Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΑΒΡΙΗΛ ΤΟΥ ΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΣΑΛΟ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΗ. «Παιδί μου, μήν ἀνησυχεῖς, μαζί μας στό πίσω κάθισμα ἔρχεται ὁ ἴδιος ὁ Ὅσιος Ἀντώνιος τοῦ Μαρτκόπ, ἀλλά μή γυρίσεις τό κεφάλι»

Ο Οτάρ Νικολαϊσβίλι ήταν πνευματικό τέκνο του παππούλη και συχνά πήγαινε στο κελλί του. Μια φορά, ο πατήρ Γαβριήλ ξαφνικά του είπε ότι έπρεπε εκείνη τη στιγμή, επειγόντως, να πάνε στο μοναστήρι του Αγίου Αντωνίου του Μαρτκόπ. Ο Οτάρ ταράχθηκε επειδή το αυτοκίνητό του δε λειτουργούσε καλά. Είχε σοβαρά προβλήματα. Ο παππούλης επέμεινε και έστω με δυσκολία ξεκίνησαν. Ο δρόμος είχε ανηφόρα, το αυτοκίνητο «άρχισε να βήχει και να φταρνίζεται», αλλά ο γέροντας του λέει: «Παιδί μου, μην ανησυχείς, μαζί μας στο πίσω κάθισμα έρχεται ο ίδιος ο Όσιος Αντώνιος του Μαρτκόπ, αλλά μη γυρίσεις το κεφάλι». Και το αυτοκίνητο ξαφνικά άρχισε να τρέχει τόσο γρήγορα που ο Οτάρ αναγκάστηκε να πατάει φρένο. Μόλις πέρασαν τις πόρτες του μοναστηριού, το αυτοκίνητο αμέσως έσβησε. Την ίδια ώρα σε εκείνο το σημείο μπήκαν και μερικοί οπλισμένοι άνθρωποι με άγριες διαθέσεις. Ο γέροντας αμέσως βγήκε μπροστά και τους είπε: «Πυροβολείστε εμένα». Αυτό ξάφνιασε και αφύπνισε τους κακοποιούς και έτσι έφυγαν από το μοναστήρι.

https://apantaortodoxias.blogspot.com/2020/08/blog-post_564.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible