Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2020

Διαμαρτυρία γιά τήν ἀπόφασή σας νά σταματήσει ἡ καμπάνια τοῦ «ἀφῆστε με νά ζήσω» πού εὐαισθητοποιοῦσε γιά τίς ἐκτρώσεις.


Προς
Αξιότιμο Υπουργό Μεταφορών
κ. Καραμανλή Κων/νο

Κύριε Υπουργέ,
Καλή κι ευλογημένη χρονιά.
Με μεγάλη έκπληξη και οδύνη μάθαμε για την απίστευτη απόφασή σας να διατάξετε το κατέβασμα των αφισών του «Αφήστε με να ζήσω» που ενημέρωναν και ευαισθητοποιούσαν για το θέμα των εκτρώσεων. Η οδύνη μας έγινε μεγαλύτερη και δεν σας κρύβουμε ότι μετατράπηκε σε οργή, όταν μάθαμε το σκεπτικό σας το οποίο έλεγε μεταξύ άλλων «Οι καμπάνιες που γίνονται στους δημόσιους χώρους δεν πρέπει να διχάζουν την κοινή γνώμη ούτε ασφαλώς να προσβάλουν γυναίκες που έχουν αναγκαστεί να κάνουν μια τέτοια δύσκολη επιλογή στη ζωή τους».
Αναρωτιόμαστε, όταν οι ομοφυλόφιλοι (τους οποίους σεβόμαστε ως συνανθρώπους μας) διοργανώνουν «παρελάσεις υπερηφανείας» για να δείξουν την υπερηφάνεια τους για κάτι που εν τέλει είναι αντίθετο στην ανθρώπινη βιολογία και διχάζεται σφόδρα η κοινή γνώμη, εσείς δείχνετε την ίδια ευαισθησία; Έχετε σκεφτεί πόσες γυναίκες υπάρχουν που δεν μπορούν να αποκτήσουν παιδί και κάνουν τόσες και τόσες προσπάθειες ενώ ξοδεύουν μεγάλα ποσά από το υστέρημά τους προκειμένου να ζήσουν τη χαρά της μητρότητας;
Όταν κακομεταχειριστεί κάποιος ένα ζωάκι ο νόμος τον τιμωρεί αυστηρά. Όταν σκοτώσει –όχι απλώς κακομεταχειριστεί- μία εντελώς ανυπεράσπιστη ανθρώπινη οντότητα, τότε όχι μόνο δεν  τιμωρείται αλλά τον παρηγορούμε κιόλας όταν υπάρχει η επιλογή να δοθεί το μωρό για υιοθεσία!
Τέλος, σας παρακαλούμε να δείτε τα βίντεο εδώ, όπου μαιευτήρες που έκαναν εκτρώσεις μιλούν για τις εμπειρίες τους που τους οδήγησαν να μετανοήσουν, αλλά και εδώ όπου η επιζήσασα από έκτρωση ακτιβίστρια Gianna Jessen αναρωτιέται στη δυναμική και συγκινητικότατη ομιλία της (στο 7:40) «εάν η έκτρωση είναι θέμα μόνο των δικαιωμάτων των γυναικών, τότε ποια ήταν τα δικά μου»;!

Είστε σίγουρος ότι πήρατε τη σωστή απόφαση Κύριε Υπουργέ;
 
Μετά τιμής
Η συντακτική ομάδα του ιστολογίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .

ΕΤΙΚΕΤΕΣ - ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ