Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Σάββατο 9 Μαΐου 2020

Δεκαετία τοῦ 2000 σέ μία Ἁγία γερόντισσα ἐμφανίστηκε ἡ ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ καί εἶπε: « Ἄν ὑπῆρχαν πέντε Δεσποτάδες , θά σᾶς ἔδινα τήν ΠΟΛΗ»

Το ακούσαμε ιδίοις και σήμερα με όσα πρωτόγνωρα συμβαίνουν, αλλά και έχουν συμβεί από τότε, ο λόγος αυτός συνεχίζει να έρχεται έμπροσθεν μας.
" το αν υπήρχαν πέντε Δεσποτάδες " δεν μπορούσαμε να το εξηγήσουμε γιατί η αγία γερόντισσα δεν μας είπε τίποτε άλλο, καθότι το μείζον για αυτήν δεν είναι ο κατασκανδαλισμός και ο διχασμός των πιστών, αλλά η ενότητα με καπετάνιο του σκάφους της Εκκλησίας, τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό που κρατά γερά το τιμόνι εν μέσω δαιμονικών καταιγίδων.
Ενώ ομίλησαν μεγάλοι ΑΓΙΟΙ για την ΕΛΛΛΗΝΙΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ που θα δει η γενιά μας κανείς ταγός δεν μιλάει για να μην τον πούνε γραφικό με περικεφαλαία πιθανώς για να τα έχει καλά με το σύστημα και να μην θιγούν οι τούρκοι και οι πολιτικές φιλίας και ανοικτών συνόρων.
Τώρα που οι τούρκοι άρχισαν να δείχνουν τα δόντια τους άρχισαν κάποιοι να προβληματίζονται και να διαβάζουν τα λεγόμενα του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ και άλλων Πάτερων μας, που προείπαν για αυτά.
Ο πιστός λαός ο πάντα αδικημένος και γραφικός για τους περισπούδαστους των ημερών μας έχει ήδη προετοιμαστεί για όλα αυτά, γιατί έχει ενσκύψει σεβαστικά πάνω στα νάματα των Θεοπνεύστων λόγων των Αγίων μας και από αυτά αντλεί δύναμη και κουράγιο.
Όλα αυτά όμως προσμένουν την μετάνοια Κλήρου και Λαού και συνειδητοποίηση ότι το θρυλούμενο ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ έχει τεράστιες πνευματικές διαστάσεις για ολάκερη την ανθρωπότητα.
Για αυτό λυσσάει το αντίχριστο πνεύμα των ημερών μας και θέλει να μας βουλώσει με την σφραγίδα του.
Ο κατασκανδαλισμός των ημερών μας φτάνει στο αποκορύφωμα, αλλά και το τέλος των δεινών είναι γνωστό.
Ένας παππούλης αγιορείτης μας επεσήμανε πριν χρόνους:
- « όταν θα εξελίσσονται τα γεγονότα, τότε οι εκκλησιαστικοί ταγοί θα ετοιμάζουν τα άμφια τους και θα συνωστίζονται ποιος θα πρωτοπάει στην ΠΟΛΗ και την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» 
- « η θλίψη όμως και το δάκρυ των πιστών και των πονεμένων συνανθρώπων μας εξ αιτίας των δεινών που θα μας επιφέρουν οι δήθεν φίλοι μας θα είναι τέτοιο που κανείς δεν θα επιτρέψει να μπει στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ παπόφιλος και υποκριτής»
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ αδελφοί ( τα λέμε τώρα γιατί πλησίασαν δραματικά όλα αυτά , την μια μέρα θα κοιμηθούμε έτσι και την άλλη θα ξυπνήσουμε διαφορετικά . Από εδώ και εμπρός η καθημερινότητα θα είναι γεμάτη με εκπλήξεις και ανατροπές)

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2020/05/2000.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible