέρουμε σε αυτό το βιβλίο ως επίρρωση των θαυμάτων που επιτελούνται καθημερινά στην Αγία Γη. Όπως λοιπόν μας διηγείται τον Μάρτιο του 2010 επισκέφτηκε με τον σύζυγο της, μέσα στα πλαίσια της προσκυνηματικής εκδρομής, το Θεομητορικό μνήμα που βρίσκεται στην Γεθσημανή. Εκεί αφού προσκύνησε την θαυματουργή εικόνα της Παναγίας της Ιεροσολυμίτισσας, κάθησε σε ένα στασίδι που βρίσκεται στα αριστερά της εικόνας. Και τι να δει...Ξαφνικά, η Ιεροσολυμίτισσα άρχισε να κλαίει. Η κυρία Μαρίνα νόμισε ότι ήταν ιδέα της γι’ αυτό πλησίασε πιο κοντά και τι να δει...Τα δάκρυα της Παναγίας μας έτρεχαν ποτάμι. Βρύση αστέρευτη το κλάμα της. Ταράχθηκε... Μα τι θέλει να μου πει, αναρωτήθηκε η κυρία Μαρίνα. Γιατί είναι τόσο λυπημένη και τα μάτια της θλιμμένα; Μήπως θα συμβεί κάτι; Όταν γύρισε στην Αθήνα τα κακά μαντάτα δεν άργησαν να έρθουν. Μετά από δύο μήνες, η εγγονή της η Ελευθερία διαμετακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου διαγνώστηκε με λευχαιμία. 

Αλλά τα θαύματα που επιτέλεσε η Παναγία μας σε αυτή την γυναίκα και την εγγονή της δεν τελείωσαν. Όταν η Ελευθερία μας νοσηλευόταν στο Ελπίδα, όπου έμεινε 3 ολόκληρα χρόνια γιατί η κατάσταση της επιδεινωνόταν συνεχώς, παρουσιάστηκε η Παναγία μας σε όραμα στην κόρη της και της είπε: «Tην Ελευθερία θα την πάρω στην αγκαλιά μου». Εκείνη αναστατώθηκε γιατί νόμισε ότι η Ελευθερία θα έφευγε για τον ουρανό. Όμως, εκεί στο νοσοκομείο, έκλεισε ξανά τα μάτια της και ξαναβλέπει την Παναγία μας και της λέει ξανά ότι την Ελευθερία θα την πάρει στην αγκαλιά της να την θεραπεύσει. Ξύπνησε απορημένη η μάνα και διηγήθηκε στην Κυρία Μαρίνα μας το όνειρο που η κόρη της είχε δει. Το θαύμα δεν άργησε να συμβεί. 

Μια γιατρός κατέφθασε στο Ελπίδα και ρώτησε αν υπάρχει ένα κοριτσάκι με τα χαρακτηριστικά της Ελευθερίας. Αυτήν την γιατρό, όπως μας διηγείται η κα Μαρίνα, διάλεξε η Παναγία μας, για να θεραπεύσει την Ελευθερία μας, η οποία σώθηκε με την βοήθεια αυτής της γιατρού που η Παναγία μας είχε επιλέξει για την θεραπεία της μικρούλας. Μια πολύ ευλαβής και πιστή γυναίκα που είχε τους χαιρετισμούς και το ψαλτήρι στο χέρι. Αυτό είναι ένα από τα δεκάδες θαύματα που έχουν συμβεί και που έχουμε σταχυολογήσει για αυτή την έκδοση.
http://apantaortodoxias.blogspot.com/2019/07/blog-post_824.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible