Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Δευτέρα, 9 Μαρτίου 2020

Μᾶς κοροϊδεύουν κατάμουτρα!

Αποτέλεσμα εικόνας για μεταναστευτικο
Η κυβέρνηση στο ζήτημα του ισλαμικού εποικισμού της χώρας εφαρμόζει συνταγές που είναι, εκ των πραγμάτων, καταδικασμένες σε αποτυχία. Κοροϊδεύουν κατάμουτρα τους Eλληνες και παρουσιάζουν ως λύσεις ημίμετρα, που διογκώνουν το ήδη υπάρχον πρόβλημα και δημιουργούν κι άλλα, ακόμα μεγαλύτερα.

Ο κ. Μητσοτάκης στην προεκλογική περίοδο χρησιμοποίησε και την υπόθεση της λαθρομετανάστευσης για να αναδείξει τις διαφορές της πολιτικής που προκρίνει ο ίδιος σε σχέση με εκείνην του ΣΥΡΙΖΑ. Oμως, οι επιλογές του μετά την ανάληψη των κυβερνητικών καθηκόντων του αποδεικνύουν ότι είτε δεν έχει ιδέα για το ζήτημα είτε δεν έχει καμία πρόθεση να επιλύσει το πρόβλημα υπέρ των Ελλήνων.
Είναι, στ’ αλήθεια, ανήκουστο και εξαιρετικά ανησυχητικό το γεγονός ότι η κυβέρνηση αποφάσισε να… επιταχθούν εκτάσεις για να δημιουργηθούν κέντρα φιλοξενίας των ισλαμιστών εποίκων. Η κυβέρνηση, χωρίς να ρωτήσει κανέναν, δίνει την περιουσία του ελληνικού λαού σε όσους αποφασίζουν να μπουκάρουν, με το έτσι θέλω, στη χώρα μας.
Αυτή η απόφαση ανοίγει τον ασκό του Αιόλου, καθώς ήδη διακρίνεται η πρόθεση εκχώρησης ελληνικών γαιών σε ξένους - ένας θεός γνωρίζει πόσο απέχουμε από τις μαζικές επιτάξεις ακινήτων ιδιωτών, σε όλη την επικράτεια, για να στεγαστούν οι λαθρομετανάστες. Η πρόφαση της «έκτακτης ανάγκης» μπορεί να φανεί χρήσιμη σε όλους όσοι θέλουν να αρπάξουν τις περιουσίες των Ελλήνων.
Επιπλέον, είναι κοροϊδία και προπέτασμα καπνού η χρήση του όρου «κλειστά κέντρα», αφού αυτά θα είναι ανοιχτά! Oλο το πρωί οι έποικοι θα μπαινοβγαίνουν και -υποτίθεται ότι- το βράδυ θα ξαναμπαίνουν, ενώ έπειτα οι πύλες θα κλείνουν. Αυτού του είδους οι σχεδιασμοί και η σχετική με αυτούς προπαγάνδα απευθύνονται σε άνοες και είναι βέβαιο ότι θα αποτύχουν οικτρά, όπως η έως τώρα πολιτική της κυβέρνησης.
Κοντολογίς, τα κλειστά κέντρα θα είναι ανοιχτά και η λύση περιλαμβάνει… επιτάξεις ολόκληρων περιοχών υπέρ των λαθρομεταναστών!
Λίγους ενδιαφέρει αν τα παραπάνω αποφασίζονται λόγω ασχετοσύνης ή «σκοτεινών» προθέσεων. Αυτό, όμως, που έχει σημασία είναι ότι οδηγούν σε εθνική καταστροφή.
dimokratianews,11.02.2020

https://aktines.blogspot.com/2020/02/blog-post_62.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .

ΕΤΙΚΕΤΕΣ - ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ